2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benimde önde canım burda önde yazan cok kişi var önle asagı aynımı oluyor bilemiyorum aama insallah düzelir peki asagıdaki olmasının sıkıntısı ne doktorun söyledimi erken dogum veya bebege zararı varmı bana acılama yapmadı doktor düzelebilir dedi sadece

Benimde plesanta onde zaten ya önde ya arkada olurmuş anterior deniliyor bizimkine bi sorun yok dedi dr canım ama sorun mu oluyormuş?

Arkadasla maden suyundan bahsettik aklima sitelerde gezerken gordugum dr a sorulan tuhaf soru geldi " maden suyu ictim cocugum erir mi "
ahahahahahha ay ne güldüm ya ben bazn ıkı tane içiyorum günde erittimmi acep cocumuu:) gercekten garip insanlar var bnde bazn sorulanlara agzım açık bakıyorum

Maden suyunu gunde 1 bardaktan fazla onermiyorlar .doktora sormuştum şişkinligim varken o da iç ama 1 bardaktan fazla olmasin dedi ..kizlar ya benim belim çok ağriyor öyle böyle değil bir yerden kalkarken canim çok yaniyor sizisindan ölecegim yawww ilaç desen içilmez ,merhem bile zararli acisindan ağliyorum ben ne yapcam ??ne yapilabilir ki ..doktor randevum var bugün soracagim ama alacagim cevabi biliyorum belki anneanne yöntemleri fln vardir

Allah başımız dan eksik etmesin onları. Bende içicem şimdi bak kaygılandm hadi kızım eriyip buhar olursa :))) annelik iç güdüsü canımm ya :)) Dr a gıcıklık olsun diyede sorabilir var öyle cinsler
Yaa Rabbimzn mucizesi onlarr nasil korunuyorlar aklimiz almaz.

Ya benmde oyleydi kendiliginden gecti sanki belim açık arkadan ruzgar vuruyordu bir garipti. Boyle bsyler sarip sicak tutyordm daha iyi hissediyordum

Önde ve aşağıda aynıymış. Doktor yukarı çıkabilir dediği için ona birşey sormadım ama jinekolog arkadaşıma sordum. Sezeryan olman gerekir eğer yukarı çıkmazsa dedi. Çok aşağıdaysa da 39-40haftada değil de belki 38haftada alınması gerekebilir dedi. Yani kendimizi yormaz zorlamazsak pek bir sıkıntı değil ama zorlayıcı hareket yaparsak ancak sıkıntı olur gibi anladım. İlişki yasak. Kontrollere de gidildiği takdirde sağlıkla doğacaklar inşallah.

Bilmiyorum ama doktor doguma kadar ilişkiyi yasakladı bize hiç kanaman oldumu dedi ama benim kanamam olmadı ilk haftalarda lekem olmustu sadece
Canım bende hiç olmadı ama bana doktor özellikle plesantan onde demedi iki duruş şekli olurmuş benimki önde 32.haftaya kadar ilişki serbest dedi hatta başka kac tane doktora gittim onlarda bise demedi herşey yolunda dedi benimki başka bise demek ki:/

Selam canim, ben 6. Ay gibi dusunuyorum. Simdilik sadece bebek arabasi astirmaalrina basladim. 25. Haftalardan sinra alisverise baslarim
Bende 29 hafta olucam ocak sonu inşallah o zaman baslarim diye dusunuyorum canım merak ettim herkes oylemi yapacak şimdiden bi liste yapıp fiyat yapicam kaba hesap gecen gidip baktım bi fiyatlara fikrim oldu bakalım ne çıkacak :)

Canım o plesanta previa rahim ağzına yakın oluyo plesanta hatta kapatıyor bazısı ama inşallah çıkar 28-30 haftaya kadar ckar o daha çok var çıkar :)

Canım o plesanta previa rahim ağzına yakın oluyo plesanta hatta kapatıyor bazısı ama inşallah çıkar 28-30 haftaya kadar ckar o daha çok var çıkar :)
Aynen öyleymiş. Doktor benimkine tam aşağıyı kapatmıyor komple ama aşağıda dedi. Arkadaşım da yukarı çıkabileceğini söyledi. Bakalım bekleyip göreceğiz. Perinatolog a gidicem 18. Haftada. O daha ayrıntılı inceler. Hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…