2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Allah kolaylık versin canım. sana keşke heyet raporu verselerde iyice bir dinlensen. biran evvel kendini toparlarsın inşallah canım.

Canim Allah şifalar versin bir an önce sana ve be işine inşallah...bolca yat kalkma hiç, inşallah rapor işini de halledersin de rahat rahat yatarsın..

Canim büyüdükçe soluna yatman daha iyi
canm sola yatmak daha iyi ama bende sırt üstü yatıyorum ve soluma yatıyorum. Sanırım sağ taraf biraz sakıncalı. Sakıncalı dediğim kan az mı ne gidiyormuş sağ yatınca ona benzer bişey duydum araştırmak sormak lazım.Birde ben sağa yatınca batışmalar oluyor bebek rahatsız oluyor heralde.

canm geçer bir anlıktır ya inşallah. Arada oluyor öyle bendede ama şiddetli değil.Dün akşam oldu mesela. sol tarafıma sancı vurdu geçti. uzanırken bıçak keser gibi oldu geçti. şimdi bişey yok.Karın büyüyordur geriliyordur.Gerilincede ne oluyor kesilir gibi oluyor ben buna yoruyorum.
Sen nasıl oldun geçtiimi ?

Off off canm valla okurken ben bunaldım one oyle herşey üst üste gelmiş ya.Çok geçmiş olsun cnm Allahtan iyisin bebeğinde iyi şükret grisi önemli değil.Kafana takma birşey hiç birşey karnındaki bebekten kıymetli değil.Öğretmensin sanırım senin için herşey daha kolay biz özel sektörde çalışanlar için bu durum yaşansaydı çoktan belkide çıkarılmıştık işten.Şanslısın aslında.Muhakkak izin verirler.Sen yorma kendini.Bol bol ayetel kürsü felak nas suresi oku .Dua herşeyin çözümü.Allah yardımcımız olsun.

Gerçekten de. kaçıncı haftana geldin artık. İnşallah hiçbir sorun çıkmaz. bana da sordu perinatalog yaptıralım mı diye. yok dedim. valla aklıma sen geldin.
İnşallah tatlim...hiç bir şey yaptirmayacaksin aslında ikiliymis, ucluymus,sadece detaylı ultrason yeter bence...gerisi tamamen kafa karıştırma ve birileri üzerinden para kazanma .. hayırlısı ne diyeyim...

Canm benim .Bende hamile kalmadan önce çıkmıştı bikaç kez özel bölgede büyük sivilceye benziyo içi dolu .Benm anneannem ona göz der.Nazar der. Soğan kaynatıp sürdürmüştü şifalı bişiler kaynattırıp sür diyordu isimleri aklımda değil.bol nazar okudu birde.Valla hemen geçti kendiliğinden. Ama ben sana söylim onlar göz /nazar oluyor.Büyüklerine okun sen.

Canm benim .Bende hamile kalmadan önce çıkmıştı bikaç kez özel bölgede büyük sivilceye benziyo içi dolu .Benm anneannem ona göz der.Nazar der. Soğan kaynatıp sürdürmüştü şifalı bişiler kaynattırıp sür diyordu isimleri aklımda değil.bol nazar okudu birde.Valla hemen geçti kendiliğinden. Ama ben sana söylim onlar göz /nazar oluyor.Büyüklerine okun sen.

İnşallah tatlim...hiç bir şey yaptirmayacaksin aslında ikiliymis, ucluymus,sadece detaylı ultrason yeter bence...gerisi tamamen kafa karıştırma ve birileri üzerinden para kazanma .. hayırlısı ne diyeyim...
Benimkiler ikiz ya zaten ikili üçlü doğru ölçü vermiyor o yüzden perinatalog devamlı detaylı yapacak. hayırlısıyla gerçekten.

canim gercekten uzuldum.sen kendini dusun isler bi sekilde yoluna girecek elbet.o heyete bizden selam soyle ah almasinlar bu nedemek neden vermiyolar.senin bebegine birsey olsa kim verecek bunun hesabini? kanaman ola ola calisicakmiymissin bu ne sacmalik boyle baska bir hastaneye gitsen sonuc aynimi olur acaba

Bulcaz artik biseyler ortada pipi olmasina ragmen doktor %51 dedi kafam karisik ya bir iki bisey aldimda ayin 20 sini bekleyeyim :) ama erkek ya genelde tersi olmuyomus 17+5 ti bu doktora gore onuda bilemicekse yuh yani
Bizim doktorlar aynı mı acaba yaa? Benimki de %51 kız demişti de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…