2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Amiiiin cnm gözün aydıınn

Hadi gozunuz aydin cok sukur sorun yokmus

Doktorunuz hangi hastanede merak ettim bende avrupa yakasındayım doktorumdan memnunum ama bir kaç arkadaşım bir kerede olsun başka doktorada git görün diyor da

Doktorunuz hangi hastanede merak ettim bende avrupa yakasındayım doktorumdan memnunum ama bir kaç arkadaşım bir kerede olsun başka doktorada git görün diyor da
Esenler medipolde nur cansu yildirim . ama ayten hanmla burcu hanmda var onlarisa terich edebilirsiniz. Onlarn muayene ucreti 50 cok sira oluyor onsan hic gitmedm. Ama hastane guzel ve cok uygun memnun kaldm ben

Esenler medipolde nur cansu yildirim . ama ayten hanmla burcu hanmda var onlarisa terich edebilirsiniz. Onlarn muayene ucreti 50 cok sira oluyor onsan hic gitmedm. Ama hastane guzel ve cok uygun memnun kaldm ben
Bende medipole gidiyorum şans aynı hastane desenize gerçi benimki kanal d nin ordaki ora bağcılara bağlı oluyor galiba

Kızlar simdi geldim Dr'umdan. 20 cm ve tam 280 gr olmusuz biz. Ultrasonda resmen el salladı bana sonra parmagını emmeye basladııııı :)) Bayildim bugun, izleyip duruyorum videosunu :) Dr'um artık erkek olmusuz buyumusuz dedi. Birde hepimizin aklında olsun, artık 2o.haftaya geldik bol bol yuruyus tavsiye etti

Ayyyy çok güzel maşallah darısı başıma haftaya ben de görcem miniğimi of heyecan yaptım şimdi Allah sana bağışlasın annesi

Bu soğuklarda da yürüyüş Nasıl olacak bilemiyorum yaa

Ayyyy çok güzel maşallah darısı başıma haftaya ben de görcem miniğimi of heyecan yaptım şimdi Allah sana bağışlasın annesi
Amiiin cok tesekkür ederim. Hepimize insallah. Bende ilk günlerdeki gibi giriyorum Dr'un odasına, biraz pimpirikliyim, 15 günde bir mutlaka gidiyorum artık Dr'um gülüyor beni görünce :)) Iceri giriyorum En sevdiğiniz hastanız geldi diyorum hep heyecanlı, eve alsak diyorum esime su makinalardan devamli izlesem

Bu soğuklarda da yürüyüş Nasıl olacak bilemiyorum yaa
bende onu dedim, hemen üsütürüm cünkü ben. Bana dedi ben 20 haftalık hamileyken yürüyüs bandında 1 saat yuruyordum. Ehh dedim yani heheheh

Yaa ne tatlııı :) maşallah canım, inş benimki de hareketli olur yarın ben de görürüm hareketlerini :)

bende onu dedim, hemen üsütürüm cünkü ben. Bana dedi ben 20 haftalık hamileyken yürüyüs bandında 1 saat yuruyordum. Ehh dedim yani heheheh
Temiz hava solumadan ağaç görmeden yürüyüş mü olur.artık bi çaresini bulacaz.gerçi ben hemen hergün yürüyorum fakat bunun ocağı martı var.

Yaa ne tatlııı :) maşallah canım, inş benimki de hareketli olur yarın ben de görürüm hareketlerini :)
Insallaaaah :) Eskisinden daha fazla hareket ediyor beyfendi. Eskiden uyurdu, simdi bal bal itip duruyor kendini Normalde hissediyormusun dedi, evet diyince daha güzel dedi Dr'um :) Kaburgalarına kadar bel kemiğini bile gösterdi doktorum, gercekten cok acaip bir his. Hic böyle olacagını düsünmemistim. Kalp atısını dinlemeye baslamadan önce aklım cıkıyor, duyunca dünyanın en güzel sesi gibi geliyor

Temiz hava solumadan ağaç görmeden yürüyüş mü olur.artık bi çaresini bulacaz.gerçi ben hemen hergün yürüyorum fakat bunun ocağı martı var.
Ben careyi alisveriste buluyorum :))) Sabahtan cıkıyorum aksama kadar dolanınca zaten yürümüs oluyorum. Idare etsinler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…