2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    372
Bende aynı senin gibiyim ne süt yumurta bunların hiçbirini tuketemiyorum kendime kızıyorum nasıl bir bünyem varsa ins diyorum bebeğim iyidir
inşallah canım balık ve yumurtayı ağzına sürmeyen ben belki hamile kalırım bebek beslensin diye kendimi zorla alıştırdım sevdim de ama şimdi ağzıma sürmek gelmiyor içimden yani tuhaf sevdiğim hiç bir şeyi yemek istemiyorum bütün gün aç kalsam banamısın demiyor midem zaten öyle çok yemek yiyen biri de degildim inan daha kilo bile almadım haftaya kontrolum var inşallah iyidir .
 
bugün detaylı ultrason randevum var sanırım ilk ben gidiyorum bu forumdan nolur dua edin herşey yolunda çıksın. bu hamilelik ne zormuş, fiziksel sıkıntılar yetmezmiş gibi bir de kaygılar endişeler.....
Yarın da ben gideceğim canım iyi haberlerle gel inşallah
Kızlar bana da dua edin yarın yaptıracam benim doktorum da erken çağırdı
 
Ya benimki de ıynamıyor dünden beri gıcık oldum:)))belki de gaz dı hep ben Bebek sandıydım.offff
Bebkle gazi ayirt edebiliyrm. Gazda cok hasnce bir kipirdama var. Ama bebismnki cok romntk. 4 gibi oynuyr bnm kuzu anasi gibi deli biraz sanrm dun yine 4 de hafif hareketlndi:)
 
ayyy masallah cok tatlı yaa bende dolgun dudaklı olsun dıe dua edıyorum cok tatlı cıkmıs bence bu fotoyu cıkarıp cerveye koyun cok tatlı bi foto olmus
Ay teyzesi tesekkur ederz:) sakliyorm ultrason resimlerini bsyler yapicam dedgn sekildede guzel olur aslnda. babasnnda bnmde ince degl hemn etkisini gosterms minnakta
 
Aman öylede mi nazar olur hic aklima gelmedi. Peki sogani kaynatinca suyunu sürüyon degilmi? Bunu mutlaka deniycem cok tesekür ederim canimm
Canm ben anneanneme arayıp sorim bişi yapma şimdi birazdan yazarım sana. Ama evet onlar göz oluyor tabiki.Benim aferdesin popomda büyük sivlce çıktı oturamadım kaç gün anneannem okudu beni ve snra sıktım daha çıkmadı geçti gitti.Onlar göz oluyor.
 
bugün detaylı ultrason randevum var sanırım ilk ben gidiyorum bu forumdan nolur dua edin herşey yolunda çıksın. bu hamilelik ne zormuş, fiziksel sıkıntılar yetmezmiş gibi bir de kaygılar endişeler.....
oo hadi maşallah iyi haberlerle gelip ize de umut ol inşallah
 
rengarenkli Canm anneannemi aradım şimdi iri soğan kabuğunu soycakmışsın. İçinin kabuğu varya. içinin dış kabuğunu kaynatıp öldürcekmişsin.Sonra onu sarıp oraya koycakmışsın.Mikrobunu alacakmış o.
Ama o sivilcenin ucunu tam bağlamış olması gerekiyormuş tam bağladıysa yap bunu.Ve büyüğüne mutlaka okun bugün.Göz değmiş dedi.
Canm ama ben bunu hamile olmadan önce yaptım geçti.Şuan yapsan bişey olmaz heralde .Ben sadece söyledim hamileyken yapılırmı soğan oraya konulur mu bilmiyorum zararı olurmu ?
Ben sadece yaptığımı söylüyorum. hamileyken zararı varmı soğanı oraya sürmenin,koymanın bilmiyorum.
 
aynen o aşağıda gibi bendede oldu geçende.Bu göbeğin alt kısmında bir ağırlık bir sancı tarzı bişi vardı.Kuzum tam büyümediler hala yukarda değiller çıkacaklar yavaş yavaş inşallah yaaa
 
2 hafta önce benimde dr'un kapısında heyecandan ayaklarımın titrediği aklıma geldi simdi :) kalbim nasıl atıyordu meraktan, acaba görebilecekmiyim artık diye, pat diye gördük :) Hayırlara vesile olsun insallah. Hayırlısıyla kucagınıza alın :)
 
ADEM GUNES COCUKLARI AYAKLARINDAN OPMEYIN !!!

Bebekler masumdur, zararsızlardır. Ebeveynler çocuklarına duyduğu yakınlıktan dolayı onları istedikleri gibi öpüp okşayabileceklerini düşünürler. Halbuki çocukların bazı bölgeleri vardır ki onların kişilik gelişiminde rol oynar. Çocuklarınızı severken dikkat etmeniz gereken ufacık şeyler onların ileride ki yaşamında karakterlerini belirler.

Bebekleri alnından ya da yanaklarından öpün

- Çocuklar ayaklarından öpülmez. Zira ayakları öpülen çocuk, hissettiği 'anormal' değerlilik hissi ile kıskançlığa meyleder. Böylesi çocuklar anne babalarının kardeşlerine yönelmesinden rahatsız olur. İlgiyi kaybetme kaygısı anormal derecede ilgi ile sevilmiş çocuklarda sıklıkla görülür.

- Çocuk boynundan öpülmez. Bu, çocukta aşırı hassasiyet kazandırır. Çocuk dudaklarından öpülmez. Bu, hijyenik değildir. Nefes ve ağız yolu ile kapılan enfeksiyonlarda dudaktan öpmenin rolü oldukça yüksektir.

- Çocuklarda öpülebilecek en doğru yer alın ve yanaktır. Alnından öpülmek, çocuğa ruhen iyi gelir. Temizlik, masumiyet ve dürüstlük hissiyle, cesaret oluşturur.

- Bir de çocuk yanaktan öpülebilir. Öpülürken çocuğun kafası tutulmamalıdır. Sürekli öpülme çocuğun başkalarını memnun etme hissini oluşturuyorsa, bu durum kişilik gelişimini aksatır. Çocuk başkalarını memnun etme aracı olarak öpmeyi veya öpülmeyi kullanmamalıdır.

- Bunun yanı sıra, çocuk genital bölgesinden öpülmez. Bu, mahremiyet hissi kazanabilmesi ve tacizden korunabilmesi için gerekliliktir.
 
Cinsyet neydi annesi. Soyledysende unuttum k bakma
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…