2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canm meraklanma birşey olmamştır.Ama bir daha böyle birşey yapma doktor baksın idrara var yada yok desin enfeksiyon.Lütfen kontrol olmadan doktor vermeden birşey kullanmayın.
Ben hayatta cesaret edemem buna.

ilacı zaten dr verdi aile hekimi .Ben idrar yolu enfeksiyonundan supheleniyorum dedim, tahlilsiz basit bi ilac verseniz diye rica ettim.Oda bu ilacı verdi. Internetten arastirinca bi kac gun beklettim icm3dim zaten.Ama enfeksiyonda dusuge sebep oluyomus diye okuyunca korktum iyice
Haftaya kontrolüm de var kendi drumada bi söylerim bakım ne dicek

Teşekkür ederizz canımm, darısı başına :) ben kız hissediyordum doktor da 12.haftada %51 kız demişti :) kayınvalidem falan erkek olacak sizinki kesin erkek diyordu ayy nasıl sinir oluyordum Şimdi onlar sinir olsun Çok mutluyuzz yaa şükürler olsun

aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum özellikle gece yattığımda sağa sola dönerken sanki tutulmuşum gibi ağrı değilde resmen canım acıyor. Ben magnezyum kullanıyorum bacak ağrılarıma iyi geldi ama bu bahsettiğiniz sorunuma pek yaramadı.

Hahah kayınvalideler hep aynı ne güzel gönlünüze göre olmuş :) bnmkide erkek istiyor olacak ki mavi battaniye ve mavi çoraplar fln almış ama hiç dile getirmedi hayırlısı olsun diyor ama burdan da anlaşılıyor. Bendeki ilk tepki görünce ama bu erkek içinnn, yaa kız olursa

Galiba biz 4 kilo alarak bu zamana kadar alınmasında problem olmayan en fazla kiloyu aldık üst limit yani Bundan sonra kaç kilo alırız hiç bilmiyorum
Bugün doktorum 4.aydan sonra ay başına 1,5-2 kilo alımı normal dedi kızlar. Ben 4 ayda 1,8 kilo almışım toplamda, son 1 ayda 1,1 kilo. Gayet iyi dedi ama bundan sonra hızlı kilo artışı olabilir dikkat et dedi. Bu arada elevit vitamin kompleksi kullanıyordum ek olarak demire başlattı bir de balık yiyemediğimi söyledim, omega-3 takviyesi verdi, zorunda değilsin ama kullanmak istersen kullan dedi ben de aldım çünkü çok üzülüyorum bebeğimi balık ile besleyemiyorum diye, iyi oldu..

owwww 4. Aydan sonra ayda 2 kilo alırsammmm 10 kilo daha alıcam demektir 4 de aldım zaten 14 ile biter hiçte fena olmaz :)) ben 20 lere varırım diye çok korkuyorum

Aynılar valla seninki yine iyi söylemiyormuş, benimkiler yüzüme yüzüme söylediler kız hissettiğimi ve istediğimi bile bile :) neyse gönlüme göre verdi Allah :) sen ne hissediyorsun canım, hiç ipucu var mı önceki kontrollerden?

Evet bundan sonra hızlı kilo artışı oluyormuş sen ne kdr güzel fazla almamışsın. Bende decavit kullanıyorum bakalım bu gittiğimiz de ilave birşeyler verecek mi bizede

owwww 4. Aydan sonra ayda 2 kilo alırsammmm 10 kilo daha alıcam demektir 4 de aldım zaten 14 ile biter hiçte fena olmaz :)) ben 20 lere varırım diye çok korkuyorum
Bence de gayet ideal canım, hedefimiz ayda max 2 kilo o zaman :) bunu 2 günde bir yürüyüş yaparak sağlayabiliriz ancak gibi geliyor.. Hem doğumu da kolaylaştırıyormuş. Bu haftasonu başlayacağım ben inşallah en azından niyet ettim :))

Bence de gayet ideal canım, hedefimiz ayda max 2 kilo o zaman :) bunu 2 günde bir yürüyüş yaparak sağlayabiliriz ancak gibi geliyor.. Hem doğumu da kolaylaştırıyormuş. Bu haftasonu başlayacağım ben inşallah en azından niyet ettim :))

Benide demir hapı kusturuyor duydugum kadarıylada genelin midesine dokunuyormus sğlık ocagındki doktora söyledim aslında belim ağrıyor diye ama demir hapı verdibaska bele özel birşey vermedi
Bana demir hapi kustuma ya da bulanti yapmadi. Benim omega hapiyla ilgili sorunum var kadin dogum doktoruna gidince tekrar belirt bel agrilarini ve de kan tahlillerini mutlaka goster canim. Sahsen saglik ocagindaki doktorun verecegi ilaclari kullanmak yerine, kadin dogum uzmanin verdigi ilaclari kullanmayi tercih ediyorum ben. Her isi uzmanina birakmak gerek

Valla ben pek hissedemiyorum nedense :) hamile olduğumu bilmeden rüyamda oğlum oldugunu görmüştüm öğrendikten sonrada bir kez öle gördüm. Çevremde genelde kız diyor rüyalar tersine çıkar heralde :) Dr 12.haftada tahminden öte gitmez fln dese de biz zorla tahmin ettirdik o da kıza benziyor dedi ama belli de olmaz erken dedi

bize %90 kız dedi doktorumuz ama değişir diye korkuyorum çünkü kızım olacağına fikrine çok alıştım. Ve yakın çevremizde değişebilir herşeye hazırlıklı olun diyen çok. Sizin adınıza çok sevindim darısı başımıza diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…