2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hmm anladım Can'ım daha dikkatli olacam.tabi Allah korusun öyle de bir risk var.buralardan uzak..evet Ağrı'sı başka.daha az ve uzun sızlıyor.haftaya kontrolüm var dr uma soracam teşekkür ediyorum
Zamaninda saglikla gelsin kuzularimiz insallah

Korkuyorum h

korkuyorum hayatım yoksa problem değil bana:)babası gibi nazlı bizimki de sanırım:)))
Korkma annesi sakin ol bi sirt ustu yat bekle böyle en az yarim saat falan benimkide ha diyince oynamiyo balli süt ictim yataga girdim annemle konustuk baya tik yoktu ses kesildi annem uyudu bak su an nasil kipir kipir sagda yatiyo solda oynuyo benimki görende futbol sahasi sanicak yeri cok buldu :) ilk defa bu gun sabah ve simdi bu kadar uzun sure hissettim ve kuvvetli.

Bizde ben tek kizim.diye babam cok ustume dustu annem sallamazda esim zaten garbm simarklik nedr bilmez. Sz simarkliga alisksnz ne guzel yabancilik cekmezsnzz amaa zaten hareketliii bide simartmayin bnm sefil kizimi uzmesinn simdiden kaynanalk yapiyorum hahhaa. Neyse babasina cekerse sakn bsy olur bana cekerse biraz cazgrbilerde alip almicgna ona gire karar verirsin

Ya tabi bazen oyle oluyor tek almaya kalkmca daha pahali oluyr faln. Normalde cok pahali sizn orda daha pahalysa dusunemiyorum. Bn de sut sagma mak. Mi diyorlar ondan mecbur alicam cunku daha kuzum 1 aylk olmadan sinava gidicem . mecbur abbem bakar o ara birakip giderim . Arastrp simdiden almk lazm

Anasina bak kizini al dememisler bosuna :) dusunmem lazim simdi bak gözümü korkuttun benim oglanda babasinin simdiki haline cekerse senin kiz ezer onu kiyamam neyse bi ozaman gelsin bakariz

Canim bizim burda bana göre normal ha tamam tek biberon ucuz oluyo 8-10 frank arasi ama tabi set daha uyguna geliyo ondan karar veremedim mecbur kalmadikca zaten biberonda kullanmam 6-8 ay annelik zor is ya simdiden herseyi dusunuyorum sonrada aman zamani gelsin bakarim diyorum kafam karisiyo :)

Benim bebegim gecende doktora gittigim gün sag kasiga dogru inmisti ya agri o gun basladi normaldede vardi ama hani gerilme gibi oluyodu hamileligin baslarinda yasadik ya ama bu farkli yaniyo sanki baski yapiyo bisey aksamda oturukende hissettim m
canım ben dünden bahsetmiştim bebek oynamıyor diye bugün de çok akıntım oldu birde 3 gündür bazen sağ bazen sol kasıgımda sabit bir noktada sanki içerde yara varmış gibi acı vardı bu gece kadın doğum acil e gittim Dr muayene etti Rahimde sıkıntı yok kist yok dedi idrar testi de temiz çıktı Allah a şükür bebekte iyi rahim ağzını ölçtü ilk defa ölçtürdüm 27mm (2.7cm) miş ama bişey demedi senin rahim ağzı kaç cm çıkmıştı hatırlıyormusun

Yok canim kac cm dedi hatirlamiyorum bebegimin heyecanindan agrim vardi ama normal diyordum misafirimde vardi ayakta durdukca kötü oldum baya hatta doktor soruncada her hamile gibi dedim aklima gelmemisti oyle bisey rahim uzunlugu genislik iyi erken dogum görünmüyo dedi bi onu hatirliyorum magnezyum verdi 10 gün ic yat hicbisey yapma yoksa ise yaramaz agrin gecmez zaten gecmezsede kendi doktoruna soyle dedi ben bebisi görmeye gitmistim kendi doktorum ultrasona koymayinca tesaduf oldu demekki dikkate almak gerekiyor böyle seyleride

evet canım dikkate almak gerekiyor herşey iyi dedi ama rahimağzı uzunluğu bana düşük gibi geldi ben idrar sonucunu beklerken Dr başka bir hastaya muayeneye girdi çok soru soramadım ama içerden yarın polikliniğe gelsin dedi benim kendi Dr ma randevu haftaya çarşamba bazı sitelerde araştırdım ama net bi bilgi yok farklı farklı şeyler yarın kendi Dr ma mesaj atıp soracağım bakalım inşallah sorun değildir.

Anasina bak kizini al dememisler bosuna :) dusunmem lazim simdi bak gözümü korkuttun benim oglanda babasinin simdiki haline cekerse senin kiz ezer onu kiyamam neyse bi ozaman gelsin bakariz
Bi ipte iki cambaz oynamaz ya senn oglan babaya cekecek yada benim kizz hahhha:)))))

Acemilik zor is once bi korku kapliyo ne yapicam ne edicem ya eksik olursa diye sonra hemen ozellikle hamilelikte oldu bu eskileri hatrltan bir mekanizmaa diyorkii eskiler napiyomus otur oturdugun yerde hersey yoluna girerr:))))) hallederz insaallahh

Kanamanin kesilmesine sevindim canim lekelenmende biticektir insallah yukari cikicak sende rahat ediceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…