- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #20.641
Allah kolaylık versin canım. sana keşke heyet raporu verselerde iyice bir dinlensen. biran evvel kendini toparlarsın inşallah canım.Kızlar ben yine hastane de yatıyorum.dr um yokmuş, mecburen başka dr baktı. Hayatımın en iğrenç muayenesiydi. Ki ben hep alttan muayeneylehaşır neşirim. Yavrum tüp bebekti hiç bu kadar canım yanmamıştı. Ne diye alttan muayene ye gerek duydu beyefendi onu da anlamış değilim. Kendi dr um rahim açıklığına bile karın usg siyle bakıyo ve Allah razı olsun eli çok hafif. Velhasıl plasenta yine kanamış kızlar. Dua edin. Okulda yazılılar yarım kaldı, annem memleket e gel burda bakim diyo, kv bize gel yat diyo, kocam doktorumuz gelene kadar ( babası vefat etmiş) hastanede yat diyo, dr lar raporu uzatmamak için elinden geleni yapıyor, okulda iyi niyetli çok(!) fuzuli yere rapor aldığımı düşünüyorlar ( kendileri hep tatile giderken rapor aldıkları için)
Ayyy bunaldım valla, rabbim bilir hayırlısını ama inşallah kalan 5 ayım böyle geçmez
Canim Allah şifalar versin bir an önce sana ve be işine inşallah...bolca yat kalkma hiç, inşallah rapor işini de halledersin de rahat rahat yatarsın..Kızlar ben yine hastane de yatıyorum.dr um yokmuş, mecburen başka dr baktı. Hayatımın en iğrenç muayenesiydi. Ki ben hep alttan muayeneylehaşır neşirim. Yavrum tüp bebekti hiç bu kadar canım yanmamıştı. Ne diye alttan muayene ye gerek duydu beyefendi onu da anlamış değilim. Kendi dr um rahim açıklığına bile karın usg siyle bakıyo ve Allah razı olsun eli çok hafif. Velhasıl plasenta yine kanamış kızlar. Dua edin. Okulda yazılılar yarım kaldı, annem memleket e gel burda bakim diyo, kv bize gel yat diyo, kocam doktorumuz gelene kadar ( babası vefat etmiş) hastanede yat diyo, dr lar raporu uzatmamak için elinden geleni yapıyor, okulda iyi niyetli çok(!) fuzuli yere rapor aldığımı düşünüyorlar ( kendileri hep tatile giderken rapor aldıkları için)
Ayyy bunaldım valla, rabbim bilir hayırlısını ama inşallah kalan 5 ayım böyle geçmez
Yok cnm gelmedi henüz hala bekliyorum sinirim bozuk , yazmıyorum bu konuda artık, sonuç gelince yazacağım..2 hafta dendi 3 haftayı bulacak.abddeki Noel tatilini öne sürdü gecikme için lab. Bekliyorum bakalım..no_name_ senin sonucun noldu geldi mi kaçırmışım canım.
O kadar sinirliyim ki hatta doktorumu değiştirme düşüncesindeyim ve hastane ile de uğraşmaya hazirlaniyorum..no_name_ senin sonucun noldu geldi mi kaçırmışım canım.
Hadi ya çok haklısın. ben olsam ben de çok sinirlenirdim.Yok cnm gelmedi henüz hala bekliyorum sinirim bozuk , yazmıyorum bu konuda artık, sonuç gelince yazacağım..2 hafta dendi 3 haftayı bulacak.abddeki Noel tatilini öne sürdü gecikme için lab. Bekliyorum bakalım..
Gerçekten de. kaçıncı haftana geldin artık. İnşallah hiçbir sorun çıkmaz. bana da sordu perinatalog yaptıralım mı diye. yok dedim. valla aklıma sen geldin.O kadar sinirliyim ki hatta doktorumu değiştirme düşüncesindeyim ve hastane ile de uğraşmaya hazirlaniyorum..
canm sola yatmak daha iyi ama bende sırt üstü yatıyorum ve soluma yatıyorum. Sanırım sağ taraf biraz sakıncalı. Sakıncalı dediğim kan az mı ne gidiyormuş sağ yatınca ona benzer bişey duydum araştırmak sormak lazım.Birde ben sağa yatınca batışmalar oluyor bebek rahatsız oluyor heralde.Canim büyüdükçe soluna yatman daha iyi
canm geçer bir anlıktır ya inşallah. Arada oluyor öyle bendede ama şiddetli değil.Dün akşam oldu mesela. sol tarafıma sancı vurdu geçti. uzanırken bıçak keser gibi oldu geçti. şimdi bişey yok.Karın büyüyordur geriliyordur.Gerilincede ne oluyor kesilir gibi oluyor ben buna yoruyorum.Kızlar nolur cevap yazın bana ya karnımın içi acıyıp hareket ettikçe sancıyo sanki gazım varmış gbi sizdede oluyo mu böyle sabahtan beri ara ara sancı giriyo dayanılmıcak gibi değil ama tedirgin oldm aranızda yaşayan veya duyan var mı
Kiz bebekler icin bunlarida cok begendim.Çok ciciler bayıldım :)
Off off canm valla okurken ben bunaldım one oyle herşey üst üste gelmiş ya.Çok geçmiş olsun cnm Allahtan iyisin bebeğinde iyi şükret grisi önemli değil.Kafana takma birşey hiç birşey karnındaki bebekten kıymetli değil.Öğretmensin sanırım senin için herşey daha kolay biz özel sektörde çalışanlar için bu durum yaşansaydı çoktan belkide çıkarılmıştık işten.Şanslısın aslında.Muhakkak izin verirler.Sen yorma kendini.Bol bol ayetel kürsü felak nas suresi oku .Dua herşeyin çözümü.Allah yardımcımız olsun.Kızlar ben yine hastane de yatıyorum.dr um yokmuş, mecburen başka dr baktı. Hayatımın en iğrenç muayenesiydi. Ki ben hep alttan muayeneylehaşır neşirim. Yavrum tüp bebekti hiç bu kadar canım yanmamıştı. Ne diye alttan muayene ye gerek duydu beyefendi onu da anlamış değilim. Kendi dr um rahim açıklığına bile karın usg siyle bakıyo ve Allah razı olsun eli çok hafif. Velhasıl plasenta yine kanamış kızlar. Dua edin. Okulda yazılılar yarım kaldı, annem memleket e gel burda bakim diyo, kv bize gel yat diyo, kocam doktorumuz gelene kadar ( babası vefat etmiş) hastanede yat diyo, dr lar raporu uzatmamak için elinden geleni yapıyor, okulda iyi niyetli çok(!) fuzuli yere rapor aldığımı düşünüyorlar ( kendileri hep tatile giderken rapor aldıkları için)
İnşallah tatlim...hiç bir şey yaptirmayacaksin aslında ikiliymis, ucluymus,sadece detaylı ultrason yeter bence...gerisi tamamen kafa karıştırma ve birileri üzerinden para kazanma .. hayırlısı ne diyeyim...Gerçekten de. kaçıncı haftana geldin artık. İnşallah hiçbir sorun çıkmaz. bana da sordu perinatalog yaptıralım mı diye. yok dedim. valla aklıma sen geldin.
Canm benim .Bende hamile kalmadan önce çıkmıştı bikaç kez özel bölgede büyük sivilceye benziyo içi dolu .Benm anneannem ona göz der.Nazar der. Soğan kaynatıp sürdürmüştü şifalı bişiler kaynattırıp sür diyordu isimleri aklımda değil.bol nazar okudu birde.Valla hemen geçti kendiliğinden. Ama ben sana söylim onlar göz /nazar oluyor.Büyüklerine okun sen.Kizlar bisey sorcam biraz özel olcak özür dilerim ama belki aranizda biri yasadi.. özel bölgemde bi sislik var sivilce gibi ama degil gibi hep iltihaplaniyor skiyorum yine doluyor hep ayni yer. Kac aydir vardi dedim belki kil dönmesidir dedim ama gecmedi. Gecen afedersiniz yanlislikla temizlerken orayi kesmisim baya kanadi tüm pis kani cikti ve kayboldu baya bi yoktu simdi yine cikti. Dermatolojiye gidecem cuma günü acaba biriniz hic böyle biseyele denk geldiniz mi rahatsiz ediyor baya beniinsallah kötü bisey degildir
Canm benim .Bende hamile kalmadan önce çıkmıştı bikaç kez özel bölgede büyük sivilceye benziyo içi dolu .Benm anneannem ona göz der.Nazar der. Soğan kaynatıp sürdürmüştü şifalı bişiler kaynattırıp sür diyordu isimleri aklımda değil.bol nazar okudu birde.Valla hemen geçti kendiliğinden. Ama ben sana söylim onlar göz /nazar oluyor.Büyüklerine okun sen.Kizlar bisey sorcam biraz özel olcak özür dilerim ama belki aranizda biri yasadi.. özel bölgemde bi sislik var sivilce gibi ama degil gibi hep iltihaplaniyor skiyorum yine doluyor hep ayni yer. Kac aydir vardi dedim belki kil dönmesidir dedim ama gecmedi. Gecen afedersiniz yanlislikla temizlerken orayi kesmisim baya kanadi tüm pis kani cikti ve kayboldu baya bi yoktu simdi yine cikti. Dermatolojiye gidecem cuma günü acaba biriniz hic böyle biseyele denk geldiniz mi rahatsiz ediyor baya beniinsallah kötü bisey degildir
Bunlar harika nerden buldun bunları?Kiz bebekler icin bunlarida cok begendim.
Benimkiler ikiz ya zaten ikili üçlü doğru ölçü vermiyor o yüzden perinatalog devamlı detaylı yapacak. hayırlısıyla gerçekten.İnşallah tatlim...hiç bir şey yaptirmayacaksin aslında ikiliymis, ucluymus,sadece detaylı ultrason yeter bence...gerisi tamamen kafa karıştırma ve birileri üzerinden para kazanma .. hayırlısı ne diyeyim...
Kızlar ben yine hastane de yatıyorum.dr um yokmuş, mecburen başka dr baktı. Hayatımın en iğrenç muayenesiydi. Ki ben hep alttan muayeneylehaşır neşirim. Yavrum tüp bebekti hiç bu kadar canım yanmamıştı. Ne diye alttan muayene ye gerek duydu beyefendi onu da anlamış değilim. Kendi dr um rahim açıklığına bile karın usg siyle bakıyo ve Allah razı olsun eli çok hafif. Velhasıl plasenta yine kanamış kızlar. Dua edin. Okulda yazılılar yarım kaldı, annem memleket e gel burda bakim diyo, kv bize gel yat diyo, kocam doktorumuz gelene kadar ( babası vefat etmiş) hastanede yat diyo, dr lar raporu uzatmamak için elinden geleni yapıyor, okulda iyi niyetli çok(!) fuzuli yere rapor aldığımı düşünüyorlar ( kendileri hep tatile giderken rapor aldıkları için)
Bizim doktorlar aynı mı acaba yaa? Benimki de %51 kız demişti de :))Bulcaz artik biseyler ortada pipi olmasina ragmen doktor %51 dedi kafam karisik ya bir iki bisey aldimda ayin 20 sini bekleyeyim :) ama erkek ya genelde tersi olmuyomus 17+5 ti bu doktora gore onuda bilemicekse yuh yani
Facebook da Derya Baykal hayranlari diye bir gurup var ordN gordum. Daha neler var neler :)Bunlar harika nerden buldun bunları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?