2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Neden pişman oldun canım hayırdır, sen hızlıymışsın bu arada hemen yaptırmışsın
hizliymissin derken anlamadim.ikili testim iyi 3 lu testim riskli cikti o yuzden diyorum ikili test iyise ucluye gerek yok bence.benim doktorum sanki prosedur diye istedi gibi gelmisti bana universite hastanesine gidiyorumda :)

ayyy canım bırak millet ne düşünürse düşünsün
o bebiş olana kadar ne zorluklar çektin. denemediğimiz şey kalmadı..
şuan en önemli olan senin ve bebişinin sağlığı..
bırak yazılılar olmayıversin..nerede rahatsan öyle davran canım..hiçbirşey senden önemli değil şuan
hiç rapor alamazsan gerekirse ücretsiz izin al canım.. bebişin baya büyüdü...yatıp dinlenmen gerek...

riskli cıktı sonuclarım canım ondan
Ikılı artık herkese yapılıyor cunku sonucta %82 dogrulugu var. Üclü ve Dörtlünün risk ölcümlerinde dogruluk payı maximum %60 . Ikılı düzgün cıktıysa, diğerini kaale bile alma.

Ikılı artık herkese yapılıyor cunku sonucta %82 dogrulugu var. Üclü ve Dörtlünün risk ölcümlerinde dogruluk payı maximum %60 . Ikılı düzgün cıktıysa, diğerini kaale bile alma.
evet canım haklısın ilk ogrendıgımde kotu oldum ama allaha sukur ıyıyım.amnıyosentezde yaptırmak ıstemedım.allahım hayırlısını nsıp eder ınsallah herkez için :)

evet canım haklısın ilk ogrendıgımde kotu oldum ama allaha sukur ıyıyım.amnıyosentezde yaptırmak ıstemedım.allahım hayırlısını nsıp eder ınsallah herkez için :)
bencede hic canını sıkıp moralini bozma, amniyosentez falanda bence cok gereksiz. Icını ferah tut, tosuncuk gibi yavrun olsun kucagina al insallah

hizliymissin derken anlamadim.ikili testim iyi 3 lu testim riskli cikti o yuzden diyorum ikili test iyise ucluye gerek yok bence.benim doktorum sanki prosedur diye istedi gibi gelmisti bana universite hastanesine gidiyorumda :)
Yani hemen yaptırmışsın diye öyle söylemiştim cnm :) aynen bende prosedür o şekilde diye Dr neden gerek görmedi diye önce bir sorguladım çünkü hep yapıldığını duyduğumuz bildiğimiz için. Sonra neyse dedim, herşey Allah tan zaten. İnş sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelir

İyi ki amniyosentez yaptırmamışsın canım bildiğim 2-3 kişiye sıkıntı olabilir diye yaptırdılar, hiç birinde de sıkıntı yoktu. Ayrıca sonrasında suyu azaldı bebeklerin sızıntı olmuş gün gün annelerde ve daha erken doğum yapmak zorunda kalmışlardı

amniyosentezin riskli oldugunu biliodum ama boyle bir sey duymamistim.ay iyiki yaptirmamisim

yaptim ona :)
Herzamanki şeyler canım,
Haktan çok güzel bir isim :) haktan mı oldu şimdi :)

Olsunlar tabi :)

Merhaba evet canım noldu :)

Ayy bize bütün detayları anlat gelince :)
Canim oyle gorunuyor simdilik :) sizinde isminiz cok hos ama bu isim meselesi cok enteresan adiyla geliyor bebisler dogdugunda netlik kazaniyor.biz simdilik haktan diyecegiz.esim gene bana kalmadi isim diyor :))

amniyosentezin riskli oldugunu biliodum ama boyle bir sey duymamistim.ay iyiki yaptirmamisim
Insallah allah hepimizin evlatlarini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ben isvicredeyim kan testi yapildimi bilmiyorum bile ense kalinligi iyi cikti, kan almicakmisiniz dedim yoo dedi bende sasirdim daha once aldiklarindanmi baktilar bilmiyorum bile, doktorumda gicikti zaten gecen ay son kez gittim biraktim baska buldum burda oyle istedigim her an herhangi bi doktora gidemiyorum kabul etmiyorlar hamile olunca yer yok diyo cogu hepsi ozel muayenehane hastane doktoru degiller. Aklim kaldi ama dua etmekten baska birsey yapamiyorum. Yeni doktora sorucam ne yapmis ne yapmamis diye fransada bile riskin yuzde kac oldugunu soyluyorlar burda bana bisey denmedi.

gönlümüzü ferah tutalım canım.yarının sahibi allah. sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebıslerımızı :) ense kalınlığı iyi çıktımı tamamdır.bende artık söz verdim kendime düşünmüyorum olumsuz şeyler.allahtan gelene razıyım.

Bazi doktorlar ense kalinligi iyiyse kan tahliline gerek duymuyolar canm icini ferah tut

Oyy oyy insaallah canim o gunlerde gelsn gorelimm:)) gun icinde konusuyorum ama yogunm elimikarnma anck geceleri koyuyorm. O yuzden gun icnde hareket etsede farkedemiyorum kuzuyu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…