2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Benim yaşım 27
Eşimle birlikteliğimizin 10. evliliğimizin ise 4.yılında bebeğimiz kucağımızda olacak inşallah
Biz ayrı şehirlerde olduğumuz için evliliğimizde yaşayabildik sevgililiği ama şimdi tam zamanıydı. Artık evde bir bebek sesi arar olduk Rabbim aratmadı şükür.

Bebkle gazi ayirt edebiliyrm. Gazda cok hasnce bir kipirdama var. Ama bebismnki cok romntk. 4 gibi oynuyr bnm kuzu anasi gibi deli biraz sanrm dun yine 4 de hafif hareketlndi:)
Seninki gececi Can'ım gecelerin kızanı

Ben 32 Can'ım

Kizlarr ciktim doktordan bakar bakmaz erkek bebek cikinti var dedi kesinmi dedim degil haftaya gel kesin olur dedisabrimi siniyo bunlar carsamba gunu sabah onda ozele randevu aldim ogleden sonrasindada devlete randevu almistm onceden benim cocugum cok imanli olcak heralde hep secde pozisyonunda bikez sirt ustu gordum dahada gormedim okadar cikolata meyveli sut ictm anca ayaklarini oynatiyo ozlemisim vallahi gorunce rahat ettim uclu test dedi doktor ama yaptirmicam ben ikili temiz cikmisti uclude olmayiversn onun stresini istemiyrm

Herşeyin bi yeri zamanı oluyo canımm. Sırasıyla oluveriyor hepsi biraz sabır sadece. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen herkes çocuk sahibi olsun olanlarda kıymetini bilsin inşş

Canım sen bakma ona çıkıntı varsa erkektir o :) 16 haftalık olmuş daha neyin kesinliğinden bahsediyor haftaya gel demiş birde gözünaydın diyeyim şimdiden, ne güzel bebişini de gördün darısı başıma. Sana sanki daha önceden de erkek olabilir mi demişlerdi

Gördüyse neden net olarak söylemedi haftaya gel dedi kii, enteresan. Erkek bebeği taa 11.haftada falan teşhis edenler var halbuki.. Neyse canım haftaya da git de artık net olarak söylesinler inşallah :) bu arada 3lü test yaptıran var mı hiç? Ben cuma gidince sorucam 2lide birşey çıkmadı doktor önermez herhalde.

Dr bize 2li test gayet güzel 3lüye gerek yok önermiyorum dedi. O yüzden ben yaptırmayı düşünmüyorum canım

Allah razi olsun cnm saol öyle bi deniycem yarin sanmiyorum bi zararin olcagini biraz disinda cünkü illet gibi bise bi türlü gecmedi... naz felak ayetel kürsi kendim okusam olmaz mi? Bide tam baglamis derken nasil yani olcak? Kusura bakma türkcem biraz kötü :/

Dikkat et canım çatlak ilerleyince çok kötü oluyo ilacta icemiyoruz ben çatlağa Hindistan cevizi yağı surdüm öyle geçti ama geçince ye kadar her tuvaletten sonra aglatti resmen beni

Bol su iç canım kuru meyveler süt yapiyo canım bol bol yemek lazım

Amiiin aminnn insaallah canim. Zaten bebegn hareketi farkediliyor cok baska boyle ilimli tatli bsy ne biliyimm:))) ayin 20sinde kesinlesr Allahin izniyle. En azindan hitap ederken suphede kalmazsinizz. Babasida garip nasl davrancagni bilemems hehheh
Ne yapsin adam bakiyo anlamiyo kimse oglusumun pipisini göremedi baska bisey sandilar kizim diyince bi tarafina takmiyo zaten kiz olmadigi kesin

Bende anlamadm ama ucret odemicem zaten erkek goruyorum ama kesinlestirmek icin gel dedi.uclu testi yaptirmicam stresten baska bisey degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…