2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bana 7. haftada bile renkli ultrasonda gösterdi. ama doktorun şunda haklı, geç görürsen daha iyi olur. çünkü tam gelişmediği ve yeteri kadar büyük olmadığı için yamuk falan görünüyor bazı yerleri, evham yapabilirsin. tabi görmek güzel yine de.

ben her hafta ultrasona girmek istiyorum ama malum dr ayda 1 gel diyo oğluşumuz olacak inşallah teyzesi 18+4 olduk bugun
Oyyy maşallah, sağlıkla kucağına al inş. Mayıs annelerinin heralde %80 i erkek bebek bekliyor sanırım yazılanlara göre Bu arada banada kalsa bende öyle her gün göreyim ama nerdee daha görmemize 15 gün var dayanamayıp başka bir yerden randevu alcam nerdeyse ama sabırla bekliyorum yine de

Yaa ne guzel :) dogrudur canim ama yinede insan merak edio iste :) abazen netten bakiorm haftasina gore renklide nasil gorunur diyede hosuma gidio daha net bi sekilde her yerini gormek bide kendi canımı oyle gorsemm de iste bekleyelim bakalimm :)

Günaydın kızceler nasılsınız yakın zamanda renkli ultrasona giren ya da girecek olan varmı çok merak ediyorum kaç haftalıkken giriliyo
Günaydın, trakyalı mısın canım? :) ben her gittiğimde renkli görüyorum, çok farklı siyah-beyaza göre, hareketleri falan da daha net seçiliyor, çok şeker. Devlet hastanesine mi gidiyorsun?

Günaydın, trakyalı mısın canım? :) ben her gittiğimde renkli görüyorum, çok farklı siyah-beyaza göre, hareketleri falan da daha net seçiliyor, çok şeker. Devlet hastanesine mi gidiyorsun?
İzmirde görev yaparken arkadaşlarım komşularım hep trakyalıydı ordan kaldı sanırım ben devlete gittim hiç özele gitmedim renkli ultrasondan sonra gidicem özele. devlet hastanesi o kadar net göstermiyo malesef

Kızlaaarr Dünden beri kendimi iyi hissetmiyorum.Bebeğim nasl diye çok merak ediyorum.Haftaya kontrolüm var zaman geçmiyor,huzursuzum görmek istiyorum
Neden böyle oldumki
Bebeği hissetmiyorum randevu da ayda bir olunca insan sürekli endişelendiriyor. yani bende öyle oluyor. sürekli evham yapıyorum. dua et bol bol canım.

Yarın randevum var çok heyecanlanıyorum kızlar. ayda bir kontrol çok uzun geldi bana. iki haftada bir olsun diye teklifte bulunmak istiyorum doktora. meraktan çalıyorum kaç gündür. cinsiyeti de kesin söyler herhalde. 12. hafta yüksek ihtimal erkek demişti ama çok küçük olunca insan inanamıyor.

Geçmiş olsun canım. yat dinlenir. hastanede olmak en garantilisi.

Cnm ben başından beri özele gidiyorum ama hiç renklide göstermedi Dr bu sefer gittiğimde sorayım bi

Sana ,bebege bir sıkıntı vermesinde varsin sezaryen olsun hayirlisi insallah.yinede belli olmaz Allah icin imkansiz yok

Yaaa yinemi kirmiziya döndü leke hay Allah sifani versin emi ne deyim

herkes bebişinin yakından ultrason resimlerini atıyo benimkinin yok insan merak ediyor ister istemz kaç haftalık oldu senin canım
Evet insan merak ediyor renklide bir de daha net sonuçta 16.haftaya girdik cnm daha yolumuz uzun inş sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…