2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydın kızlar:) bebeğimin kalp atışları oluştu mu acaba çok merak ediyorum... acaba oluşunca hissedecek miyim. İnşallah oluşmuştur çok stresli günler şu günler
Ya bende cok merak ediyorum beklemek cok zor bayramdan sonraya gitmeyi düşünüyorum ya sen ne zaman gidicen bide benim rahim ters ya zor görünüyo

Cnm adetim bugün gecikti test pozitif çıktı, ikinci gün kan verdim 18.10 çıktı kimi hamilesin diyor kimi 20 nin üstü kesin diyor yirmiyede çok azkalmis.

Bu
Cnm adetim bugün gecikti test pozitif çıktı, ikinci gün kan verdim 18.10 çıktı kimi hamilesin diyor kimi 20 nin üstü kesin diyor yirmiyede çok azkalmis.
Bugün değil yanlış yazmışım pazar gunu olmam lazımdı olmayınca pazartesi idrar testi salı kan verdim

benım 2. hamileliğimde 16 cıkmıştı sonra yukseldi ama pıhtılaşmadan dolayı düşük oldu.

2 gün sonra artışa bakılıyor. içini ferah tut.

çok tuhafım bekliyorum ama bi an öncede sağlıklı haberi almak istiyorum. aslında çok sakinim ama içim çok başka.

Kizlar gunaydin avrupa yakasında onerebileceginiz doktor varmi?
Gunaydin canim ben beylikduzu kolan a gidiyorum nihan hanimdan cok memnunum son 1 senedir kendisine gidiyorum gider gitmez cep telefonu numarasini veriyor ve istedigin an istedigin saattede ulasilabilir olmasi super.

Benim tüp bebek transferim yapıldı 8 gün önce ikiz transfer edildi tutup tutmadığını ayın 12 sinde öğreneceğiz
Ben norml hamile kaldim ama bahsettigin agrilar bende de hamile oldugumu ogrenmeden once baya oldu hatta 10 dk ayakta dursam yarim saat agridan dolayi yattim hala da ayni agrilari yasiyorum tatlim rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin sana da insallah.

çook doğru söylüyorsun canım. kadın doktorların geneli böyle. eşimde
hayırlı olsun canım. bende 6 gün kala öğrendim şimdi yükseliyor mu diye iki güne bir takip ediyorum. vallahi çok zor. şimdilik güzel gidiyor inşallah seninde güzelce yükselir.

Amin canım ama bat 13 Eylül idrarda test yapsam çıkmaz dimi

Aynen öyle canım çok haklısın soru soruyosun cevap alamıyorsun bir çoğundan ama lafa gelince hep hastalar kabahatli

Bende keseyi gördüm canım ama bebek henüz görünmedi doktor bir sorun yok çok küçük olduğu için henüz görünmez dedi haftaya bakalım hem kalp atışı hem bebeği görücez inşallah ama insan düşünmeden edemiyor bide olumsuz şeylere denk geliyorsun internette yok yere canı sıkılıyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…