- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
- Konu Sahibi endless love
-
- #20.701
Bence 16. Haftayı bekle ben 13 te gittim doktor 16 da net gorunur dedi dayanamadım 15 te gittim yine gostermedi bugün 16+5 kesin kız dedi doktorum 16 da kesin söylüyorlar ama sen bilirsinKizlar gunaydin ben dun devlete gittim acil bolumune biraz karnim agriyodu.doktora ciddi anlamda sinir oldum cinsiyet gorunuyomu dedim yok dedi gecistirdi.bebegimi gostermedi bile.bugun 15+3um ozele gitsem cinsiyet soylerlermi yoksa daha kucuk diye bahanemi uydururlar.
Bana da alırız gibi geliyo canım Çünkü asıl kilo son aylarda alınıyomuş biz direk mağlup başladık sanırımİnş cnm :) Bende çok almak istemiyorum ama durumumuz alacağım gibi gösteriyorvalla 8-10 kilo ile hamileliğini sağlıkla tamamlayanlar var özeniyor insan. Max 15 kilo almak istiyorum ya, tabi sağlıklı olsun bebişlerimizde ne yapalım
Kızlar bende öğrendim bugün kızım olacak sonunda gosterdi bebisim doktor amcası kesin kız dedi allahım sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
:) iki gün farkla kızlarımız oluyor :)Kızlar bende öğrendim bugün kızım olacak sonunda gosterdi bebisim doktor amcası kesin kız dedi allahım sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Suyu biraz arttir canım ödem yapmış olabilir vücudun Hepsi kilo değildir bide çok takma hergun tartilmabende cok korkuyorum 61le kaldım 68 oldum cok bişeyde yemiyorum böyle hızlı kilo alan varmı başka
Allahım sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin sen yiyecek olarak daha çok tatlı mı yiyiyorsun tuzlumu ben hamileliğin başından beri limon yiyiyorum meyve gibi soyup tuzlayip yiyiyorum ki limonu hiç sevmezdim hep yüzüm eksirdi:) iki gün farkla kızlarımız oluyor :)
Önemli olan sağlıklı olması canım allahım kalbinize Gore versinBizde daha öğrenemedik 2 hafta sonra inş
Benim yediğim içtiğim hiç değişmedi normalde ne yiyosam onları yiyorum canım hiç özel bi şey çekmediAllahım sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin sen yiyecek olarak daha çok tatlı mı yiyiyorsun tuzlumu ben hamileliğin başından beri limon yiyiyorum meyve gibi soyup tuzlayip yiyiyorum ki limonu hiç sevmezdim hep yüzüm eksirdi
Hiç gerek yok bence yaptırma canım bende sadeedörtlüyü yaptırdım biri yeterli bencekızlar ikili test de bi problem yok çok şükür üçlü test yaptırmalımıyım sizler neyaptınız
Ya benimki de ıynamıyor dünden beri gıcık oldum:)))belki de gaz dı hep ben Bebek sandıydım.offffOynadimi cikolata yiyince. Bnmkide 2 gundur oynamiyor :) sut ic uzan dedi supersi denedm.olmadi bide cikolatayi deneyeym :)))
Bebeğini hissetmeyen tek kişi sen değilsin canım ben de hissetmedim hiç.. sanırım ilk gebelik olduğu için. Beni hamilelik hiç etkilemedi desem yalan olmaz çünkü ne duygu durumum değişti ne hassasiyetim arttı normalde nasılsam öyleyim . Tek değişen 3 kilo 700 gr artan kilombebeğini hissedemeyen bi ben mi kaldım yaa
biz kontrole gittiğimizde eşim video çekiyor kızlar bir daha ki kontrole kadar özledikçe açıp izliyoruz. Aklınızda olsun hem de hatıra olarak saklarsınız büyüdüğünde kendisine izletirsiniz
videoyumuzu paylaşmak isterdim sizlerle ama eşim nazar değer diye kimseye izletmemi istemiyor, benden daha pimpirikli.
Yediğime giydiğime herşeye karışıyor. Bu bazen hoşuma gidiyor ama bazende sanki ben bebeğimi düşünmeden hareket ediyormuşumda hep o düşünüyomuş gibi hissettiriyor.
Hassasiyetim üstümde hormonlarım üst seviyede dokunsanız ağlayabilirim hemen herşeye gözüm dolabiliyor.Sizde de böyle durumlar yaşanıyor mu?
Sagil cnm sabahlari bir tatli kasigi sizma zeytin yagi degil mi? Incir hic sevmiyorum kurusunu katisini ama iyo geliyor diyosan mecbr alicam mahvoldum
Ya(( gaz olsa iyi gene ama tuvalete gitmeye korkar oldm tuvaletimi yapamiyorum bu nedir
Aynen canım benim eşimde öyle. Öyle oturma böyle otur çok eğilme. Sanki ben bilinçsizim diyorum. Ama bazen de hak veriyorum bundan önceki gebeliğim 5aylık erken doğum oldu bebek küçük yaşamaz dediler o büyük travmalar yarattı bizde. Hala aklıma geldikçe ağlarım... Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimizebebeğini hissedemeyen bi ben mi kaldım yaa
biz kontrole gittiğimizde eşim video çekiyor kızlar bir daha ki kontrole kadar özledikçe açıp izliyoruz. Aklınızda olsun hem de hatıra olarak saklarsınız büyüdüğünde kendisine izletirsiniz
videoyumuzu paylaşmak isterdim sizlerle ama eşim nazar değer diye kimseye izletmemi istemiyor, benden daha pimpirikli.
Yediğime giydiğime herşeye karışıyor. Bu bazen hoşuma gidiyor ama bazende sanki ben bebeğimi düşünmeden hareket ediyormuşumda hep o düşünüyomuş gibi hissettiriyor.
Hassasiyetim üstümde hormonlarım üst seviyede dokunsanız ağlayabilirim hemen herşeye gözüm dolabiliyor.Sizde de böyle durumlar yaşanıyor mu?
Gecmis olsun cnm bana doktor vitamin falan verdi içemiyorum amaCanım beni süt bozuyor laktoz inteloransim var süt ürünlerini tuketemiyorum doktorum 20. Haftada kalsiyum takviyesi vereceğim dedi şimdilik gerekli gormedi
Bebeğini hissetmeyen tek kişi sen değilsin canım ben de hissetmedim hiç.. sanırım ilk gebelik olduğu için. Beni hamilelik hiç etkilemedi desem yalan olmaz çünkü ne duygu durumum değişti ne hassasiyetim arttı normalde nasılsam öyleyim . Tek değişen 3 kilo 700 gr artan kilom
Aynen canım benim eşimde öyle. Öyle oturma böyle otur çok eğilme. Sanki ben bilinçsizim diyorum. Ama bazen de hak veriyorum bundan önceki gebeliğim 5aylık erken doğum oldu bebek küçük yaşamaz dediler o büyük travmalar yarattı bizde. Hala aklıma geldikçe ağlarım... Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
Bizde hissedemedik cnm dahabebeğini hissedemeyen bi ben mi kaldım yaa
Cnm 52 ile başlamıştım ben şu an 55 küsürlerdeyimBana da alırız gibi geliyo canım Çünkü asıl kilo son aylarda alınıyomuş biz direk mağlup başladık sanırımkaç kiloyla başladın peki
Kızlar bende öğrendim bugün kızım olacak sonunda gosterdi bebisim doktor amcası kesin kız dedi allahım sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Çok güZel hayırlı olsun, darısı başıma :)Kızlar bende öğrendim bugün kızım olacak sonunda gosterdi bebisim doktor amcası kesin kız dedi allahım sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Benimde baya acıyor dudağım daki.. Tamam dır öğrenir öğrenmez haber veririm :) bu arada sizin bebişin cinsiyeti neydiBenm ucuktanda degisik bisi cikti dudagmda. Tas gibi sertti. Sonra sivulce gibi.oldu
Bi hfta oldu gecmedi mubarek neyseki.artk agrimiuor. Cinsiyeti ogrennce haber ver anneai bakalm tez dogru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?