2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cinsiyet belli oldu çok şükür :) minik bi cimcimemiz olcak inşallah :)) ben de 3.7 kilo aldım ama nasıl durum bilemiyorum çok kilo almak istemiyorum toplamda kaç kilo alırız acaba ki
İnş cnm :) Bende çok almak istemiyorum ama durumumuz alacağım gibi gösteriyor valla 8-10 kilo ile hamileliğini sağlıkla tamamlayanlar var özeniyor insan. Max 15 kilo almak istiyorum ya, tabi sağlıklı olsun bebişlerimizde ne yapalım

Buyuk bir nimett cok sukur canm. Yas kac acaba 4 sene istememssn ya ondn merak ettm
26 yaşındayım üniversitede bitti direk evlendim önce iş olsun falan diye erteledim hep ise girdim bu seferde yogunluktan erteledim yaz başında işten ayrıldım başka iş ariyorken hamile kaldım hemen hamile kalacağım gelmedi aklıma aslında çalışıyor olmak isterdim hamileyken de ama kısmet artık

Allahım bende çok kilo almaktan çok korkuyorum 61 ile hamile kaldım 62 700 oldum bi ara 64 bile oldum ekmeği azaltim

Aman öylede mi nazar olur hic aklima gelmedi. Peki sogani kaynatinca suyunu sürüyon degilmi? Bunu mutlaka deniycem cok tesekür ederim canimm

bende yalnızım zaten uykumda hiç yok sabah 5-6 gibi uyuyorum 1-2 gibi uyanıyorum ama dedigim gibi yemek yemek hiç istemiyorum azıcık birşey onu da bebişin hatrı için
Bende aynı senin gibiyim ne süt yumurta bunların hiçbirini tuketemiyorum kendime kızıyorum nasıl bir bünyem varsa ins diyorum bebeğim iyidir

kızlar ikili test de bi problem yok çok şükür üçlü test yaptırmalımıyım sizler neyaptınız

Allahım bende çok kilo almaktan çok korkuyorum 61 ile hamile kaldım 62 700 oldum bi ara 64 bile oldum ekmeği azaltim
Sizin çok iyi valla böyle bakınca benim gidişat hiç iyi değil :) birde yesem içim yanmayacak ne abur cubur yiyorum ne de geç saatlerde öle ekmekte yediğim yok pek. Ama nasıl kilo alıyorum şaşıyorum bende çok aşırı bir bulantım olmadı belki o yüzden yada hareketsiz yaşam bilemiyorum

Valla canim olurda doktor gostermiyor derse soylerim bende hergun gelirim diye sonucta para vericem 10 gun icinde gidince ucret odenmiyo ozellerde bilirsn tas deil ya elbet oynar cocuuumm :)
Ne kadar merak ediyorsun:)seninle haftalarimiz ayni bana da daha soylemediler .cuma gidecegim cuma da soylemezse detayli da %100 ögrenirim
.

Aman öylede mi nazar olur hic aklima gelmedi. Peki sogani kaynatinca suyunu sürüyon degilmi? Bunu mutlaka deniycem cok tesekür ederim canimm
Soğan yapraklarını ocağın üstünde biraz pişir hafif yumuşasın küçük bi yaprağını koy sivilcenin üstüne o iltihabın toplanıp akmasını sağlıyor

Bende aynı senin gibiyim ne süt yumurta bunların hiçbirini tuketemiyorum kendime kızıyorum nasıl bir bünyem varsa ins diyorum bebeğim iyidir
Canım beni süt bozuyor laktoz inteloransim var süt ürünlerini tuketemiyorum doktorum 20. Haftada kalsiyum takviyesi vereceğim dedi şimdilik gerekli gormedi

Doktorum yuruyuse yap dedi bol bol ana havalar musait değil çok soğuk yuruyus doğumda kolaylaştırır son aylar daha zor olacak

Doktorum yuruyuse yap dedi bol bol ana havalar musait değil çok soğuk yuruyus doğumda kolaylaştırır son aylar daha zor olacak
Evet yürüyüş iyi olur ama oturarak çalıştığım bir işim var bnm ve en erken 7 de evdeyim, yemek sonrası kendimi zor atıyorum kanepeye fln uyuyakalıyorum orda da sanırım uyumakta yapıyor eskiden böyle değildim neticede ama şimdi halim kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…