2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Seninki sanki kizmis gibi ivime doguyor :) hadi hayirlisi haberlerini bekliyoruzz
Hayirlisi canim kiz erkek farketmez yeterki ne oldugunu bileyim.suan hastanede sirami bekliyorum dogum yapmis bebgini alip hastanddn cikan kadinlar oluyo ben biraz zor sahip oldugum icin acaba gorucekmiym bu gunleri diyorum halen bi ruyada gibiyim.Allahim sag salim dogumlar nasip etsn hepimize.

Kızzlarrr bu form çok şey kattı bana hiç birimiz birbirimizi tanımamamıza rağmen çok iyi arkadaşlıklar kurdum. Birbirimizin derdine ortağız ne güzel:) hepinize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizi çoook seviyorummm bu arada bayanların yaşı sorulmaz ama merak ettim :)) yaşlar nerelerde acaba bide ilk gebelik sanırım çoğumuzun. Benim yaş 25

Ayy evet, bir haber alınca hemen burdan paylaşıyoruz, birbirlerimizin tecrübelerinden ve öğrendiklerinden yararlanıyoruz, bence de çok güzel :) benim ilk gebelik ve yaş 28 :) 30'a yaklaştığımı fark edince bir kendime geldim ve 30 olmadan anne olayım dedim :))

Bu gun sabah anneme dedim gel bi damarmi acaba ama tek ufak bi atma degil bebek bu diyo annemde üst tarafa cikmis benim minik pasam durmuyodu yerinde masallah :) benimkide tembeldi 13. haftasinda teyzesi doktor dürtüyodu bi zipliyodu yerinden geri uyuyodu rabbim hepimizinkini korusun nazardan insallah bizleride korusun kimsenin gözü degmesin sag salim kavusalim. Esim dunde bakiyo annemin yaninda diyo yok ya ben inanmam dogana kadar belli olmaz doktor kesin soylemedi ya, dünde yazmisti bu günde aradi diyo oglum napiyo iyi bakiyomusun :))

Size katılıyorum çoğu şeyi bende burdan öğreniyorum :) bende yaş 24 2.5 yıllık evliyim ve ilk bebişimiz olacak :)

Özele git canim durumun varsa görümcem ayni gün iki özel hastaneye gitti ilki kiz dedi ikinciside %80 kiz dedi 13 haftalikti o zaman halada kiz yani degismedi :)

Amiiin aminnn insaallah canim. Zaten bebegn hareketi farkediliyor cok baska boyle ilimli tatli bsy ne biliyimm:))) ayin 20sinde kesinlesr Allahin izniyle. En azindan hitap ederken suphede kalmazsinizz. Babasida garip nasl davrancagni bilemems hehheh

Yarı doktor olduk sayılır iyi düşünmüşnüz yaş ilerledikçe insan korkuyo bizde daha çiçeği burnunda evliyiz 1bucuk yıl oldu ama 7yıl öncemz var lise aşkı :)) bebek görünce dayanamıyoduk Rabbim nasip etti bize de

Bizde sana tesekkur ederz canm guzel dusuncelerin icinn :) 27 yasm benmde ilk insaallah

Allahin izniyle tabiki goreceksin annesi. İlk adim ilk anne deyisi kosusu ziplayisi herseyi göreceğiz. :))))

Biz de 1 yıl 3 aydır evliyiz :) toplam 6,5 yıldır da birlikteyiz. Bana 6 ay önce sorsaydınız çocuk mu yok daha neler, kariyerimde biraz daha ilerleyeyim, ondan sonra derdim ama birden nasıl değişti bilmiyorum psikolojim bir baktım istiyorum :))

Aynen aşagıya çekti herlde göbeğimi o yZdende sancı oldu aman inş bütün sorunlar bu kadarla kalsın sağlıklı sıhhatli alalım bebişleri kucagımıza

Hemen hemen aynıymış yaşantımız :)) evlat cidden bambaşkaymış canında hissederken böyleyse bide kucağımıza aldığımız da hiç düşünemiyorum. Aile kavramı o olmadan olmuyor evin neşesi sonuçta. Eşler arası bağlılık bile artıyo bereketiyle geliyor bıcırıklar :))

Bence de, onlara can vermek, taşımak çok güzel, kucağımıza alınca da bambaşka ve çok daha güzel olacak, şükürler olsun :)

Bu kadar önemli olsa iki dra gittim ikisi de yaptırma demezdi galiba... Hepsi iki duzeyliye gir yeterli dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…