2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
hayırlı olsun canım bebişin fka pozitif demek canlı kalp atışı olan bebek anlamına geliyor ense kalınlığı da gayet iyi benim ki 1.68 çıkmıştı 3 e kadar iyi sayılıyor .

Allah allahh hayir adamcagz durumu izah etms ne diye hala geliyorlarms. Cok garip gercekten. Amann kalkma yaa bilerek geliyorlar nasil olsa. Butun anlayslarda seni bulmus bosver kendini hicc yorma. Ama.anlamaz boyleleri hcbir seyden

Kızlar bu bebiş çok nazlı gün boyu tekmesini yemedim üzülüyorummmmmm
Uzulmee yaa annesii. Benmkide 3 gundur banamsn demiyor. Nasil olsa her gun hissedecegmz zamnlar geleck sabirl bekleyelm. Bnde istiyorm ama yok. Hadi bnm kiz nazli dedk senn oglusunda nazli ciktiii:))) ballarr

Allah allahh hayir adamcagz durumu izah etms ne diye hala geliyorlarms. Cok garip gercekten. Amann kalkma yaa bilerek geliyorlar nasil olsa. Butun anlayslarda seni bulmus bosver kendini hicc yorma. Ama.anlamaz boyleleri hcbir seyden
Esim demistir raporlu evde halbuki evde bile degilim annemdeyim dusun artik :) anlasin anlamasin beni ilgilendirmiyo bu kadarida terbiyesizlik benim kayinvalide kayinpeder falan ayni yerden geliyo esimin halalarida ayni yerden ama ben hicbirinden böyle görgüsüzlük, anlayissizlik görmedim bi tek bu teyzesiyle onun cocuklari gelini böyle. O gün ben oncede yuruyodum bi saat yururum diyorum esimin annesi babasi yok kendini yorma yarim saat yuru diyolar kiyamiyolar hamileyim diye esim yemek istemiyo evde kal demiyo ama onlar nerden basima bela oldu bilmiyorum :) tabiki yerimden kalkmicam doktor yatis verdi dicem. Hasta degilim o kadar kötüde degilim doktor iyimisin diye sordu kasik agrim var dedim magnezyumu iciceksin ama yatmazsan bi ise yaramaz dedi yoksa gayet iyiyim. Allah yardimcim olsun esim olmasa arada ben yapacagimi bilirimde neyse davet edilmeyen yere gidiyorsa sonuclarina katlanacak onlarda

Uzulmee yaa annesii. Benmkide 3 gundur banamsn demiyor. Nasil olsa her gun hissedecegmz zamnlar geleck sabirl bekleyelm. Bnde istiyorm ama yok. Hadi bnm kiz nazli dedk senn oglusunda nazli ciktiii:))) ballarr
Ben yerim o ballariiiii ben sabahlari istemsizce geriliyorum uyanirken onceden olmuyodu benimki rahatsizmi oluyo neyse ondan cok vuruyo sanirim

Kizlar su biberon setini alsammi diye dusunuyorum bi yandanda gereksizmi olur acaba diye geciyo aklimdan sonucta emzircem ama mecbur kaldigim zamanlarda sut sagmak icin uygun ozellikle trde biraz babaanneye birakmayi dusunuyorum 4 aylik falan olucak hem onlar hevesini alsin hem ben biraz kendi islerimi hallederim. Biberon uclari yeni dogan onlar sonra baska alinir sorun degil ama yinede emin olamiyorum siz ne dusunuyorsunuz?

Kayinvalidenin oyle olmasina sevindim :))( onlar dis kapinin dis mandaliii. Olmadi ilerde siylersiniz acik acik. Anlamayana anlatmaliii.

Bu markanin urunleri cok sagliklii. Bnde en yakn zamanda alcm ins. Ama sanki hu kadar parca abarti gibi. Pahalida bir urun cunku. Biberonlar cok geldi bana

Ben yerim o ballariiiii ben sabahlari istemsizce geriliyorum uyanirken onceden olmuyodu benimki rahatsizmi oluyo neyse ondan cok vuruyo sanirim
Pasamm yeri dar gelmistrrr. Malumm o kadar hareketee.hep onun basinin altindan cikti zatenn
Yoksa bn saf gibi beklerdim 22. Haftalarii :))))) masaallah oonaa zekalii kuzuuu. Hep ondan o harekett

Kayinvalidenin oyle olmasina sevindim :))( onlar dis kapinin dis mandaliii. Olmadi ilerde siylersiniz acik acik. Anlamayana anlatmaliii.
Zaten bebek olduktan sonra hicbirsey yapmam degmiyo bi arkadasim var bi senedir cagircam kizi ayip olmasin diye onuda agirlasmadan davet edicem sonrasinda kimseyi cagirmam yani bana yardim edenin yuku olmaz basimla beraber ama otur diyince israr etmeyen misafiri sevmem

Bu markanin urunleri cok sagliklii. Bnde en yakn zamanda alcm ins. Ama sanki hu kadar parca abarti gibi. Pahalida bir urun cunku. Biberonlar cok geldi bana
Canim simdi pompa biberon tek tek almaya kalksam pahaliya gelir hani sonradan lazim olursa. 4 biberon, pompa, sterilizasyon makinasi, 3 emzik, 10 tane süt saklama kabi onun iki basligi kolay bosaltmak icin, temizleme fircasi bide gögüs pedi var bunun icinde 139 euroyami ne dusmus baska yerden baktim 179 frank ama o sut saklama kabi yok ekstra icinde bilemedim ablamda bakmis buna alcam dedi beklesin dedim bende karar veremiyorum sanirim tam emin olunca bi baslicam alisverise suyunu cikaricam isin kötü olan tarafi bu tur seyler olsun yada elektronik esyalar mesela trde buradan cok daha pahali yasam standartlarina göre.

Evet Can'ım akşam bile kasık Ağrı'sı daha doğrusu sızısı vardı.bilaç gündür o da var

Pasamm yeri dar gelmistrrr. Malumm o kadar hareketee.hep onun basinin altindan cikti zatenn
Yoksa bn saf gibi beklerdim 22. Haftalarii :))))) masaallah oonaa zekalii kuzuuu. Hep ondan o harekett
Pasa simarik galiba rahatina düskün belli bize cok cektirecek :) ne yalan söyliyim ben evde en kucugum cok simarik buyudum abilerimle ablamla 9-12-15 yas var aramizda kayinvalide anlatiyo hep esimde cok simarikmis normal cocugun yerinde durmamasi ne bekliyoruzki benim tatli minik bal seker prensesim uslu olcak dinliyo annesini simdiden ne güzel ogluma isterim kismet olursa ilerde ama sen damattan cekersin

Korkuyorum h
korkuyorum hayatım yoksa problem değil bana:)babası gibi nazlı bizimki de sanırım:)))

C
canım neden set alıyorsun ki bence gereksiz.6 ay memeden başla en fazla bir biberon kullanacaksınız.tabi siz bilirsiniz.ben mememden kopartmamalı düşünüyorum paşa beyi yapışsın bırakmasın

Evet Can'ım akşam bile kasık Ağrı'sı daha doğrusu sızısı vardı.bilaç gündür o da var
Benim bebegim gecende doktora gittigim gün sag kasiga dogru inmisti ya agri o gun basladi normaldede vardi ama hani gerilme gibi oluyodu hamileligin baslarinda yasadik ya ama bu farkli yaniyo sanki baski yapiyo bisey aksamda oturukende hissettim moralimde bozuldu malum. Doktoruna söyle seninkide fazla oluyosa oyle dikat et cunku kadin benim rahimagzi uzunlugunu olctu genisleme varmi diye bakti hersey normal erken dogum görünmüyo simdilik dedi magnezyumu verdi ic yat agrin gecmezse kendi doktorunada söyle dedi. Kasilma yapiyomus ya herzaman zararli olmasada demekki dogumu tetikleyebiliyo sanci kasilmasi gibi.

Hmm anladım Can'ım daha dikkatli olacam.tabi Allah korusun öyle de bir risk var.buralardan uzak..evet Ağrı'sı başka.daha az ve uzun sızlıyor.haftaya kontrolüm var dr uma soracam teşekkür ediyorum

C

canım neden set alıyorsun ki bence gereksiz.6 ay memeden başla en fazla bir biberon kullanacaksınız.tabi siz bilirsiniz.ben mememden kopartmamalı düşünüyorum paşa beyi yapışsın bırakmasın
Canim heves iste lazim olmaz ama hani olduki lazim oldu :) trye gitcem 2 hafta hicbisey yapamicam sonra aklima süt sagmak geldi bide dedim yazik esimin ailesi ancak o kadar görcek hem birakirim doya doya istedikleri gibi baksinlar hemde bir iki isimi hallederim carsiya giderim tabi sadece dusunce bunlar o zaman yapabilirmiyim bilmiyorum :) bide onlar tek tek daha pahali oluyo ama karar vermis degilim sizlerede danisayim dedim

Korkuyorum h

korkuyorum hayatım yoksa problem değil bana:)babası gibi nazlı bizimki de sanırım:)))
Kotu seyler dusunmemeye cals bnm aklima geliyor tam boyle kara bulutlar kaplayacakken amanda diyorum senle ne alisversler yapip gezmelere gidicz:)))) szde gidinngezn sen onun futbol macini izlee tezahurat et annesi olmaz mii :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…