- 29 Haziran 2014
- 4.213
- 4.244
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #20.841
Bel ve kalca agrısı çeken varmı sol kalcamve belim çok ağrıyor napmalıyım
hizliymissin derken anlamadim.ikili testim iyi 3 lu testim riskli cikti o yuzden diyorum ikili test iyise ucluye gerek yok bence.benim doktorum sanki prosedur diye istedi gibi gelmisti bana universite hastanesine gidiyorumda :)Neden pişman oldun canım hayırdır, sen hızlıymışsın bu arada hemen yaptırmışsın
Kızlar ben yine hastane de yatıyorum.dr um yokmuş, mecburen başka dr baktı. Hayatımın en iğrenç muayenesiydi. Ki ben hep alttan muayeneylehaşır neşirim. Yavrum tüp bebekti hiç bu kadar canım yanmamıştı. Ne diye alttan muayene ye gerek duydu beyefendi onu da anlamış değilim. Kendi dr um rahim açıklığına bile karın usg siyle bakıyo ve Allah razı olsun eli çok hafif. Velhasıl plasenta yine kanamış kızlar. Dua edin. Okulda yazılılar yarım kaldı, annem memleket e gel burda bakim diyo, kv bize gel yat diyo, kocam doktorumuz gelene kadar ( babası vefat etmiş) hastanede yat diyo, dr lar raporu uzatmamak için elinden geleni yapıyor, okulda iyi niyetli çok(!) fuzuli yere rapor aldığımı düşünüyorlar ( kendileri hep tatile giderken rapor aldıkları için)
Ayyy bunaldım valla, rabbim bilir hayırlısını ama inşallah kalan 5 ayım böyle geçmez
riskli cıktı sonuclarım canım ondanEvet canim neden pisman oldun
Ikılı artık herkese yapılıyor cunku sonucta %82 dogrulugu var. Üclü ve Dörtlünün risk ölcümlerinde dogruluk payı maximum %60 . Ikılı düzgün cıktıysa, diğerini kaale bile alma.riskli cıktı sonuclarım canım ondan
evet canım haklısın ilk ogrendıgımde kotu oldum ama allaha sukur ıyıyım.amnıyosentezde yaptırmak ıstemedım.allahım hayırlısını nsıp eder ınsallah herkez için :)Ikılı artık herkese yapılıyor cunku sonucta %82 dogrulugu var. Üclü ve Dörtlünün risk ölcümlerinde dogruluk payı maximum %60 . Ikılı düzgün cıktıysa, diğerini kaale bile alma.
bencede hic canını sıkıp moralini bozma, amniyosentez falanda bence cok gereksiz. Icını ferah tut, tosuncuk gibi yavrun olsun kucagina al insallahevet canım haklısın ilk ogrendıgımde kotu oldum ama allaha sukur ıyıyım.amnıyosentezde yaptırmak ıstemedım.allahım hayırlısını nsıp eder ınsallah herkez için :)
aminnn canimmm cumlemizin insallahbencede hic canını sıkıp moralini bozma, amniyosentez falanda bence cok gereksiz. Icını ferah tut, tosuncuk gibi yavrun olsun kucagina al insallah
Takma canim kafaya iyikide amniyosentez yaptirmamissin hicbiseyde yoktur sacma geliyo bu testler banaevet canım haklısın ilk ogrendıgımde kotu oldum ama allaha sukur ıyıyım.amnıyosentezde yaptırmak ıstemedım.allahım hayırlısını nsıp eder ınsallah herkez için :)
Yani hemen yaptırmışsın diye öyle söylemiştim cnm :) aynen bende prosedür o şekilde diye Dr neden gerek görmedi diye önce bir sorguladım çünkü hep yapıldığını duyduğumuz bildiğimiz için. Sonra neyse dedim, herşey Allah tan zaten. İnş sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelirhizliymissin derken anlamadim.ikili testim iyi 3 lu testim riskli cikti o yuzden diyorum ikili test iyise ucluye gerek yok bence.benim doktorum sanki prosedur diye istedi gibi gelmisti bana universite hastanesine gidiyorumda :)
İyi ki amniyosentez yaptırmamışsın canım bildiğim 2-3 kişiye sıkıntı olabilir diye yaptırdılar, hiç birinde de sıkıntı yoktu. Ayrıca sonrasında suyu azaldı bebeklerin sızıntı olmuş gün gün annelerde ve daha erken doğum yapmak zorunda kalmışlardıevet canım haklısın ilk ogrendıgımde kotu oldum ama allaha sukur ıyıyım.amnıyosentezde yaptırmak ıstemedım.allahım hayırlısını nsıp eder ınsallah herkez için :)
Benim gun icinde yok ama yatarken kalcam ozellikle sol tarafimin agrisina uyaniyorum.onceki gebeliklerimde yoktu bi agriBel ve kalca agrısı çeken varmı sol kalcamve belim çok ağrıyor napmalıyım
amniyosentezin riskli oldugunu biliodum ama boyle bir sey duymamistim.ay iyiki yaptirmamisimİyi ki amniyosentez yaptırmamışsın canım bildiğim 2-3 kişiye sıkıntı olabilir diye yaptırdılar, hiç birinde de sıkıntı yoktu. Ayrıca sonrasında suyu azaldı bebeklerin sızıntı olmuş gün gün annelerde ve daha erken doğum yapmak zorunda kalmışlardı
Heee deseydin
Canim oyle gorunuyor simdilik :) sizinde isminiz cok hos ama bu isim meselesi cok enteresan adiyla geliyor bebisler dogdugunda netlik kazaniyor.biz simdilik haktan diyecegiz.esim gene bana kalmadi isim diyor :))Herzamanki şeyler canım,
Haktan çok güzel bir isim :) haktan mı oldu şimdi :)
Olsunlar tabi :)
Merhaba evet canım noldu :)
Ayy bize bütün detayları anlat gelince :)
Insallah allah hepimizin evlatlarini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ben isvicredeyim kan testi yapildimi bilmiyorum bile ense kalinligi iyi cikti, kan almicakmisiniz dedim yoo dedi bende sasirdim daha once aldiklarindanmi baktilar bilmiyorum bile, doktorumda gicikti zaten gecen ay son kez gittim biraktim baska buldum burda oyle istedigim her an herhangi bi doktora gidemiyorum kabul etmiyorlar hamile olunca yer yok diyo cogu hepsi ozel muayenehane hastane doktoru degiller. Aklim kaldi ama dua etmekten baska birsey yapamiyorum. Yeni doktora sorucam ne yapmis ne yapmamis diye fransada bile riskin yuzde kac oldugunu soyluyorlar burda bana bisey denmedi.amniyosentezin riskli oldugunu biliodum ama boyle bir sey duymamistim.ay iyiki yaptirmamisim
gönlümüzü ferah tutalım canım.yarının sahibi allah. sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebıslerımızı :)Insallah allah hepimizin evlatlarini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ben isvicredeyim kan testi yapildimi bilmiyorum bile ense kalinligi iyi cikti, kan almicakmisiniz dedim yoo dedi bende sasirdim daha once aldiklarindanmi baktilar bilmiyorum bile, doktorumda gicikti zaten gecen ay son kez gittim biraktim baska buldum burda oyle istedigim her an herhangi bi doktora gidemiyorum kabul etmiyorlar hamile olunca yer yok diyo cogu hepsi ozel muayenehane hastane doktoru degiller. Aklim kaldi ama dua etmekten baska birsey yapamiyorum. Yeni doktora sorucam ne yapmis ne yapmamis diye fransada bile riskin yuzde kac oldugunu soyluyorlar burda bana bisey denmedi.
Bazi doktorlar ense kalinligi iyiyse kan tahliline gerek duymuyolar canm icini ferah tutInsallah allah hepimizin evlatlarini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ben isvicredeyim kan testi yapildimi bilmiyorum bile ense kalinligi iyi cikti, kan almicakmisiniz dedim yoo dedi bende sasirdim daha once aldiklarindanmi baktilar bilmiyorum bile, doktorumda gicikti zaten gecen ay son kez gittim biraktim baska buldum burda oyle istedigim her an herhangi bi doktora gidemiyorum kabul etmiyorlar hamile olunca yer yok diyo cogu hepsi ozel muayenehane hastane doktoru degiller. Aklim kaldi ama dua etmekten baska birsey yapamiyorum. Yeni doktora sorucam ne yapmis ne yapmamis diye fransada bile riskin yuzde kac oldugunu soyluyorlar burda bana bisey denmedi.
Oyy oyy insaallah canim o gunlerde gelsn gorelimm:)) gun icinde konusuyorum ama yogunm elimikarnma anck geceleri koyuyorm. O yuzden gun icnde hareket etsede farkedemiyorum kuzuyu:)Duyuyorlar artik bizi annesi dikkat etmek lazim tabiki anliyo senin dedigin herseyi bebeklerin hosuna gidermis onlari sevmek konusmak onuda yap herzaman benim yavrumun cok hosuna gidiyo hep elimin altinda kacmiyo oldugu yere koyuyorum elimi :) sabirsizlaniyorum ya böyle anlatinca elleri ayaklari minicik minicik dogsunda canli canli seveyim durmasin simarsin aglasin kipir kipir olsun cocugum ölürümmm
Takilmiyorsundur umarim annesi. Ben hic yaptrmaddm 2li test vs Rabbimizden gelene raziyiz. Icini ferah tut insaallahriskli cıktı sonuclarım canım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?