- 19 Ağustos 2016
- 558
- 214
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #20.721
aynen canım çeken bilir sinirimden demir hapını bıraktım ıkı gundur ıcmıyorumRica ederim canım benim çeken bilir bende bide kabizliktan çatlak oluştu o çok acı veriyor en son çare incir ve zeytinyağı ama geçti diye bırakma sakın tamamen düzene girene kadar devam et canım
Amin cnm cümlemize :) Dr bizede tahminden öteye gitmez desede merakla sorduk 12. Hafta idi kıza benziyor demişti bizde öle kabul ettik bakalım :) yakın tarihli olarak kız olcak mı acaba bizimdeÖnemli olan sağlıklı olması canım allahım kalbinize Gore versin
Amiiinn canımm inşaallah. Bi yerde haklı eşin de çünkü nazara çok inanıyorum. Herkes senin benim gibi düşünmüyor. Haset edenler çoook fazla. Bizim hocamız hep derdi mezarda yatanların bi kısmı nazardan diye. Çok dillendirilmişti benim hamileliğim benim elimde olmadan. Oo bide erkekmiş çocuk karnında kocaman olmuş şöyle böyle. İnsanlarımızı anlamak cidden zor. O yüzden biz tedbiri alalım takdir Allah'ın canım. O minnakları bize bağışlasın.bu konuda tek olmadığıma sevindim benimde ilk hamileliğim ama sabırsızlanıyorum hissedebilmek için.. Ne güzel siz rahat geçirenlerdensiniz demek bu dönemi.
Çok geçmiş olsun anımsatmak istemezdim. Eşiminde bu yönde korkuları var, çok rahat davrandığımı söylüyor bende ''sakınan göze çöp batar'' diye düşünüyorum. Hamileliği bir hastalık gibi görmeyin dedi geçtiğimiz günlerde katıldığım eğitimdeki uzman. Neyse bir şekilde atlatacağız inşallah bu dönemi. Dediğiniz gibi sağlıkla nasip olsun inşallah
Biz de yapıyoruz aynı şeyi, çok iyi oluyor video açıp açıp izliyoruz özledikçe :) kalp atışlarını da yaa çok tatlı maşallah :)bebeğini hissedemeyen bi ben mi kaldım yaa
biz kontrole gittiğimizde eşim video çekiyor kızlar bir daha ki kontrole kadar özledikçe açıp izliyoruz. Aklınızda olsun hem de hatıra olarak saklarsınız büyüdüğünde kendisine izletirsiniz
videoyumuzu paylaşmak isterdim sizlerle ama eşim nazar değer diye kimseye izletmemi istemiyor, benden daha pimpirikli.
Yediğime giydiğime herşeye karışıyor. Bu bazen hoşuma gidiyor ama bazende sanki ben bebeğimi düşünmeden hareket ediyormuşumda hep o düşünüyomuş gibi hissettiriyor.
Hassasiyetim üstümde hormonlarım üst seviyede dokunsanız ağlayabilirim hemen herşeye gözüm dolabiliyor.Sizde de böyle durumlar yaşanıyor mu?
iyice soğuklara kaldık kızlar son 4 ayımız nası yürüyeceğizDoktorum yuruyuse yap dedi bol bol ana havalar musait değil çok soğuk yuruyus doğumda kolaylaştırır son aylar daha zor olacak
ben de aynı durumdayım. benim +6 kilo yalnız:) hareket hissetmiyorum hala, doktorum da zaten hissetmezsin daha dedi, duygu durumum da aynı. katıydım, hala katıyım:)Bebeğini hissetmeyen tek kişi sen değilsin canım ben de hissetmedim hiç.. sanırım ilk gebelik olduğu için. Beni hamilelik hiç etkilemedi desem yalan olmaz çünkü ne duygu durumum değişti ne hassasiyetim arttı normalde nasılsam öyleyim . Tek değişen 3 kilo 700 gr artan kilom
Ben kacdir devlete gidiyorum soylemiyolar evet ogrenmeyi cok istiyorum kizim yada oglum diyeyim en azindan:) yoksa boyle gunler gecmiyor snkiNe kadar merak ediyorsun:)seninle haftalarimiz ayni bana da daha soylemediler .cuma gidecegim cuma da soylemezse detayli da %100 ögrenirim
.
Canım bence iyi yapmışın bendede öyle olmuştu çok kötüydüm şişkinlik falan çekilmez bi hal. Elevit kullanıyodm mahvetti beni. Çook afedersiniz ama bu durum olunca ıkınma oluyo ve rahim genişleyip erken doğuma kadar gidiyomuş. O haplar kaş yapıym derken göz çıkarıyor en iyisi bırakmak. Doğal yollarla almak vitamini ozaman hayatın düzene giriyo ben şuan kullanmıyorm çokta rahatım. Ceviz badem süt meyve hepsinden de tüketiyorumaynen canım çeken bilir sinirimden demir hapını bıraktım ıkı gundur ıcmıyorumzaten süt yoğurt vs ile 2 saat geçmesi lazım ya içmek için bitürlü gün içinde içicek zaman yok yani çok sinir bi hap
çatlak sanırım bende de oluştu zorlayıncaRica ederim canım benim çeken bilir bende bide kabizliktan çatlak oluştu o çok acı veriyor en son çare incir ve zeytinyağı ama geçti diye bırakma sakın tamamen düzene girene kadar devam et canım
Masa başı çalışıyoruz canım hareket etmek çok zor öğle araları halimiz olursa çıkıp biraz yürüyüp dönsek mi işyerinin çevresinde bu belki iyi gelir? akşam yürüyemiyoruz çünkü soğuk gündüz güneş var en azından.Evet yürüyüş iyi olur ama oturarak çalıştığım bir işim var bnm ve en erken 7 de evdeyim, yemek sonrası kendimi zor atıyorum kanepeye fln uyuyakalıyorum orda dasanırım uyumakta yapıyor eskiden böyle değildim neticede ama şimdi halim kalmıyor
Sen de mi bıraktın cnm tek ben değilmişim rahatladım gerçekten. En azından bi gün içip bi gün içmiyicem . Kesinlikle ıkınma oldugu ıcın yırtılma oluyo acı duyuyoruz zaten canımız burnumuzda hiç çekilmiyo yaniCanım bence iyi yapmışın bendede öyle olmuştu çok kötüydüm şişkinlik falan çekilmez bi hal. Elevit kullanıyodm mahvetti beni. Çook afedersiniz ama bu durum olunca ıkınma oluyo ve rahim genişleyip erken doğuma kadar gidiyomuş. O haplar kaş yapıym derken göz çıkarıyor en iyisi bırakmak. Doğal yollarla almak vitamini ozaman hayatın düzene giriyo ben şuan kullanmıyorm çokta rahatım. Ceviz badem süt meyve hepsinden de tüketiyorum
Masa başı çalışıyoruz canım hareket etmek çok zor öğle araları halimiz olursa çıkıp biraz yürüyüp dönsek mi işyerinin çevresinde bu belki iyi gelir? akşam yürüyemiyoruz çünkü soğuk gündüz güneş var en azından.
Hayırlı ugurlu olsun Allah bağışlasın tamamına erdirsin inşallahKızlar bende öğrendim bugün kızım olacak sonunda gosterdi bebisim doktor amcası kesin kız dedi allahım sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
canım aynen bende öyle 18 haftanın içindeyim 9 kilo aldım masabaşı çalışıyoruz çatlak vardı bende iyice arttı şimdideMasa başı çalışıyoruz canım hareket etmek çok zor öğle araları halimiz olursa çıkıp biraz yürüyüp dönsek mi işyerinin çevresinde bu belki iyi gelir? akşam yürüyemiyoruz çünkü soğuk gündüz güneş var en azından.
Aynen canım beslenmemize özen göstermek zorundayız miniklerimiz için. Ara ara iç canım en iyisi zaten yan etkilerinde yazıyo kabızlık ve dışkıda siyahlaşma diye. Berbat bişey cidden benim arkadaşımın da başına geldi ıkınmayla kanama başlamış ve düşük tehlikesi geçirdi. 1hafta yattı sonra hapı tamamen kesti doktora kalsa hala iç dedi ama korktu. Çocuğu maşallah çok ta iyi şimdi. Rabbim korusun onları biz elimizden geleni yapıyoruzSen de mi bıraktın cnm tek ben değilmişim rahatladım gerçekten. En azından bi gün içip bi gün içmiyicem . Kesinlikle ıkınma oldugu ıcın yırtılma oluyo acı duyuyoruz zaten canımız burnumuzda hiç çekilmiyo yaniDemire başladığımdan beri simsiyah cıkıyorum ya 13.haftamdan beri. Sürekli sulu ye diyo annem de ama o da olmuyo yani et yememiz lazım balık yememiz lazım işyerinde sulu yemek yok oglen hep katı. akşam da ne bulduysak yiyoruz zaten iş çıkışı halım kalmıyor. Eve gidip ıspanak yıka ayıkla tencereye koy saat dokuz olur yani çalışmayanlar ne şanslı
Çok nadirde olsa dediğini yapabiliyorum cnm ama bazen işler uzayabiliyor ve çok ayaz bu aralar ciddenMasa başı çalışıyoruz canım hareket etmek çok zor öğle araları halimiz olursa çıkıp biraz yürüyüp dönsek mi işyerinin çevresinde bu belki iyi gelir? akşam yürüyemiyoruz çünkü soğuk gündüz güneş var en azından.
canım cumartesi benim de kontrolüm vardı doktor sordu ben de istemiyorum dedim yaptırmadım detaylıya gidecez ay sonunda kafa karıştırmak istemedimkızlar ikili test de bi problem yok çok şükür üçlü test yaptırmalımıyım sizler neyaptınız
Bizimki nette ne oluyo %51 dedi bi kez doktor icimde kaldiYaa çok güzel, inşallah biz de böyle net bir pozisyon yakalarız 2 gün sonra da kız mı erkek mi belli olur :)
Ben yurtdisindayim :) ama kafalar aynidir kesinBizim doktorlar aynı mı acaba yaa? Benimki de %51 kız demişti de :))
Bol cikolata yiyip gideyim ozaman hareketlenirse yakalanr heralde uygun pozisyon :)Günaydın cnm :) uygun pozisyonda olduğu müddetçe kesinlikle söylerler artık belli çünkü cinsiyetleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?