- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi endless love
-
- #2.101
Ya bende cok merak ediyorum beklemek cok zor bayramdan sonraya gitmeyi düşünüyorum ya sen ne zaman gidicen bide benim rahim ters ya zor görünüyoGünaydın kızlar:) bebeğimin kalp atışları oluştu mu acaba çok merak ediyorum... acaba oluşunca hissedecek miyim. İnşallah oluşmuştur çok stresli günler şu günler
21 Eylül'de canımYa bende cok merak ediyorum beklemek cok zor bayramdan sonraya gitmeyi düşünüyorum ya sen ne zaman gidicen bide benim rahim ters ya zor görünüyo
İnşallah duyarsın kalbinin atıslarını bebeginin21 Eylül'de canım
Cnm adetim bugün gecikti test pozitif çıktı, ikinci gün kan verdim 18.10 çıktı kimi hamilesin diyor kimi 20 nin üstü kesin diyor yirmiyede çok azkalmis.kızlar merhaba,
bende aranıza katıldım adetime 4 gün kala bthcg değerim 17,59 cıktı doktor henüz cok erken dedi yarın tekrarlayacağız testi inşallah bir sorun olmaz.Bende kan pıhtılaşması olduğu için 2 düşük yaptım şimdi iğnelere başladık karnımdan hergün iğne vuruluyorum.
dua edelim hepimiz sağlıcakla kalp atışını duyalımda biraz oh çekelim:):)
Bugün değil yanlış yazmışım pazar gunu olmam lazımdı olmayınca pazartesi idrar testi salı kan verdimCnm adetim bugün gecikti test pozitif çıktı, ikinci gün kan verdim 18.10 çıktı kimi hamilesin diyor kimi 20 nin üstü kesin diyor yirmiyede çok azkalmis.
Cnm adetim bugün gecikti test pozitif çıktı, ikinci gün kan verdim 18.10 çıktı kimi hamilesin diyor kimi 20 nin üstü kesin diyor yirmiyede çok azkalmis.
Oy yesin onu teyzesi:)Tabi canim karindan gordum hemen pit diye gorunuverdi
Kizlar biz keseyi gördük :) kese boyutuna gore 5+3'mus. SAT'a gore 5+1 ama ben zaten 2 gun once yumurtlamıştım :)
hayırlı olsun :)
@sivribiber sen gittin mi canim doktora??
Keseyi gordum ama hala inanamiyorum ben yaa :) galiba kucagimda gorunce inanicam :)
Ay sende mi gordn bi ben kaldm desene:) hepinizden once ben ogrenmistm hamile oldugumu geride kaldm:)) bi dahakine kal atisini duyarsn insallh cnm.:)
Benim tüp bebek transferim yapıldı 8 gün önce ikiz transfer edildi tutup tutmadığını ayın 12 sinde öğreneceğizBence herşey e rağmen bi doktora görün ikizlere mi hamilesin bebeklere demiş sinde
Tüp bebekle ilgili bi bilgim yok ama önce bi test yap istersen varmı bebisler diyeBenim tüp bebek transferim yapıldı 8 gün önce ikiz transfer edildi tutup tutmadığını ayın 12 sinde öğreneceğiz
İnşallah tutmuşturBenim tüp bebek transferim yapıldı 8 gün önce ikiz transfer edildi tutup tutmadığını ayın 12 sinde öğreneceğiz
Gunaydin canim ben beylikduzu kolan a gidiyorum nihan hanimdan cok memnunum son 1 senedir kendisine gidiyorum gider gitmez cep telefonu numarasini veriyor ve istedigin an istedigin saattede ulasilabilir olmasi super.Kizlar gunaydin avrupa yakasında onerebileceginiz doktor varmi?
Ben norml hamile kaldim ama bahsettigin agrilar bende de hamile oldugumu ogrenmeden once baya oldu hatta 10 dk ayakta dursam yarim saat agridan dolayi yattim hala da ayni agrilari yasiyorum tatlim rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin sana da insallah.Benim tüp bebek transferim yapıldı 8 gün önce ikiz transfer edildi tutup tutmadığını ayın 12 sinde öğreneceğiz
Benimde 17 temmuz ama doktor bana ay sonu gel dediBenim SAT 2 Agustos.
Kalp atisi icin 22 Eylul'de gideceğim :)
çook doğru söylüyorsun canım. kadın doktorların geneli böyle. eşimdeValla kadın doktorlar uyuz bi doktpr yok ben üniv hastanesine gittim adam ne güzel konuştu ilgilendi..ultrason bölümü var oraya bayan doktor koymuşlar kadın usg mi çekti çıktılarıno verdi doktoruma gidip gösterdim kalp atışı yok çok küçük ondardır dedi bayramdan sonra tekrar bakalım görünür İnşallah dedi..bayan doktpra gitmeyin derim..
hayırlı olsun canım. bende 6 gün kala öğrendim şimdi yükseliyor mu diye iki güne bir takip ediyorum. vallahi çok zor. şimdilik güzel gidiyor inşallah seninde güzelce yükselir.kızlar merhaba,
bende aranıza katıldım adetime 4 gün kala bthcg değerim 17,59 cıktı doktor henüz cok erken dedi yarın tekrarlayacağız testi inşallah bir sorun olmaz.Bende kan pıhtılaşması olduğu için 2 düşük yaptım şimdi iğnelere başladık karnımdan hergün iğne vuruluyorum.
dua edelim hepimiz sağlıcakla kalp atışını duyalımda biraz oh çekelim:):)
Amin canım ama bat 13 Eylül idrarda test yapsam çıkmaz dimiBen norml hamile kaldim ama bahsettigin agrilar bende de hamile oldugumu ogrenmeden once baya oldu hatta 10 dk ayakta dursam yarim saat agridan dolayi yattim hala da ayni agrilari yasiyorum tatlim rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin sana da insallah.
Aynen öyle canım çok haklısın soru soruyosun cevap alamıyorsun bir çoğundan ama lafa gelince hep hastalar kabahatliSırf bu hastane ortamından ve bazılarını tenzih ediyorum ama mendebur suratlı doktorlardan kaçtığımdan özel kliniğe gidip tonla para vermeyi göze aldım.Aylarca babamın hastalığı sebebiyle hastanede yaşadım sonuç hüsrandı şimdide Bebek gibi güzel bir duyguyu sırf eski kötü anılarımı hissetmemek için özel kliniklerde yaşamaya çalışıyorum.İnsanın halinden gerçekten hiç anlamıyorlar.Lafa gelince Türkiye de sağlık sektörü iyi diye nara atan bol ama burda bu kadar insan doktordan sorduğu soruya cevap alamamaktan yakınıyor değil mi?
Bende keseyi gördüm canım ama bebek henüz görünmedi doktor bir sorun yok çok küçük olduğu için henüz görünmez dedi haftaya bakalım hem kalp atışı hem bebeği görücez inşallah ama insan düşünmeden edemiyor bide olumsuz şeylere denk geliyorsun internette yok yere canı sıkılıyor insanınAynen oluyor canım kese var bebek yok demişti doktpr 1 hafta sonra dün gittim bebegi görene kadar dua okudum görünce içim titredi rahatladım kalp atışını duymadığıma bile üzülemedim bebeği gördüğüme sevinmekten..ama doktpr küçük normal duyulmaması haftaya duyulur İnşallah dedi gayet rahat bi şekilde dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?