2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yani simdi ne diyim erkek mi yoksa bidahakine koz cikabilirmi cunku belki almanyaya giderim cumadan haftasonu biraz biseyler almak istiyorum acikcasi ordan :)

Banami dedin canim erkek diye? :) yanlis arkadasa yazmissin vende bi umut biri ciksin kesin desin diye bekliyorum oglusumun poposunu görmeyen kalmadi utancak cocuk
Bu ilk üc foto netten sonraki benim yazmıssın ya ona yanıldım herhalde :))) Bu saatte olur hahaha! Bisi olmaz, popoları bütün teyzeler yer burdan :) Öptük onuda.

Yani simdi ne diyim erkek mi yoksa bidahakine koz cikabilirmi cunku belki almanyaya giderim cumadan haftasonu biraz biseyler almak istiyorum acikcasi ordan :)
bişey uydur tekrar kontrole git nasıl olsa 10 gün kontrol hakkın var ne deyim ki sanki Dr biraz gıcık gibi geldi bana

Bu ilk üc foto netten sonraki benim yazmıssın ya ona yanıldım herhalde :))) Bu saatte olur hahaha! Bisi olmaz, popoları bütün teyzeler yer burdan :) Öptük onuda.
Hahah saati farletmez canim hamilelik diyelim bende cok unutkan olabiliyorum yada cok farkinda olamayabiliyorum normal :) ne diyorsun erkekmi sencede? Oy bu doktorlar beni deli cikarcak dogurana kadar

Yerim onuu :) aman birakin tembel olsunlar hareket hissetcez diye neler yapiyoriz dokduklarinda görcez günümüzü
istiyorum çok hareket etsin korkuyorum ona bişey olacak diye benim 12 seneden sonra oldu ilk aylar çok kanamam oldu o yüzden ben ne kadar zorluk çekersem çekeyim yeter ki hareket etsin iyi olduğunu bileyim

bişey uydur tekrar kontrole git nasıl olsa 10 gün kontrol hakkın var ne deyim ki sanki Dr biraz gıcık gibi geldi bana
Yurtdisindayim canim bidahaki kontrol kendi doktorumda olcak yani yeni doktorum diyeyim eskisini biraktim dün oyle spontan baska doktora gittim sukur ediyorum kadinin randevu verip yari yariyada olsa cinsiyet söylemesine :) 20 aralik of

istiyorum çok hareket etsin korkuyorum ona bişey olacak diye benim 12 seneden sonra oldu ilk aylar çok kanamam oldu o yüzden ben ne kadar zorluk çekersem çekeyim yeter ki hareket etsin iyi olduğunu bileyim
Az kaldi canim guclu hareketler hissetmeye korkma dicem o hepimizde var emin ol senin ufaklik cok bekletmis kiymetli pasaaa sag salim kucagina al insallah rabbim onu korusun ama stres yapma kesinlikle bebege zarar yani zarari gectim dogduktan sonraki butun hayatini karakterini etkiliyo cocugun

Yurtdisindayim canim bidahaki kontrol kendi doktorumda olcak yani yeni doktorum diyeyim eskisini biraktim dün oyle spontan baska doktora gittim sukur ediyorum kadinin randevu verip yari yariyada olsa cinsiyet söylemesine :) 20 aralik of
biliyorum yurt dışında olduğunu Dr degiştirdiğini sigorta artırdığını falan yazmasamda takip ediyorum hepinizi canım almanya ya gidebilirim dedin ya Türkiyeye geldin sandım.

Şükür canım yok ben çok güçlüyüm evladimda öyle o yüzden hemen hareket etti anlaşıyoruz biz onla

Anam hareketli bebis mi gordumde bileeem ben garipp benmkinin diger ultrasondalarinida gorsen sanki kumsalda yatiyor hanimm: diger attigin ulyrasonlara cok benziyor ya erkek minnakin sanirim.oy oyy . arkanda bir dagin olacakk anasii. Bir pasa mi geliyor yaa masaallah. Hepsini tadi cok baska

Hahah napmissin oylee ben cikolata yeyip ustune sut icemiym midem.bulanacak diye :))) cikolatayida denicem cocuk bi gun yuzu gorsun :))))

Ayyy masaallahh. Ama varya o simdi 12 yilin tatliligini alipta gelirr. Nasil bal olurr. Rabbim bagislasinn:)))

Bana doktorum sağa, sola, sırt üstü yatabilirsin dedi. Yüz üstü kesinlikle yasak tabi. Ama ben sırtüstü biraz rahatsız oluyorum. Mümkünse sola yatmak daha mantıklı.
Bana da canın nasıl istiyorsa öyle yat dedi üstelik bunu söyleyen Türkiyenin sayılı perinataloglarından. herhalde vardır bir bildiği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…