2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Rica ederim canım benim çeken bilir bende bide kabizliktan çatlak oluştu o çok acı veriyor en son çare incir ve zeytinyağı ama geçti diye bırakma sakın tamamen düzene girene kadar devam et canım
aynen canım çeken bilir sinirimden demir hapını bıraktım ıkı gundur ıcmıyorum zaten süt yoğurt vs ile 2 saat geçmesi lazım ya içmek için bitürlü gün içinde içicek zaman yok yani çok sinir bi hap

Önemli olan sağlıklı olması canım allahım kalbinize Gore versin
Amin cnm cümlemize :) Dr bizede tahminden öteye gitmez desede merakla sorduk 12. Hafta idi kıza benziyor demişti bizde öle kabul ettik bakalım :) yakın tarihli olarak kız olcak mı acaba bizimde

Amiiinn canımm inşaallah. Bi yerde haklı eşin de çünkü nazara çok inanıyorum. Herkes senin benim gibi düşünmüyor. Haset edenler çoook fazla. Bizim hocamız hep derdi mezarda yatanların bi kısmı nazardan diye. Çok dillendirilmişti benim hamileliğim benim elimde olmadan. Oo bide erkekmiş çocuk karnında kocaman olmuş şöyle böyle. İnsanlarımızı anlamak cidden zor. O yüzden biz tedbiri alalım takdir Allah'ın canım. O minnakları bize bağışlasın.

Biz de yapıyoruz aynı şeyi, çok iyi oluyor video açıp açıp izliyoruz özledikçe :) kalp atışlarını da yaa çok tatlı maşallah :)

ben de aynı durumdayım. benim +6 kilo yalnız:) hareket hissetmiyorum hala, doktorum da zaten hissetmezsin daha dedi, duygu durumum da aynı. katıydım, hala katıyım:)

Ne kadar merak ediyorsun:)seninle haftalarimiz ayni bana da daha soylemediler .cuma gidecegim cuma da soylemezse detayli da %100 ögrenirim
.
Ben kacdir devlete gidiyorum soylemiyolar evet ogrenmeyi cok istiyorum kizim yada oglum diyeyim en azindan:) yoksa boyle gunler gecmiyor snki

Canım bence iyi yapmışın bendede öyle olmuştu çok kötüydüm şişkinlik falan çekilmez bi hal. Elevit kullanıyodm mahvetti beni. Çook afedersiniz ama bu durum olunca ıkınma oluyo ve rahim genişleyip erken doğuma kadar gidiyomuş. O haplar kaş yapıym derken göz çıkarıyor en iyisi bırakmak. Doğal yollarla almak vitamini ozaman hayatın düzene giriyo ben şuan kullanmıyorm çokta rahatım. Ceviz badem süt meyve hepsinden de tüketiyorum

Rica ederim canım benim çeken bilir bende bide kabizliktan çatlak oluştu o çok acı veriyor en son çare incir ve zeytinyağı ama geçti diye bırakma sakın tamamen düzene girene kadar devam et canım
çatlak sanırım bende de oluştu zorlayınca bu incir Rabbimizin mucizesi bütün şifalar yiyeceklerde gerçekten sabahtan beri daha iyi hissediyorum bırakmıyıcam her gun 1-2 kuru incir aticam corba ıcmeye calısıcam canım.

Masa başı çalışıyoruz canım hareket etmek çok zor öğle araları halimiz olursa çıkıp biraz yürüyüp dönsek mi işyerinin çevresinde bu belki iyi gelir? akşam yürüyemiyoruz çünkü soğuk gündüz güneş var en azından.

Sen de mi bıraktın cnm tek ben değilmişim rahatladım gerçekten. En azından bi gün içip bi gün içmiyicem . Kesinlikle ıkınma oldugu ıcın yırtılma oluyo acı duyuyoruz zaten canımız burnumuzda hiç çekilmiyo yani Demire başladığımdan beri simsiyah cıkıyorum ya 13.haftamdan beri. Sürekli sulu ye diyo annem de ama o da olmuyo yani et yememiz lazım balık yememiz lazım işyerinde sulu yemek yok oglen hep katı. akşam da ne bulduysak yiyoruz zaten iş çıkışı halım kalmıyor. Eve gidip ıspanak yıka ayıkla tencereye koy saat dokuz olur yani çalışmayanlar ne şanslı

bende işim gereği oturuyorum bütün gün hafta içi kilo alıyorum hafta sonu hareket haline geçince bakıyorum gidiyor kilolar.

canım aynen bende öyle 18 haftanın içindeyim 9 kilo aldım masabaşı çalışıyoruz çatlak vardı bende iyice arttı şimdide.öğle arası kurumun etrafında yürüyorum anca

Aynen canım beslenmemize özen göstermek zorundayız miniklerimiz için. Ara ara iç canım en iyisi zaten yan etkilerinde yazıyo kabızlık ve dışkıda siyahlaşma diye. Berbat bişey cidden benim arkadaşımın da başına geldi ıkınmayla kanama başlamış ve düşük tehlikesi geçirdi. 1hafta yattı sonra hapı tamamen kesti doktora kalsa hala iç dedi ama korktu. Çocuğu maşallah çok ta iyi şimdi. Rabbim korusun onları biz elimizden geleni yapıyoruz

Çok nadirde olsa dediğini yapabiliyorum cnm ama bazen işler uzayabiliyor ve çok ayaz bu aralar cidden yazın olsa dediğin gibi arkadaşlarla çıkıp işyerinin etrafında yürüyebiliyorduk normalde ama şimdi öyle bir durumda kalmadı

kızlar ikili test de bi problem yok çok şükür üçlü test yaptırmalımıyım sizler neyaptınız
canım cumartesi benim de kontrolüm vardı doktor sordu ben de istemiyorum dedim yaptırmadım detaylıya gidecez ay sonunda kafa karıştırmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…