2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay ne guzeeel gonlune gore olmusss masaallah :) bizim.annaannemiz uzakta ist dayz biz o muglada yanima gelecek insaalah yatagni falan yapacak.kuzumun. bizimkide kiZ iStiuordu erkek kardealerm.cektrdi biraz da yoksa erkek cocuklarini cok sever. Hatta gecen kizdrmislar benm.icin nasl dua ediyor kiz olsun.erkeklerino sevmiyorum diye :))) bende kizim.olsn cok.istiyordum. rabbm hepsine saglk.sihhat versin. Bizimkilerin.ilk.torunu olacak cok.kıymetli simdiden agir abla :)

oooooy bizimkilerinde ilk torunu , esimin ailesinde 4.torun olucak benim Babam deliriyor zaten, ilk adını Yiğit koyduk sırf söyledi diye :) Yiğidimmm benim diye geziyor evde Hep diyoruz kız erkek farketmez ama insanda istediği olunca pek keyifleniyor galiba

ayrıntılı ultrason da emsey de mi yaptıracaksın ücretini biliyor musun peki
Evet Gisbir'de su anda yapan Dr yokmus. Emsey'den randevu aldım zaten gecen hafta aldım, Oya Hanım cok yogunmus bir tek Cuma aksamları ve Cmts öğlene kadar ordaymıs. ucret olarak 350tl ultrason+150 tl muayene olarak fiyat aldım ben. Ama sadece ultrason istediğimden muayene ücreti ödermiyim henüz bilmiyorum

canm ödersin büyük ihtimal o sabit ücretidir büyük ihtimalle ama çok pahalıymış bana medical de 225 tl dediler de hala emin değilm bi de izmit araştırma devlette yapıyorlarmış doktorum oraya yönlendirdi her hastande ayrıntılı olmuyo bazısı yine normal ultrasona alıyor dedi ne alakysa

ben cok farklı yerlere sordum, en düsük aldıgım fiyat o civarlardaydı ama ben bayan olsun istedim Dr. pek hoslanmıyorum bu tarz durumlarda secim sansım varken erkek dr.a gitmekten. Bayan arayınca biraz fiyat farklı cıkıyor dogru. Cunku cidden anadolu yakasında nerdeyse hicbir hastanede bayan bulamadım. Garip bisi.

çok ilginçç yaa hakkaten bende bayan istiyrm evet erkk de raht edermiyorum ama işin ilginç tarafı da erk ler daha anlayışlı ve kibar oluyorlar

çok ilginçç yaa hakkaten bende bayan istiyrm evet erkk de raht edermiyorum ama işin ilginç tarafı da erk ler daha anlayışlı ve kibar oluyorlar
ya benimde derdim hani dini bakımdan falan degil ama, ne biliim gereksiz yani sonucta 30 dk sürüyormus ayrıntılı ultrason ben kendimi rahat hissedeyimki anın farkına varayım, stressle durmayayım dedim. Belki sacma ama iste ben tuhafım biraz

olabilir canmm sende haklısın tabi

Kızlar ben enfeksiyondan şüphelendigimi söyledim aile hekimi üromisin Şase verdi tek kullanımlık. Idrar testi falan yapılmadı ama...internetten araştırdıgim kadariyla eger enfeksiyon varsa ilaçtan sonraki idrar kırmızı oluyomuş. Ama benim öyle bi kirmizilik olmadı gayet normaldi.. Şimdi bu ne demek oluyo sizce? Bende enfeksiyon yoktu anlamına mi geliyor, boşuna mı kullanmış oldum

Şimdi egerki enfeksiyon yoktuysa, bende bu ilacı kullandım bebişe bi zararı dokunurmu aceba, bugün hiç harekette hissetmedim korkmaya başladım artık

Şimdi egerki enfeksiyon yoktuysa, bende bu ilacı kullandım bebişe bi zararı dokunurmu aceba, bugün hiç harekette hissetmedim korkmaya başladım artık
Bebege zararlı olsaydı doktor vermezdi herhalde, bende biraz sistit var dedim doktora munorol şase kullanabilirsin dedi yatmadan. Ama su içerek halletmeye calıstım ben mecbur kalmadıkca kullanmıycam.

Off ya ayda yilda bir annem gelcek yanima kaynanamla kayinbabada geliyorlar zaten kadin fazla kalamiyor insan gelmesini erteler. Cok sinirlerim bozuk bilmiyorum ben abartiyorum heralde. Ama böyle insanin planladigi sekilde bise ilerlemeyince sinir oluyorum Derdimi size yandim kusura bakmayin

Yaa oyle diyoruz ama kiz oldugu icin hala ara ara cok seviniyorumm:))) kayimvaldemlernde erkek cocuklarindan ilk torunlari actm hava atiyorum bide sizi bilmem ama ben nasil mutluyum anlatamam diyorum. Cunku kaynvalde cinsyet belli olmadan mavi yelek vs örduruyordu. Benm babam ,erkek kardeslerm, annem kiz cocugu hastasi ailecek oyleyz niyeyse :))) Hatrladm ismini Yigit beyimizinn. Bizimde Zeynebimiz gelecek yerim onlarii yaa . Cok seviyorum cocuklari. Rabbim olmayanada nasip etsinnn

Selam kizlar bir suredir yazamadim yine.

Bugun tiroit kontrolu icin endokrine gittim, TSH'im 1.40'a düşmüş, omrumdeki en düşük deger diyebilirim :) Pazartesi göstereceğim sonuclari bakalim ilacımin dozunu azaltir belki. Acaba bebek kendi tirodini uretmeye basladigindan mi düştü diye de aklima gelmedi degil..

Kadin doguma da randevum 20 Aralik'ta, once kendi doktorum bakacak detayli, 1 hafta sonra da onerdigi baska bir doktora gideceğim detayli ultrason icin. Ayda bir kontrol olunca cidden gunler gecmek bilmiyormus

Kaçtı geçen kontrolde? Kaç mg kullanmıştın ilaç? Benim de geçen ay 0,98di dozu biraz düşük içtim bu ay 1,53 e çıkmış ama doktor normal dedi böyle devam et dedi. Normalde ilaç kullanıyor muydun gebelikte mi oldu? Benim canım çok sıkılıyor bu Tsh'a 8.haftada 3,56 olduğu için başladık ilaca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…