2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de trakyalı değilim ama işimden dolayı trakyada yaşıyorum uzun süredir o yüzden sordum kızçeyi okuyunca :) Evet canım malesef devletin ultrasonları çok iyi değil pek ilgilenmiyorlar da. Bana bebeğimin düşme riski olduğunu söylemişti devletteki doktor ultrasona bakınca sonra hemen özele gidip baktırmıştım hiçbir sıkıntk yok ne riski demişti... Ben de o gündür özele gidiyorum, doktorum sağolsun çok memnunum her gittiğimizde renkli daha fazla gösteriyo ve organlarını anlatıyo :) 1 fotoğrafını paylaşıyım hatta, çıktı vermişti benzerini buzdolabımın kapağına astım gidip gelip öpüyorum :))

Eklentiler

• image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 54
Ayy maşallah kuzucuğa sağlıkla al kucağına cnm inş :) seninde belli değildi demi cinsiyeti

Cnm ben başından beri özele gidiyorum ama hiç renklide göstermedi Dr bu sefer gittiğimde sorayım bi
Neden acaba canım, normalde özelde gösteriyorlar ama.. Bence sen bir sor bir dahakine. Belki şu yüzdendir benim doktorum özellikle söylemişti; bebek daha küçük olduğundan ve bebeğin pozisyonu sebebiyle tek eli tek ayağı vs görünebiliyor ve anne-babalar hemen panik oluyo nerden benim bebeğimin diğer ayağı diye falan... :))) tamamen pozisyonu ile alakalı, bir sıkıntı yok bilginiz olsun demişti. Renkli çok farklı ama az önce paylaştım bir tane; 12 haftalık fotoğraf, şimdi 16 haftalık oldu daha da büyümüştür, yarın göreceğiz inş :)

Merhaba kizlar tetanoz aşisi oldunuz mu ? Olanlar varsa tam olarak kaçıncı haftadaydi ve saglık ocakları ariyormuş doğru mu ?

Sorma çok merak ediyorum, mayıs sonu doğuracaklar kaldı öğrenemeyen galiba bir tek.. İnş hayırlısı ile öğrenelim, senin kontrol ne zaman?
Evet aynen öle mayıs sonu kaldı bir tek öğrenemeyen :) Bizde 23 aralıkta gidicez inş ama daha mı öne alsak diyoruz randevuyu dün eşimle konuşuyoruz da

Kızlaar aranızda bebeğin hareketlerini çok net hisseden var mı ya benim beklentim yüksek ya da pek hissetmiyorum hala 20 haftalık olcaz bakalım gidicem haftaya doktora

Mrb cnm hangi sehirdesiniz normalde renkli özel de gösterildiğini yeni duydum

Teyzeleri biz detaylı ultrasonumuzu yaptırdık çıktık darısı size ve bebişlerinize inşallah. 19+5 göründü bebeğim gelişimi önde gidiyo yani erken mi detaylı için diye özellikle sordum çünkü burda merak eden arkadaşlarım var biliyorum yok dedi organları görebildiğim sürece erken değil tabiki dedi...
Teyzeleri oğluşum maaşallah sağlıklıymış hiçbir problem görülmedi. Rabbim hepimize böyle hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Bu arada size tavsiyem idrara sıkışık gitmeyin benden önceki hastayı lavaboya gönderdi doktor

Evet aynen öle mayıs sonu kaldı bir tek öğrenemeyen :) Bizde 23 aralıkta gidicez inş ama daha mı öne alsak diyoruz randevuyu dün eşimle konuşuyoruz da
En son ne zaman gittiniz? 16-17.haftalar iyi sanırım cinsiyet öğrenmek için. Belli değil deme şansı yok :)

Kalbim hızlı atıyor sanki ya korkmaya başladım uzandığımda bütün kalp atışlarımı duyuyorum anormal bişey mi acaba ya endişelenmeye başladım

Mrb cnm hangi sehirdesiniz normalde renkli özel de gösterildiğini yeni duydum
Canım tekirdağ çorlu'da yaşıyorum, il bile değil yani aslında :)) Allah Allah ben tüm özellerde gösterirler diye düşünmüştüm ama tek bir özele gittim şimdilik. Bir ben mi görüyorum renkli? :) çok sanslıymışım o zaman, 10.haftadan beri renkli görüyorum bebeğimi, öncesinde devlet hastanesiydi... Doktordan doktora da değişiyor olabilir bu uygulama.

Kalbim hızlı atıyor sanki ya korkmaya başladım uzandığımda bütün kalp atışlarımı duyuyorum anormal bişey mi acaba ya endişelenmeye başladım
canım hiç endişelenme ben son doktora gittiğimde çok endişeliydim bebeğim sağlıklı mı yoksa bişey oldu mu diye 3 hafta görmemiştim çünkü . o zaman dr um dedi ki kalp çarpıntın yok mu, halsizlik yok mu bunlar hep bebeğin varlığına işaret dedi

Gozun aydin canim, darisi basimiza insalllah

Dr isterse renkli 4d görüntüsünü de veriyor.cihazı varsa dr un da canı istiyorsa şanslısınız:)

Bende bisey bulamadim pek rahim buyumesine bagli olabilir yada baska nedenden olabilir diyo sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…