2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hahah napmissin oylee ben cikolata yeyip ustune sut icemiym midem.bulanacak diye :))) cikolatayida denicem cocuk bi gun yuzu gorsun :))))
Ne bilim gordim tursuyu canim cekti o arada sut istiyodum annemdeyim evde yok tursu falan aklima bile gelmiyo

Yaa kızlar bn niye hissetmiyorm bebğimii cok kiloluda değilim dün acile gittim ama nat vardı sadece ebe sesi duyamayız dedi idrarda enfeksiyon cıktı antibiyotik kullancm var mı bnm gbi olan

bugün detaylı ultrason randevum var sanırım ilk ben gidiyorum bu forumdan nolur dua edin herşey yolunda çıksın. bu hamilelik ne zormuş, fiziksel sıkıntılar yetmezmiş gibi bir de kaygılar endişeler.....
Bayagi etken gidiyorsun, doktorunmu bu tarihte gitmeni istedi? Benim doktorum 21 yada 22. Haftada en iyi sonuc aliniyor dedi. Her doktor farkli dusunuyor galiba

Yaa kızlar bn niye hissetmiyorm bebğimii cok kiloluda değilim dün acile gittim ama nat vardı sadece ebe sesi duyamayız dedi idrarda enfeksiyon cıktı antibiyotik kullancm var mı bnm gbi olan
ben de hiç hissetmedim şimdiye kadar. doktorum normal dedi. panik olacak bir durum yok bence. dün acile niye gittiğini anlayamadım. bi şey mi oldu?

Devlette ilgili doktor olmadikça uğraşmazlar bebegin uygun pozizyonunu beklemezler. yakinda ögreniriz artik
Dun nabzim yuksek cikti doktor ilgilenmedi hic dedigin gbi ugrasmiyolar baya arastirdik 15 haftada cinsiyet ogrenilir yaziyor burdada ogrenen arkadaslarimiz var 15:45e randevu aldim gidicem bugun dua edin ogreneyim :)

Benim de idrar tahlili yapildi yassi epitel degerim yuksek cikti kum dokuyosun enfeksiyon var dedi doktor bir kullanimlik toz ilac verdi iyi geldimi bilmiyrm ama bel agrim kalmadi sanki bidahaki kontrolde gene tahlil yapar sanirim

Bende öyle daha kuvvetli bi tekme hissetmedim kelebek uçuşu gibi gıdıklama gibi oluyo canım hep solda hissediyorum bide. Bu enfeksiyon hamilelikte çok görülüyor canım. Banada tek kullanımlık monurol diye bir tozdu sanırım içtim ama fayda göstermedi. Bol su içtim ve çamaşırıma dikkat ettim. Doktorun kesinlikle günlük ped falan kullanma pamuklu çamaşır kullan akıntın çok oluyorsa yine pamuklu bezlerden al yıka ütüle öyle kullan dedi. Gerçekten de rahatladm.

bugün detaylı ultrason randevum var sanırım ilk ben gidiyorum bu forumdan nolur dua edin herşey yolunda çıksın. bu hamilelik ne zormuş, fiziksel sıkıntılar yetmezmiş gibi bir de kaygılar endişeler.....
Hakkınızda hayırlısı olsun insallah güzel sonuclar alırsın hangi hastaneye gidiorsun

Onemli birsey yoktur insallah canim.bizimde isim degisti sanirim Haktan ismi cok icimize sindi..bebegimiz bize surpriz oldu anlaminida ogrenince evet evet evet olduk :))

Herzamanki şeyler canım,
Haktan çok güzel bir isim :) haktan mı oldu şimdi :)

Olabilir tatlım adaş olsunlar

Olsunlar tabi :)

merhaba:) günaydınnnnn bebişin adını toprak emir mi koyacaksınız :)

Merhaba evet canım noldu :)

Ayy bize bütün detayları anlat gelince :)

Canım bgn yok öyle bi durum çok şülür dün bebek çok aşağıdaydı heralde hep aşagıda hissettm afedersin biraz kendimi zorlasam çıkıcakmış gbi allah korusun ama bgn şükürler olsun bişeyim yok yer değiştiriyo sıpa heralde

Suyu biraz arttir canım ödem yapmış olabilir vücudun Hepsi kilo değildir bide çok takma hergun tartilma
süperrr herşeye yardım ediyorsun canım suyu arttırınca belki ödemi atarız bana da cok kılolıyum gibi geliyo ama aslında bütün kilo göbegimde goguslerımde aşırı şişler. süt gelmeye başladı benden kızlarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…