2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benziyor biraz ilişki yönünden bizde 10 yıldır beraberiz 3 yıldır da evliyiz 29 yaşındayım ilk bebeğimiz aynı sizin gibi ayrı sehirlerdeydik
ne güzel daimi olsun birlikteliklerimiz mutluluklarımız.. bizim tahmini doğum tarihlerimizde aynıymış benzerlik çokmuş :)

Günaydın kızceler nasılsınız yakın zamanda renkli ultrasona giren ya da girecek olan varmı çok merak ediyorum kaç haftalıkken giriliyo

bende aventin elektrikli olanını araştırıyorum çoğu yorum olumlu yönde. Elektirikli olanı göğüse masaj etkiside yaratıyormuş. Çalıştığım için sütüm olduğu sürece işe döndüğüm zaman bile emziremesemde anne sütü ile beslensin istiyorum..

Günaydın kızceler nasılsınız yakın zamanda renkli ultrasona giren ya da girecek olan varmı çok merak ediyorum kaç haftalıkken giriliyo
Günaydın cnm çok şükür iyiyiz diyelim daha iyi olalım sen nasılsın :) 19-23.haftalar arasında giriliyor diye biliyorum ben

Aynı durumdayız doktor normal dedi ama ben kendimi iyi hissetmiyorum çok kilo alırsam diye ödüm patlıyo 57 ile hamile kaldım dün bi tartıldım 61 olmuşum
Valla bende öleyim çok kilo almak istemiyorum. Bebişler sağlıklı olsun ama fazlada almayalım evet bende dün okumuştum 4kilo almanız normal yazıyordu ama bilemiyorum tabi

Günaydın cnm çok şükür iyiyiz diyelim daha iyi olalım sen nasılsın :) 19-23.haftalar arasında giriliyor diye biliyorum ben
bende iyiyim çok şükür çalışıyoruz yine :) beni 20.ci haftamda istedi ilk defa bu kadar heyecanlandım daha net görebilcem bebişimi ayın 20 sinde gidicem

Merhaba bunun max bir sınırı var mı bilmiyorum, benimki 1,4 mm idi, kan değerleri ve diğer genetik ve çevresel faktörlerle birlikte hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi doktorum, darısı başınıza.

E Eylulde_gel Bende de yaklaşık 3 aylık hamileyken plasenta previa teşhisi konuldu, o haftalarda hafif lekelenme yaşadım. Doktorum kanama riskinden dolayı çok dikkat etmemi söylüyor, ben de çalışıyorum. Hamileliğin ilerleyen dönemleri beni korkutuyor kanama riski her zaman var. Sen hangi hastaneye gidiyosun? Hamilelik sürecin nasıl geçiyor?

Kızlaaarr Dünden beri kendimi iyi hissetmiyorum.Bebeğim nasl diye çok merak ediyorum.Haftaya kontrolüm var zaman geçmiyor,huzursuzum görmek istiyorum
Neden böyle oldumki

Kanamanin kesilmesine sevindim canim lekelenmende biticektir insallah yukari cikicak sende rahat ediceksin
Amaan yok kız hevesim kursağımda kaldı; güne yine kırmızılarla başladım. İnsan alışıyor sanırım. Ama bu kanama baya kırmızı, dr plasenta nın arkasındakisi kan birikmiş o dedi. Yine de dayadı serumları

Canım geçmiş olsun. Benim ilk teşhism yoğun kanamayla teşhis edildi. Yatıyorum o günden beri, kanama oldukça hastaneye geliyorum yatırıyorlar her gelişimde. Benimki rahim ağzında değil ama bebeğe çok yakınmış o yüzden sürekli yatmam gerekiyor. Sende kendini kısıtla dr ne dediyse daha fazlasını yap. Bu arada ilişki ‍ asla:)

Gunaydin canim pazartesi günü gittigmde doktoruma bende dayanamadim sordum nezman rwnklide gorcez bebegimizi diyede son aylarda desi 7.aydan sonra suan daha cok kemik halinde daha iyi gelistgnde gorursen daha iyi olur dedi :/ bende anlamiorm bu doktrlari kimi arkadslar burda yazio her gittiklerinde goruyolar diye kimimizde boyle son anlari beklioruz :/ neyse sagglikli sihatli olsunlarda tek :) seninkinin cinsoyeti bellimi canim

Benim plasenta tam rahim ağzında, tamamen kapatıyor, ilerleyen haftalarda yukarı çıkma ihtimali var ama çok küçük bir ihtimal. Sezaryen doğum gerekiyor, onu geçtim de hamileliği sağlıklı şekilde tamamlayabilseydik ve erken doğum riski olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…