2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bunuda doktoruma sorcam. Kac gündür kafayi kurcaliyom hep solda yatamiyom. Sirt üstüde cok olmuyor. Sabaha karsida karnimin yarisinin üstüne yatiyomusum esim beni uyandiriyor dogru uyu diye
canım aynı şeyi cumartesi gün ben sordum doktoruma istediğin gibi yat dedi ama bazen kendimi yüzüstü uyurken buluyorum dedim olsun bikaç hafta sonra istesen de yatamazsın öyle dedi rahatına bak dedi

Benimkiler ikiz ya zaten ikili üçlü doğru ölçü vermiyor o yüzden perinatalog devamlı detaylı yapacak. hayırlısıyla gerçekten.
En iyisi tatlim, boşver bi de test stresine girme hiç...ben de bundan sonra öyle yapacağım, her ay detaylı dusunuyorum..

Kizlar gunaydin ben dun devlete gittim acil bolumune biraz karnim agriyodu.doktora ciddi anlamda sinir oldum cinsiyet gorunuyomu dedim yok dedi gecistirdi.bebegimi gostermedi bile.bugun 15+3um ozele gitsem cinsiyet soylerlermi yoksa daha kucuk diye bahanemi uydururlar.

canım çok geçmiş olsun yaa sen başlamışmıydın işe vicdansızlar bilmezler tüp bebeğin nasıl şartlarda elde edildiğini ne demek rapor vermemek doğumdan sonra bebeğini büyütmek için bile keyfi rapor planları yapan onca öğretmen varken asıl hastayı görmemeleri !!! nefret ediyorum ülkemin bu hallerinden hak yok hukuk yok vicdan yok... Rabbim korusun bebeğini stres yapmadan bi şekilde rapor almaya çalış dinlen bol bol canım dualarımdasın

Canım cinsiyetler artık belli ve net, sadece uygun pozisyonu bulup yorumlamak kalıyor geriye, bebek kapatırsa ya da net olarak göremezse doktor ancak öyle geri yollayabilir seni. Ben de 2 gün sonra gidicem 16+3ken, öğrenmeyi umuyorum inş gösterir bizim minik şöyle sereserpe :) göstermezse ertesi gün tekrar gitmeyi düşünüyorum çikolata yiyip yiyip :)

endless love neredesin canim bi sorun yoktur insallah

Biraz canım sıkkın bide grip oldum okuyorum ama yazamıyorum canım :)

Hayatım ilk oğlum rüzgar Buda toprak olacak inşaallah

Adaş olabilir bizim minnaklar bizde toprak Emir düşünüyoruz :)

Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda atlatırsınız bunu

Onemli birsey yoktur insallah canim.bizimde isim degisti sanirim Haktan ismi cok icimize sindi..bebegimiz bize surpriz oldu anlaminida ogrenince evet evet evet olduk :))

Valla canim olurda doktor gostermiyor derse soylerim bende hergun gelirim diye sonucta para vericem 10 gun icinde gidince ucret odenmiyo ozellerde bilirsn tas deil ya elbet oynar cocuuumm :)

Günaydın cnm :) uygun pozisyonda olduğu müddetçe kesinlikle söylerler artık belli çünkü cinsiyetleri

Ayy masaallahh yaa prof olcan bebis yuzunden az kaldiii:))))) ben benm kizin dudaklarina taktm 14. Haftada dudaklari uzatmis yatiyordu kuzumm heheh bakk teyzesi dedgm ultrason
ayyy masallah cok tatlı yaa bende dolgun dudaklı olsun dıe dua edıyorum cok tatlı cıkmıs bence bu fotoyu cıkarıp cerveye koyun cok tatlı bi foto olmus

Günaydın kızlar. Yahu ben sürekli biryerlere takılıp düşecek gibi oluyorum. Özendikçe, dikkat ettikçe daha da fena oluyor herşey

O kadar sinirliyim ki hatta doktorumu değiştirme düşüncesindeyim ve hastane ile de uğraşmaya hazirlaniyorum..
Boşver gerilme canım. Zaten senin de bir bulgun yok. Biraz gönül ferahlatmak için yaptırdın öyle düşün. Ben öğrendiğimde hıı dedim geçtim. Zaten çok merak ediyoruz ama çok da birşey beklemiyoruz.

Bende hissetmiyorum cnm bir iki kez hisseder gibi oldum ama devamı gelmeyince yanıldım mı düşüncesine kapıldım. Ben yaklaşık 3,5 kg aldım. Sende durumlar nedir cinsiyetiniz belli mi
Cinsiyet belli oldu çok şükür :) minik bi cimcimemiz olcak inşallah :)) ben de 3.7 kilo aldım ama nasıl durum bilemiyorum çok kilo almak istemiyorum toplamda kaç kilo alırız acaba ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…