2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar benim karnımda kasılmalar vardı doktor magnezyum verdi...suan iyiyim Allah'a şükür bu kasılmalar beni çok korkutuyoduu çünkü

normal olduğunu söylemişti bi açıklama yapmıştı ama hatırlayamıyorum bebeği gördükten sonra aklım başımdan gittiği için :) Sizde doktorunuzla görüşene kadar dikkat edin yinede kendinize.

İnşallah çıkar canım ileriki haftalarda.. dikkat et kendine..

normal olduğunu söylemişti bi açıklama yapmıştı ama hatırlayamıyorum bebeği gördükten sonra aklım başımdan gittiği için :) Sizde doktorunuzla görüşene kadar dikkat edin yinede kendinize.
Degil mi oyle oluyor. Normalde az agrim olsa kosardm hastaneye:) canm cok azdir. Ama buda minnaktandr diyorum agrilar bile hos geliyor:) cok tesekkur ederim sağlıcakla insaallah

Aa dimi hatirladm simdii :)) gecer diye bekledm artti iyice. :) bizde annaannesini bekliyoruz bu pazartesi gidicez insaallah. Dr normal derse rahatlarm en azindan :) maden suyuda faydali aslinda arada icmeli ben randevu gunune kadar bi iceyim :) bu prensesler cadililklarini simdiden mi gosteriyor nedir :)

Selam kızlar bebek alışverisinizi topyekûn ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz??
Aslinda acele etmekte istemiyorum ama herseyi son anda almakta zor olur diye düsünüyorum maddi olarak. Ocakta ufaktan baslarim diye düsünüyom kiyafetten baslarim. Daha cinsiyetimizde kesin degil sen basladin mi cnm?

Oo ne güzel anneanne candır :) herseyimize koşuyolar sağolsunlar. Bizde bizim minnaklara öyle olucazz ayy :)). Sende sor bende soruym canım ki muhtemelen cadılardan oluşan bi sorundur bizde rahatlatırz ozaman. Bizim de evde olacak sanırım babamızın dolabından çalalım:)) belkim iyi gelir kuyruk sokumuna

Aslinda acele etmekte istemiyorum ama herseyi son anda almakta zor olur diye düsünüyorum maddi olarak. Ocakta ufaktan baslarim diye düsünüyom kiyafetten baslarim. Daha cinsiyetimizde kesin degil sen basladin mi cnm?
Yok canım ben ocak sonu 29hafta olucam o zaman baslarim diye dusunuyorum alabildigimi toplu alicam kalaninida yavaştan alırım artık çokta acele etmek istemiyorum daha 21 haftalık olcam ama bilemiyorum da acikcasi

Günlerimiz aynı Cnm ve bnmde hala cinsiyet belli değil merak ediyor insan randevum 2 hafta sonra inşallah artık netleşir... sen nzmn gideceksin?

1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
10. Bol bol Yasin okunur.
11. Terfice, tüncina hatimleri okunur.
----------------------------------------------------------------------
Sütü az olan kadın
Bir kimse "Yâ Metîn" ismini bir yemek üzerine yazsa ve sütü az olan kadına yedirse sütü çok olur.
Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
Çocuğun Huyunun Güzelleşmesi
Kötü huylu çocuğu olan bir kimse:
"Ya Mukît" ismini 7 kere bir boş kaba okusa ve o kabı su ile doldurup o kötü huylu çocuğuna içirse Allah'ın izniyle o çocuğun huyu güzelleşir.
''Hayra vesile olan, Hayrı yapan gibidir'' (Hadis-i Şerif)

Oyle canim uzaktan geliyor yoruyorz ama annneanne olmak kolay degil :)))) soralim ikimizde dr normalmderse rahatlicm inss:) calmalisin bencede sadesi cok faydali gunde bitane icince skinti olmaz:)

Oyle canim uzaktan geliyor yoruyorz ama annneanne olmak kolay degil :)))) soralim ikimizde dr normalmderse rahatlicm inss:) calmalisin bencede sadesi cok faydali gunde bitane icince skinti olmaz:)
Allah başımız dan eksik etmesin onları. Bende içicem şimdi bak kaygılandm hadi kızım eriyip buhar olursa :))) annelik iç güdüsü canımm ya :)) Dr a gıcıklık olsun diyede sorabilir var öyle cinsler

Benim randvuma cok var diye sağlık ocagındaki doktora yazdırdım ama midemi mahvetti ittiğimd soracagım insallah unutmazsam cok unutkanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…