2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
evet kesinlikle amin. Kimse mahrum kalmasın bu sevgiden, bu büyülü güzel günlerden,aylardan. Sahane birsey.

Bende mayis ayinda Hasimoto çıktı, tsh'im 3 civariydi. O siralarda gebelik de düşündüğüm icin 25 mg ilaca basladik, pek etkilemedi, 37.5'a cikardik sonra 2.5 altina dustu ve hamile kaldim. Hamilelikte de surekli kontrol altindayim iste hep 2-2.5 civari cikiyordu. Su andaki dozum hafta ici 50 mg, hafta sonu 37.5
Bence moralin bozulmasin hamilelikte tsh yukselmesi cok normal. Ki su an 1.53'se cok cok iyi. Ben gene 2.5 civari cikar diyordum ilac kullandigimdan dolayı ama dusunce sasirdim. Bilmiyorum belki de dozu azaltmaz, aynen devam ederim, pazartesi gorecegim bakalim

Çok teşekkür ederim canlar endless love ECEcanN dery.a darısı sizlerin başına hepinizin
Şimdi müsait olabildim daha
Özele gitsem belki daha da rahat olurdum ama doktorum üniversite hastanesine yönlendirince mecbur oraya gittik eşimi bile içeriye almadılar ben bile göremedim orda bebeğimi
Ama sağolsun doktor iyiydi baya inceledi 10-15 dakika sürdü incelemesini kısa belki ama yeterli dedi tüm organlarını taradı sorun görmüyorum dedi CD de vermedi sadece sonuç raporu gibi birşey verdi
Bende hemen kendi doktoruma gittim özele tabi bebeğimi görmeden gelir miyim hiç
Orada gördük eşimle artık bebişi amaaaan sağlıklı olsunda işte tüm bunlar bahane

Kızlar alt kasığınızıda sızı şeklinde ağrı oluyor mu??benim bikaç gündür var da noröal heralde

Kızlar alt kasığınızıda sızı şeklinde ağrı oluyor mu??benim bikaç gündür var da noröal heralde
Bugün sordum, cok normalmis :) Büyüyor rahimde genislemesi icin büyüyor, sıgmayınca bebek agrı yapıyor dedi Kasık agrısı hissedersen ne yapıyorsan kendini pek zorlama yeter dedi dr.um.

Daha neler olmuyorki bana yapmadigi kalmadi bu minnakin:))))) her yerim kasiniyor birde tatli tatlii:)))) sirtm dökmüş dupeduz. Yanaklarm kizark. Sivilce eksk olmuyor.vHafif kask agrisi. Birde 1 aydr gecmeyen. Bir agri var kalkarken otururken agriyor tam omuriligin bittigi kisimda:) sukurki orta dereceler. Hep bidirlar yapiyorr :))

Benim manyak Dr kızıyor.bende arada başka Dr ye kaçıyorum

Günaydın canlarım hepinizi öpüyorum güzel annelerarkadaşlar bende hala hissetmedim bebeğimi ve bu 2. Çocuk olacak inş.şlk oğlumda 14 haftalıktı seyirme halinde hissediyordum bunda tık yok.acaba sakin bir bebek mi diye kendimi avutuyorum.ilk oğlum maşallah çok yaramazdı.ben 2 ayrı Dr ye gidiyorum tek Dr ye gitmiyorum.15 te bir gidiyorum.

Canm belkide 'ilaçtan sonraki idrar kırmızı oluyomuş' dedin ya illa olcak diye birşey yoktur.Bende benzer birşey yaşadım.İdrar testi yaptı idrarda enfeksiyon başlamış banada tek kullanılık şase verdi portakallı güzel bir içeçekti :) içtim.Geçtimi bilmiyorum kontrole gitmedim dahaca. Ama geçmiştir.Çünkü o zamn ki yanma hissi daha yok bende.

Şimdi egerki enfeksiyon yoktuysa, bende bu ilacı kullandım bebişe bi zararı dokunurmu aceba, bugün hiç harekette hissetmedim korkmaya başladım artık
Canm meraklanma birşey olmamştır.Ama bir daha böyle birşey yapma doktor baksın idrara var yada yok desin enfeksiyon.Lütfen kontrol olmadan doktor vermeden birşey kullanmayın.
Ben hayatta cesaret edemem buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…