2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canm benim göbeğim 6 aylık gibi.Görsen şaşırırsın.Bi ara göbeklerimizi yükleyelim

kızlar ben 60 kiloyla hamile kaldım şu an 67 kiloyum sıkıntı olur mu bu ama dışardan bakılınca hiç görstemiyormuşum kilomu böle giderse kaç kilo olacağımı düşünemiyorm bile
aynıyızzz bende aynıyım insallah cok fazla almayız normal dogum istiyorum cunku

Erken değilmi canım nasıl çıktı sonucun istanbuldamısın nerde yaptırdın hangi hastane
Doktorum erken değil dedi canım bana ultrason ölçümüne göre 19+5 dim çünkü dün yaptırdım görev nedeniyle van dayım ben canım üniversite hastanesine gittim sonucum da güzel çıktı çok şükür darısı size inşallah

Günaydın hanımlar,
Yeni yıl geliyor zaman aslında çabuk geçiyor lakin kontrol gününü beklerken günler geçmek bilmiyor. Gün sayıyorum diye mi böyle oluyor gelsin 20 aralık... gelsin 2017 mayıs...

Dün sabah eşime ben artık doğurmak istiyorum dedim özellikleri akşam işten gidince evde hep hayal kurar olduk. Bebeğimiz olsa şimdi oynardık,şunu yapardık,bunu yapardık daha neler neler...
Belis'imizi dört gözle bekliyoruz

Bende pek bişey hissedemiyorum benimde 2. Cocuk insan takılıyor buna bi baslasalarsa içimiz ferahlasa

Aynen canim banada zaman durmus gbi gidip gelip besigine bakiyorum mayis ayi gelsin diyorum dun bi yakinim dogum yapti nasil heveslendim anlatamam.Rabbim isteyen herkese versin bizede zaman gecsin bian once saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi

Kizlar tam kuyruk sokumunun alt kismi afedersniz popo tarafii oturup kalkarken donerken vs agri yapiyor. Ani hareket yapsam tutulur kalirim o derece. O yuzden temkinli davraniyorum
1 aydr dr a gitmiyorum. Bu hafta ici gidecgm inss. Hatta buradan bir arkadasta benle aynıydı. Dr ilac vs verir mi acaba. Magnezyum falan diyorsunuz yaa banada magnezyummu verir. Kemikle ilgili bir sorun benmki. Decavit diye vitamn verdi. Ama kullanmadim. Cunku meyvemi vs yiyebiliyorum. Sadece kan ve demir ilaci kullaniyorum

Bilemedimki canim benim bel agrimda vardi kasik agrisindan ziyade.senin kemik agrisiymis ama kalsiyumla alakali olabilirmi acaba

Merhaba kizlar
Bizde bugun detayli ultrasona girdik.fakat benim minigim herzmnki gibi uykucuydu ve hepsine bakilamadi.coksukur bakilanlarda bi sıkıntı yok kalani icinde haftaya cagirdi doktor.ben 4lu test istemiyodum ama eşim ve doktor yapilmasi taraftariydi,verdim kan insAllah ondada hayirli sonuclar aliriz.
Hafta olarak bende 19un icindeyim ama benim minik en basindan beri bizi hep pozisyon olarak zorladigindan doktorum her gittigimde ufak ufak bakmaya basladi.
Bugun bide ayak parmaklarinda 2. Parmagin basparmagindan daha uzun oldugunu gorduk ayni esim gibiii:))
Tetanoz asisi icin 2 hafta son ra yaptir dedi.

Merhaba güzel anneler, bu sabah doktor randevumuz vardı ve cinsiyetimizi net bir şekilde öğrenmiş bulunuyoruz :) Ailemize minik bir prenses katılıyor... :) kız erkek ikisi de kabulümüzdü ama en başından beri deli gibi kız hissedip hatta hem eşim hem ben rüyalarımızda kız görürdük o yüzden o şekilde çıkması sevincimizi ikiye katladı :) Şükür Allah'ım bebeğimiz çok iyi, gelişimimiz güzel 150 g, 14 cm, bir de hareketliydi sormayın, nasıl pozlar veriyor eli ensesinde keyif yapıyor yaramaz :) renkli fotoğraflarımızı da aldık, buzdolabı kapağımızda hemen yerini aldı fıstık. Babasına ve halasına benziyor şimdilik minik kelebeğim :) çok heyecanlıyım yaaa 1 aydır görmüyordum, etkisindeyim hala. Galiba eve ultrason alıcam :))

Benim oluyodu rahim genislemesi dedi magnezyum verdi sukur magnezyumu kullandigimdan beri agri yok .
Yaa bnmde karnımın alt kısmı sanki sezeryan olmuşcasına acıyor sızlıyor yürürken bile Dr a dedim ama bişi demedi. Sizde de bu şekilde mi? Acaba bnmde mi magnezyum almam gerekiyor ki

Ayyy cnm çok sevindim hadi gözün aydın ne güzel sağlıkla gelsin minik Prenses, darısı başıma bende netleşsin istiyorum :) Sen kız istiyordun ama erkeğe benziyor demişlerdi değil mi yanlış mı hatırlıyorum yoksa

Valla bende öleyim çok kilo almak istemiyorum. Bebişler sağlıklı olsun ama fazlada almayalım evet bende dün okumuştum 4kilo almanız normal yazıyordu ama bilemiyorum tabi
Galiba biz 4 kilo alarak bu zamana kadar alınmasında problem olmayan en fazla kiloyu aldık üst limit yani Bundan sonra kaç kilo alırız hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…