- 29 Ağustos 2015
- 124
- 59
- 18
- Konu Sahibi endless love
-
- #21.141
Canm meraklanma birşey olmamştır.Ama bir daha böyle birşey yapma doktor baksın idrara var yada yok desin enfeksiyon.Lütfen kontrol olmadan doktor vermeden birşey kullanmayın.
Ben hayatta cesaret edemem buna.
Teşekkür ederizz canımm, darısı başına :) ben kız hissediyordum doktor da 12.haftada %51 kız demişti :) kayınvalidem falan erkek olacak sizinki kesin erkek diyordu ayy nasıl sinir oluyordumAyyy cnm çok sevindim hadi gözün aydın ne güzel sağlıkla gelsin minik Prenses, darısı başıma bende netleşsin istiyorum :) Sen kız istiyordun ama erkeğe benziyor demişlerdi değil mi yanlış mı hatırlıyorum yoksa
Kesinlikle cnm :) bundan sonraki 2. 3aylık dönemde 6-7 kilo alabilirsiniz yazıyordu bakalım biz kaç alcazGaliba biz 4 kilo alarak bu zamana kadar alınmasında problem olmayan en fazla kiloyu aldık üst limit yani Bundan sonra kaç kilo alırız hiç bilmiyorum
Kizlar tam kuyruk sokumunun alt kismi afedersniz popo tarafii oturup kalkarken donerken vs agri yapiyor. Ani hareket yapsam tutulur kalirim o derece. O yuzden temkinli davraniyorum
1 aydr dr a gitmiyorum. Bu hafta ici gidecgm inss. Hatta buradan bir arkadasta benle aynıydı. Dr ilac vs verir mi acaba. Magnezyum falan diyorsunuz yaa banada magnezyummu verir. Kemikle ilgili bir sorun benmki. Decavit diye vitamn verdi. Ama kullanmadim. Cunku meyvemi vs yiyebiliyorum. Sadece kan ve demir ilaci kullaniyorum
Kesinlikle cnm :) bundan sonraki 2. 3aylık dönemde 6-7 kilo alabilirsiniz yazıyordu bakalım biz kaç alcaz
Hahah kayınvalideler hep aynı ne güzel gönlünüze göre olmuş :) bnmkide erkek istiyor olacak ki mavi battaniye ve mavi çoraplar fln almışTeşekkür ederizz canımm, darısı başına :) ben kız hissediyordum doktor da 12.haftada %51 kız demişti :) kayınvalidem falan erkek olacak sizinki kesin erkek diyordu ayy nasıl sinir oluyordumŞimdi onlar sinir olsun Çok mutluyuzz yaa şükürler olsun
Bugün doktorum 4.aydan sonra ay başına 1,5-2 kilo alımı normal dedi kızlar. Ben 4 ayda 1,8 kilo almışım toplamda, son 1 ayda 1,1 kilo. Gayet iyi dedi ama bundan sonra hızlı kilo artışı olabilir dikkat et dedi. Bu arada elevit vitamin kompleksi kullanıyordum ek olarak demire başlattı bir de balık yiyemediğimi söyledim, omega-3 takviyesi verdi, zorunda değilsin ama kullanmak istersen kullan dedi ben de aldım çünkü çok üzülüyorum bebeğimi balık ile besleyemiyorum diye, iyi oldu..Galiba biz 4 kilo alarak bu zamana kadar alınmasında problem olmayan en fazla kiloyu aldık üst limit yani Bundan sonra kaç kilo alırız hiç bilmiyorum
Tamam cnm edelim birbirimizi zaten bebişlerimiz de hemen hemen aynı zamanda doğacaktakip edicem seni birbirimizi uyarırız hiç değilse
Bugün doktorum 4.aydan sonra ay başına 1,5-2 kilo alımı normal dedi kızlar. Ben 4 ayda 1,8 kilo almışım toplamda, son 1 ayda 1,1 kilo. Gayet iyi dedi ama bundan sonra hızlı kilo artışı olabilir dikkat et dedi. Bu arada elevit vitamin kompleksi kullanıyordum ek olarak demire başlattı bir de balık yiyemediğimi söyledim, omega-3 takviyesi verdi, zorunda değilsin ama kullanmak istersen kullan dedi ben de aldım çünkü çok üzülüyorum bebeğimi balık ile besleyemiyorum diye, iyi oldu..
owwww 4. Aydan sonra ayda 2 kilo alırsammmm 10 kilo daha alıcam demektirBugün doktorum 4.aydan sonra ay başına 1,5-2 kilo alımı normal dedi kızlar. Ben 4 ayda 1,8 kilo almışım toplamda, son 1 ayda 1,1 kilo. Gayet iyi dedi ama bundan sonra hızlı kilo artışı olabilir dikkat et dedi. Bu arada elevit vitamin kompleksi kullanıyordum ek olarak demire başlattı bir de balık yiyemediğimi söyledim, omega-3 takviyesi verdi, zorunda değilsin ama kullanmak istersen kullan dedi ben de aldım çünkü çok üzülüyorum bebeğimi balık ile besleyemiyorum diye, iyi oldu..
Aynılar valla seninki yine iyi söylemiyormuş, benimkiler yüzüme yüzüme söylediler kız hissettiğimi ve istediğimi bile bile :) neyse gönlüme göre verdi Allah :) sen ne hissediyorsun canım, hiç ipucu var mı önceki kontrollerden?Hahah kayınvalideler hep aynı ne güzel gönlünüze göre olmuş :) bnmkide erkek istiyor olacak ki mavi battaniye ve mavi çoraplar fln almışama hiç dile getirmedi hayırlısı olsun diyor ama burdan da anlaşılıyor. Bendeki ilk tepki görünce ama bu erkek içinnn, yaa kız olursa
Bende aynı hormonlardan bi sinirli bir sakin bir duygusalEvet biliyor. Neyse daha artik yapcak bise yok. Dün baya sinirliydim bugün gecti bu hormonlar varya
Evet bundan sonra hızlı kilo artışı oluyormuşBugün doktorum 4.aydan sonra ay başına 1,5-2 kilo alımı normal dedi kızlar. Ben 4 ayda 1,8 kilo almışım toplamda, son 1 ayda 1,1 kilo. Gayet iyi dedi ama bundan sonra hızlı kilo artışı olabilir dikkat et dedi. Bu arada elevit vitamin kompleksi kullanıyordum ek olarak demire başlattı bir de balık yiyemediğimi söyledim, omega-3 takviyesi verdi, zorunda değilsin ama kullanmak istersen kullan dedi ben de aldım çünkü çok üzülüyorum bebeğimi balık ile besleyemiyorum diye, iyi oldu..
Bence de gayet ideal canım, hedefimiz ayda max 2 kilo o zaman :) bunu 2 günde bir yürüyüş yaparak sağlayabiliriz ancak gibi geliyor.. Hem doğumu da kolaylaştırıyormuş. Bu haftasonu başlayacağım ben inşallah en azından niyet ettim :))owwww 4. Aydan sonra ayda 2 kilo alırsammmm 10 kilo daha alıcam demektir4 de aldım zaten 14 ile biter hiçte fena olmaz :)) ben 20 lere varırım diye çok korkuyorum
Bence de gayet ideal canım, hedefimiz ayda max 2 kilo o zaman :) bunu 2 günde bir yürüyüş yaparak sağlayabiliriz ancak gibi geliyor.. Hem doğumu da kolaylaştırıyormuş. Bu haftasonu başlayacağım ben inşallah en azından niyet ettim :))owwww 4. Aydan sonra ayda 2 kilo alırsammmm 10 kilo daha alıcam demektir4 de aldım zaten 14 ile biter hiçte fena olmaz :)) ben 20 lere varırım diye çok korkuyorum
Bana demir hapi kustuma ya da bulanti yapmadi. Benim omega hapiyla ilgili sorunum varBenide demir hapı kusturuyor duydugum kadarıylada genelin midesine dokunuyormus sğlık ocagındki doktora söyledim aslında belim ağrıyor diye ama demir hapı verdibaska bele özel birşey vermedi
Aynı düşünceler bende öyle olurum büyük ihtimal16. Hafta sonunda toplam 4 kilo aldım. 40. Hafta gelene kadar ben top gibi olur muyuuuum ağlycammmmm
Sen ne kadar aldın canım?Evet bundan sonra hızlı kilo artışı oluyormuşsen ne kdr güzel fazla almamışsın. Bende decavit kullanıyorum bakalım bu gittiğimiz de ilave birşeyler verecek mi bizede
Valla ben pek hissedemiyorum nedense :) hamile olduğumu bilmeden rüyamda oğlum oldugunu görmüştüm öğrendikten sonrada bir kez öle gördüm. Çevremde genelde kız diyorAynılar valla seninki yine iyi söylemiyormuş, benimkiler yüzüme yüzüme söylediler kız hissettiğimi ve istediğimi bile bile :) neyse gönlüme göre verdi Allah :) sen ne hissediyorsun canım, hiç ipucu var mı önceki kontrollerden?
Teşekkür ederizz canımm, darısı başına :) ben kız hissediyordum doktor da 12.haftada %51 kız demişti :) kayınvalidem falan erkek olacak sizinki kesin erkek diyordu ayy nasıl sinir oluyordumŞimdi onlar sinir olsun Çok mutluyuzz yaa şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?