2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sivilcenin ucu tam varsa büyükse yapcakmışsın hani küçükse filan yeni oluşuyorsa geçirmez dedi.Tam mikrobunu ucuna bağlamışsa sürsün hemen bolca dedi mikrobunu kırsın dedi.Sonra yumuşar belki sen sıkarsın temizlersin içinin pisliğini yanlış anlama.Sonuçda göz değmesi o. Yani büyük anneannenin babaannenin yaşlı kadınların okuması daha geçerli diye biliyorum. Kuvvetli yani.ama bilmiyorum sende okursan olur heralde.

Ev
Devlette kemik yapisina gore erkege benziyo demisti bugun ozeldeki doktora dedim kemik yapisina gore erkege benzettiler oda neymis oyle banada ogretsinler oyle seymi olur dedi icimden dedim pehh nubdan haberi yok :)) ama cikinti gordum dedi ama ben gormedim oradi ayri hep yuzustu yatiyo bacak arasi foto vermedi bi:)

Bisey dicemde benimkide 13 haftalik yatti sirt ustu bu kez yuzustu duruyodu ve birkac erkek bebek videosu izledim ayni haftalarda olan hepsi yuzustu duruyo oda bana garip geldi :) erkek olabilir o halde seninkide dicem ama eminde olamiyorum. Doktor dedi hatta asagiyi öpüyo diye dudaklarini uzatmis asagida duruyo zaten genelde

Aynen cnm amin yaa. 3hafta oldu gitmedim doktorahaftaya randevu. bebeğim nasl acaba. çok merak ediyorum
Benmde 3 hafta oldu önümüzdeki hafta içi gidicem tam bi ay olmadan gidicem ama hem sehir dışına çıkıcam nolur noolmaz bi baksın ay sonunda detaylı ult. Var ama o kadar bekleyemem merakımdan ölürüm kuzucum büyümüştür :) erken gitmelerime eşim biraz kızıyo sabırsızsın diye ama napıyım

Benim cogu belirtim genelde erkekti cevrem falan hep erkek diyodu bebegime kusma bulanti aserme hicbisey olmadi gobek seklimde erkegi andiriyo.ben hep kiz ismi dusundum kiz hayal ettm erkek esyalarina dadanicam simdi isimde dusunmedm hc :) esim kesin erkek benm bastan beri icime oyle doguyor diyo.kardesimde hep erkek goruyodu ruyasinda herseyi gectm bugun saglikli diyince doktor sukurler olsn Allahim dedim.cinsiyetine bende emin gbiyim biraz artk daha kolay gecer gebelik:)

Tamam canim anladim öyle bi yapim bakim kendim okuycam artik yanimda kimse yok :/

Erken değilki ama .Bişi olmaz git tabi cnm.Önce göster baktır hep. Gör bebeğini.Snra çık şehir dışına çok biliyo eşler

Saglikli olsunlarda insallah gerisi önemli degil zaman geciyo zaten 7. aydan sonrasi cabucak gecer diyorlar ben kendim bi defa hamile olmadan uc defada hamile kaldiktan sonra erkek dogurdugumu gördüm hep ayni bebekti sarisin mavi gözlü tosun gibi masallah, cevremdeki herkeste erkek olcak diyodu benle esim kiz bekliyoduk o ayri tabi :) hayirli evlat olsunlar sag salim alalim kucagimiza insallah

Ne yapsin adam bakiyo anlamiyo kimse oglusumun pipisini göremedi baska bisey sandilar kizim diyince bi tarafina takmiyo zaten kiz olmadigi kesin
Ayy dogrudur varyaa hissediyorlarr bu akilli bidiklar. Cunku.ne zaman hareket etmiyo diye sikayetlensm hareket ediyor benm balda. Dikkat etmeli konustugumuza fln

Benziyor biraz ilişki yönünden bizde 10 yıldır beraberiz 3 yıldır da evliyiz 29 yaşındayım ilk bebeğimiz aynı sizin gibi ayrı sehirlerdeydik

Ayy dogrudur varyaa hissediyorlarr bu akilli bidiklar. Cunku.ne zaman hareket etmiyo diye sikayetlensm hareket ediyor benm balda. Dikkat etmeli konustugumuza fln
Duyuyorlar artik bizi annesi dikkat etmek lazim tabiki anliyo senin dedigin herseyi bebeklerin hosuna gidermis onlari sevmek konusmak onuda yap herzaman benim yavrumun cok hosuna gidiyo hep elimin altinda kacmiyo oldugu yere koyuyorum elimi :) sabirsizlaniyorum ya böyle anlatinca elleri ayaklari minicik minicik dogsunda canli canli seveyim durmasin simarsin aglasin kipir kipir olsun cocugum ölürümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…