2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
yarın kan vericem inşAllah değerim güzeldir bende dua edin artık cumartesi de 5+1 de doktor görücek vajinal muayebneden çok korkuyorum napıcam bilmem kasılıyorum ben çok keseyi gören arkadaşlar vajinal mi baktı yoksa karın mı birde betahcg kaçtı?

Insallah artmistir canim, benim cuma gunu hgc 1860 cikti p.tesi karindan gorduk keseyi tatlim insallah sende goreceksin rabbimib izniyle :)

Canim benim beta hcg 3 eylülde 843 tu bi daha baktirmadim dun yani 7 eylulde keseyi karindan gorduk idrara sıkışık gitmen lazim. Son adet tarihimde 4 agustos

kızlar merhaba,

bende aranıza katıldım adetime 4 gün kala bthcg değerim 17,59 cıktı doktor henüz cok erken dedi yarın tekrarlayacağız testi inşallah bir sorun olmaz.Bende kan pıhtılaşması olduğu için 2 düşük yaptım şimdi iğnelere başladık karnımdan hergün iğne vuruluyorum.
dua edelim hepimiz sağlıcakla kalp atışını duyalımda biraz oh çekelim:):)

Canim benim beta hcg 3 eylülde 843 tu bi daha baktirmadim dun yani 7 eylulde keseyi karindan gorduk idrara sıkışık gitmen lazim. Son adet tarihimde 4 agustos
Kiz sen karndan mi gordn. Ben bosuna bekliyrm o zamn benmde gorunurmus:)cunku benm 1 eylulde 1040 ti degerm

Kızlar acillll …bu sabah uyandığımda alt karında yani rahim Üstünde bir soruyla uyandım şiddetli değildi sonra Oğlumu kucağıma aldım bir süre sonra aşırı derecede Ağrı kramp saklandı yerimden kıpırdıyamadım terledim bu 45 dakika sürdü eşim geldi hemen .tup bebek merkezini aradık bir süre takip et geçmezse gel dediler ama su an geçti şükür .neden olmuştur acaba bebeklere bişey mi oldu

Günaydın kızlar:) bebeğimin kalp atışları oluştu mu acaba çok merak ediyorum... acaba oluşunca hissedecek miyim. İnşallah oluşmuştur çok stresli günler şu günler

Bence herşey e rağmen bi doktora görün ikizlere mi hamilesin bebeklere demiş sinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…