2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
En iyiside o sanirim bende olumsuz birsey hic düsünmüyorum basta test falan doktor anlatinca tedirgin olmustum ama sükür icim rahat aklima bile gelmiyo bebegim saglikli kipir kipir heyecanla dogacagi günü bekliyorum hayirlisi olsun hakkimizda insallah

Bazi doktorlar ense kalinligi iyiyse kan tahliline gerek duymuyolar canm icini ferah tut
Öyle yapiyorum canim baska test istiyomusun diyince tereddüt etmeden hayir dedim bana para tuzagi gibi geliyo sanki eskiden testmi vardi bebek iyimi degilmi biomiyorlardi dogdugu gün goruyorlardi. Hayirlisini dileyip gerisini allaha biraliyoruz korusun yavrularimizi

Oyy oyy insaallah canim o gunlerde gelsn gorelimm:)) gun icinde konusuyorum ama yogunm elimikarnma anck geceleri koyuyorm. O yuzden gun icnde hareket etsede farkedemiyorum kuzuyu:)
Zaten cok kucuk olduklari icin yatmadan hissedemiyoruz su anda benimki her sabah oynuyo mutlaka bide gece 11 den sonra hissediyorum ama 6. aydan sonra falan otururkende hissedicez herseye karsilik vericekler :)

Kızlar Allah razı olsun hepinizden, valla moralimi burda depoluyorum. dery.a sağol arkadasım. Akıntı kahveye döndü ama usg de kanama alanı olunca yatıyorum hala hastanede. Plasenta yukarı çıkmadıkça rahata eremicem sanırım.

Valla tek tek alıntılıyamadım kusura bakmayın, rabbim hepinizi ve meleğinizi korusun inşallah.

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım 14 haftalık hamileyim.ikili test yaptırdım sonuç fka pozitif ama doktorlar farklı yorumlayabiliyorlar.he bu arada ense kalınlığı da 1,8 mm. yarın randevum var sizce doktor ne der

Hiçbir bilgim yok umarım bir sıkıntı yoktur

Aynen canim Allah korusun bisey ciksa tahlilde bebegimizi mi aldircaz sanki busefer o uzuntuyle hamileligimizde zehir olucak Allahtan gelen hersey kabulum.banada para tuzagi gbi geliyor bugun sormuyo hic doktoe istermisin falan die direk haftaya gel yapicaz diyor ben sadece ultrasona giricem sonra istemedigimi soylucem

Kızlar bu bebiş çok nazlı gün boyu tekmesini yemedim üzülüyorummmmmm

Zaten cok kucuk olduklari icin yatmadan hissedemiyoruz su anda benimki her sabah oynuyo mutlaka bide gece 11 den sonra hissediyorum ama 6. aydan sonra falan otururkende hissedicez herseye karsilik vericekler :)
Gelsin o zamanlar insaallahh :)))) bizimkinin saati sabah 4 :)))))(

Burda uclu test falan yok amniosentez icin sordu onada diyo %1.5 bebek dusukle sonuclaniyo onada insan korkuyo kan olsun diyosun oda 1000 frank 3400 tlye denk geliyo parasinda degilim isin tabi ama bizi korkutmaya haklari yok oyle anlatipta bence. Bebisler bizimle sukur rabbim nasip etti, senelerce bekleyenler var ama burda sanirim 35 yasindan sonra her turlu amniosentez yapiyolar

Can'ım ben harmony test yaptırdım 700 Euro ödedim sizin orlarda daha pahalı demek

Gelsin o zamanlar insaallahh :)))) bizimkinin saati sabah 4 :)))))(
Sen uyanik oluyosun ya ondandir :) haftasonu misafir gitti doktor rapor verdi evi temizlemek icinde esimi bekliyodum koltuklar agir cekemiyorum ben annemdeyim oda teyzesine gitti isi vardi kuzeniyle kuzeninin esi yarin size gelcez cay icmeye demis deli oldum ne kadar gorgusuzler ya musaitmi ara sor demiyolar bile esim demis raporlu rahatsiz ona ragmen glcez diye tutturmuslar gelmeyin diyememis. Kalkmicam yerimden doktor kalkma yat 10 gun dedi dicem ki esimde biliyo yanimdaydi anlasinlar

Can'ım ben harmony test yaptırdım 700 Euro ödedim sizin orlarda daha pahalı demek
1000 frank dedi doktor canim almanyada 800 euro sanirim yani bizim buraya gore trde 3400 tlye denk geliyo ben yaptirmadim icim cok rahatmi degil ama doktor korkuttu baya basta anlatirken gicik oldum ense kalinligida iyi cikti eger 3.0 dan fazla ciksaydi zaten mecbur yaptirirdik bizde rabbime emanet yavrum insallah hersey yolunda gider saglikla alirim kucagima.

Kızlar bu bebiş çok nazlı gün boyu tekmesini yemedim üzülüyorummmmmm
Uzulme annesi tatli bisey ye yada iciyosan bi kahve ic meyvasuyu falan sonra azcik hareket et uzan hic hissedemiyosan elini karnina koy oksa ben bazen cok hafif bastiriyom nerde oldugunu anlamak icin :)

Uzulme annesi tatli bisey ye yada iciyosan bi kahve ic meyvasuyu falan sonra azcik hareket et uzan hic hissedemiyosan elini karnina koy oksa ben bazen cok hafif bastiriyom nerde oldugunu anlamak icin :)
Gaz olmasa net bişey diyecem de gaz baloncuğu da oluyor o yüzden seçemiyorum ve Can'ımı sıkıyor.çikolata yedim ama yine bişi yok of ne bileyim bekleyecem

Gaz olmasa net bişey diyecem de gaz baloncuğu da oluyor o yüzden seçemiyorum ve Can'ımı sıkıyor.çikolata yedim ama yine bişi yok of ne bileyim bekleyecem
Sabahlari bi dikkat et bakalim gun icinde bende daha pek hissedemiyorum gece ve sabah baya belli ediyo kendini normalde asagida duruyo sabah yukari cikmisti annem bile hissetti elini koydugunda baya guclu vuruyodu kerata hatta ruyamda gördüm uyanmadan bebisimin minicik ellerinin sekli belli oluyodu karnimda nasil mutlu oluyorum anlatamam itiyo karnimi eliyle kurban olurum ya :) bide kasik agrisi yasiyomusun sende hala? Benim ozellikle ayaktayken gecen haftadan beridir bi baski var bebekten dolayimi bilmiyom cok asagi giriyo sagolsun sanki isimden firlicak tas oturmus gibi agri oluyo magnezyuma basladim bu gun bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…