2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Çok sevindim canım sen anlatınca kendim görmüş kadar oldum :) inşallah bizimkini de tekme atarken parmak emerken falan görürüz

Insallaaaah :) Eskisinden daha fazla hareket ediyor beyfendi. Eskiden uyurdu, simdi bal bal itip duruyor kendini Normalde hissediyormusun dedi, evet diyince daha güzel dedi Dr'um :) Kaburgalarına kadar bel kemiğini bile gösterdi doktorum, gercekten cok acaip bir his. Hic böyle olacagını düsünmemistim. Kalp atısını dinlemeye baslamadan önce aklım cıkıyor, duyunca dünyanın en güzel sesi gibi geliyor ne kadarlık canım bebeğin

19 hafta 4 gün bugün :) <3

Onun o parmaklarini isiririm. Bayiliyorum su parmaklarini emen emzik emen bebislere kuzularr yaaa. Kurban olurum yaradanaa. Benm tembel ne yapiyor acabaa yatsin ancaa sultaan. Annanenesi gelecek onu bekliyoruz dr a gtmek icin.. oda gorsun diye . nerdeyse 1 ay olack gormeyeli baliii :)

canm hiç öle ödem faln yok kabızlık sorunum da yok sanki hiç hamile değil gibi norml herşeyim görüntüde de kilo görnmyo anlamadm valla

Hahaha! Sultan diyorsun iste kolay mi bir Sultan olmak :)) Masallaaah uyusun buyusun annesı :) Benim annemde geliyor bizimle hep, hatta kız kardesimde :)) Annemlerin tarafında erkek yok hic, o hep erkek isterdi, bir gece rüyasında görmüs oglun olucak dedi. Güldüm gectim, cidden oglumuz oluyor :) Simdi cinsiyetle ilgili yada pipiyle ilgili bisi dese Dr.um hemen seviniyor gülüyor, görende kaynanam sanır, o derece, gelininden erkek bekleyen eski tip kaynanalar gibi gülmekten ölüyorum valla

kızlar ba
canım sen ayrıntılı ultrasona mı gittin de cd verdiler her yerde veriyorlarmı o cd yi

kızlar ba

canım sen ayrıntılı ultrasona mı gittin de cd verdiler her yerde veriyorlarmı o cd yi
yok haftaya benim 4D ultrason randevum. Bu bildiğin standart ultrasonda oldu :) 2 seferdir öğrendim kendimce totem yaptım, söylemesi ayıp ben döneri cok severim, 2 seferdir sabah kahvaltımı dısarda yapıp üstüne bir kac ekler pasta yiyip gidiyorum dr.uma, herseyini cok rahat görür olduk :) Istahli olucaz galiba babamız gibi

maşallah canm hiç cd vereni denk gelmedi bana bi de renksiz zatn resim veryrlar sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…