2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Güüüüüüüü naaaayyyyy dıııııınnnnnnn
Dün evham yaptım içimde kötü his vardı.Bugün tam tersi.Sabah uyandığımda karnım daha çok büyümüş gördüm.Birde gergin karnım sanki iki kenardanda çekmişler gerilmiş sanki sıkı geldi.O bile güzel hissiyat verdi bana.Dedim ,demekki bebeğim büyüyor.

doktorlar 20.haftdan önce 4d göstermeyi istemiomus cünkü bebegin uzuvları tam görünmediği için anne endişeleniomus bebgimin bacagı kolu nerde diye mesela ben doktor 16.haftada gösterdi cocugumn kulagı gözü nerde diye panik olmustm sanrm beklentim cok yüksekti

ben varım...d vitamini ölçtürdüm çok düşük çıktı doktorum magnezyum verdi onları kullanınca geçti..Bel ağrısına gelince ayakta çok kalınca kopacak gibi oluyor
D vitaminine sağlık ocağı bakıyormu canım benm sağlık ocağında rutin kanıma bakıldı sadece demir hapı verdi doktor herşey normal dedi

Hiçendişelenme hissetmemende çok normal bir sorun olsa doktorun söylerdi mutlaka ilerleyen zamanlarda hissedersin insallah

Canım kayınvaliden biliyormu annenlerin geleceğini söylersen belki vazgeçerler

Off ya ayda yilda bir annem gelcek yanima kaynanamla kayinbabada geliyorlar
Ya benimde karnim baya buyudu, kasiniyo ve pul pul dokuluyo. Ama bu kadar erken buyumesi normal mi bilemedimki, daha erken diyorlar karninin buyumesi icin ama bu gobek degildir herhal bebektir gerci 6 kilo aldim 4 ayda, son 10 gundur dikkat ediyorum ve kilo almadim cok sukur. Dikkat etmeye calisicam cunku kilo moralimi bozuyor kendimi cirkin hissediyorum. Ay sabah sabah ne cok konustum

D vitaminine sağlık ocağı bakıyormu canım benm sağlık ocağında rutin kanıma bakıldı sadece demir hapı verdi doktor herşey normal dedi
Evet D vitaminine saglik ocagi bakiyor ve Turkiye genelinde cok yuksek oranlarda kadinlarin D vitamini daima eksiktir. Ama bana da doktor D vitamini vermedi, bel ve sirt agrisi sikayeti olanlara veriyor doktorlar. Ben sikayetci degilim henuz, bana D vitamini destekli Omega hapi verdi ama onu da ocemiyorum kusuyorum cunku

Benide demir hapı kusturuyor duydugum kadarıylada genelin midesine dokunuyormus sğlık ocagındki doktora söyledim aslında belim ağrıyor diye ama demir hapı verdibaska bele özel birşey vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…