2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bizim rüyalarımız çıktı aslında, eşim biz daha evlenmeden görmüştü rüyasında kızımızı, ben de hamile olduğumu öğrendikten 1 ay sonra kız görmüştüm. Bazen tersi bazen aynısı çıkıyor galiba :) hayırlısı olsun, haberlerini bekliyoruzz

Bize kesin kız dedi, bacak arasını da gördük hiçbirşey yoktu :)) sonradan bir sürpriz olmaz herhalde, net olmasaydı söylerdi sanırım çünkü baya temkinli bir doktor 4 hafta önce %51 gibi bir oran vermişti :)) Allah gönlünüze göre versin sizin de :)

slm kızlar bu foruma ilk hamile olduğumu öğrendiğim haftalarda yazmıştım ilkkez heyecanla,şükürler olsunki haftalar geçti bebeğimiz büyüdü,tekrar yazmak şimdiyeyemiş.Bizde kız çok istiyorduk ve kızımız olacak anack rüyalarımda hep erkek görüyorum.3 farklı doktora gittim farklı haftalarda hepsi kız dedi.Ve hala erkek bebek görüyorum bötle birşey yaşayan oldumu?

Ben rüyamın birinde doğum yapmışım Bebek yanımda yatıyorken gördüm, heralde sezeryan olmuşum. Yüzünü inceliyordum :))) sonra ağladı altını açılar bi baktım erkek ben şok. Aaa erkek miydi ben kız zannediyordum diyorum rüyaya bak doğurana kadar öğrenememişim demek ki

bizim büyük ihtimal kızımız olacak ama eşim bak döner falan çok hazırlama kendini dedi. Sonrasında 1 hafta boyunca rüyamda erkek bebek gördüm hatta birinde ultrasonda bebeğin pipisine kadar gördüm. Ben şook

Kızlar şimdi doktordan çıktım. Biraz daha kanama olabilir dedi. Kanama alanı varmış. Ayrıca plesenta aşağıda dedi. Nedir bu plesentanın aşağıda olmasından çektiğimiz ya. Kaç kişide var bu sıkıntı. Bakalım yukarıya çıkabilir de çıkmayabilir de dedi. Progestan kullanmaya devam. Belki 30 haftaya kadar devam edebiliriz tedaviye dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bebişlerimizi sağlıkla kucaklayalım inşaAllah

KIzlar bende de sistit oldu cok su içemedim tabi bulantı yüzünden bana da aile hekimi bi ilac verdi alıcam içicem bugun . Böbreklere sıcrarsa enfeksiyon o zaman problem olurmuş

Ben hep kız gördüm, bugün de kız dedi doktor. Bilinçaltında erkeğe döner mi (dönmez tabi de en başta yanlış mı söylediler içgüdüsü yatıyor olabilir mi? :)) çünkü kızda erkekteki gibi çok belirgin bir işaret olmadığı için yaa acaba kesin mi diye soru işaretleri daha faZla oluyor olabilir belki...

O derece diyorsun son ana kadar belli değil :) sağlıkla gelsinler de minikler gerisi önemli değil. Tabi son dakika sürprizi yapmasalar iyi olur :)

Bilemedimki canim benim bel agrimda vardi kasik agrisindan ziyade.senin kemik agrisiymis ama kalsiyumla alakali olabilirmi acaba
Gecen hafta belim acayip agriyodu gecti. Bu gecmedi. Kalsiyumda eksik bnde. Ilacta kullanp bebegi etkilemk istemiyorm umarm ilaclk bir durum degildr

Tebrik ederimm canimm. Masaallah :)

:) çok tatlı.Hazırlamamak elde değil,kız eşyaları öyle albeniliki ki insan ister istemez birşeyler almak istiyor.Engel olamıyorsun:)

Ya simdilik idare ediyorum. Dr deseki.bu hamilelikte olan normal bir süreç.ilac kullanmaktansa bu sekilde idare ederm. Dedgn gibi yatakta donerken bile kasiyor. Sadece ileride dahada agirlasmasndan korktm. Cunku ani hareket yapsam isim tamam. Dr ne diyeck merak ettm sana bir sey dedi mi

Ben hep erkek gördüm 3 farklı doktor kız dedi,hala içimde erkek şüphesi var.Artık detaylı utrasonu bekliyorum:)

O arkadaş benim canımm :)) hala var ağrım devam etmekte küçük piyemsesler annelerine aynı şikayetleri yaşatıyor :) doğurana kadar dahada artacak sanırım :) otururken ağrı yapıyo oturuş şeklimi değiştiriyom yine aynı ağrı. 15aralıkta gitcez bizde bıcırığımı ayrıntılı ultrason da görcez teyzesi inşş :) Dr umu za bi soralım bakalım kas ağrılarına benim bi tanıdığımın Dr u maden suyu önermiş geçti diyo. Bende bi danışcam

Bana 26. Haftaya kadar progestana devam dedi. Yukari ciksalar rahatliyacagiz. O degil 5 dk ayakta kalamiyoruz. Bu kadar hareketsizlikle nasil olacak bilmiyorum.

Yaa bnmde karnımın alt kısmı sanki sezeryan olmuşcasına acıyor sızlıyor yürürken bile Dr a dedim ama bişi demedi. Sizde de bu şekilde mi? Acaba bnmde mi magnezyum almam gerekiyor ki
benim kasılmalar oluyodu canım ayağa kalkarken bazen kramp giriyodu acıma değildi yani belkide karnın büyüyo diye geriliyodur acı hissi ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…