- 29 Mayıs 2016
- 1.932
- 1.616
- 83
- Konu Sahibi endless love
-
- #2.121
SEn içini ferah tuut olacagı varsa hayırlıysa olur Rabbim zamanını❤canım çok haklısın emin ol ilk defa bendede bu çok az ilişki oldu hiç yok gün aşırı yok şöyle böyle vs diye düşünmedim.
tam yumurtlama günümde bile olmadı yanı ilişki sayım çok az oldugu halde umutlandıgımda oldu beni öyle hissettim ama bilmiyorum şimdi regl yaklasıkta kötü oldum
yoksa ben buay cok rahattım tattile gittim geldim kafam cok rahattı belirti bile aramadığım halde tailde bile ağrılarım oldu
bendede durum aynı şekilde daha bu kadar erken zamanda göbek başladı bende pantolonlar olmuyor eskisi gibiKızlar ya bnde cok gaz var bide şişkinlik normal mi psikolojik mi anlamadm cok erken ama göbek aldı basını gidio midem de bulanmıo
Bende aynıyım inann balon gibi dolaşıyorum bunlar olağan şeylermiş :)Kızlar ya bnde cok gaz var bide şişkinlik normal mi psikolojik mi anlamadm cok erken ama göbek aldı basını gidio midem de bulanmıo
Canım bat 13 Eylül erken DeğilimTüp bebekle ilgili bi bilgim yok ama önce bi test yap istersen varmı bebisler diye
Bende böyleydim canım şimdi 5+7 yim :) rahat ol düzenli yükselir İnşallah hcg degerin.gözün aydın canım:)slm kızlar banada yardımcı olun ne olur. 4 eylülde regl olmam lazımdı. 01 eylülden beri lekelenmem var. pazar günü regl olmayınca pazartesi test aldım pozitif çıktı. dünde kan verdim bugün sonucunu aldım 18.10 çıktı. yanı 5 üzerinde gebesin dedi laborant. dün lekelenmem yoktu bugün akıntında gene açık kahverengi geldi. sağ tarafımdada sürekli bi ağrı hareketlilik. gaz fazlalığı var.
salı akşam kan verdim bugünde vereyim mi değeri görmek için.Bende böyleydim canım şimdi 5+7 yim :) rahat ol düzenli yükselir İnşallah hcg degerin.gözün aydın canım:)
Nihan tosunmu cnm bana biraz uzak ama yınede aklımda olsun:) İlgili olması çok önemli doktorun böyle bir doktorun karşına çıkması büyük şans:)Gunaydin canim ben beylikduzu kolan a gidiyorum nihan hanimdan cok memnunum son 1 senedir kendisine gidiyorum gider gitmez cep telefonu numarasini veriyor ve istedigin an istedigin saattede ulasilabilir olmasi super.
Gözün aydın hayır olsunnBizde mayisciyiz ama doktor amcamız bize önden gittigimizi söyledi normalde 5+1 olmamız gerekirken 5+5 olmuşuz keseye gore inşallah iyiyizdor kalp atışı da bayram sonuna kaldı yaa( :)))
Kizlar az once doktorum aradi Cuma gunu olan kan testim 30 cikmis. Cok cok erken dedi progestana baslatiyor gunde iki kere fitil olarak dedi. Kullanan varmi? Bir dusugum oldugu ve bu bebegi istedigim icin kullanman sar hemen bu aksam basla dedi.
kızlar merhaba,
bende aranıza katıldım adetime 4 gün kala bthcg değerim 17,59 cıktı doktor henüz cok erken dedi yarın tekrarlayacağız testi inşallah bir sorun olmaz.Bende kan pıhtılaşması olduğu için 2 düşük yaptım şimdi iğnelere başladık karnımdan hergün iğne vuruluyorum.
dua edelim hepimiz sağlıcakla kalp atışını duyalımda biraz oh çekelim:):)
O kadar sıkıntıya girme rahat ol bi haftaya görünür İnşallah burdakı sıkıntılı sayfaları okumamanı tavsiye ederim çünkü ben çok etkilendiğimi biliyorum hamile kalmadan önce.. en sonunda buraya girmediğim ay hamile kaldım cidden :)Bende keseyi gördüm canım ama bebek henüz görünmedi doktor bir sorun yok çok küçük olduğu için henüz görünmez dedi haftaya bakalım hem kalp atışı hem bebeği görücez inşallah ama insan düşünmeden edemiyor bide olumsuz şeylere denk geliyorsun internette yok yere canı sıkılıyor insanın
Ver canım takip et en doğrusu bu zaten sonucu söyleyen degerlendirir iki gün önceki hcgni söylersen.iki kat artmalı iki güne bi saglıklı oldugunu anlamqk için bu takip önemlisalı akşam kan verdim bugünde vereyim mi değeri görmek için.
Evet canim biraz önce geldim keseyi gördük şükür bayramdan sonra kalp atislarina bakicaz 5 haftalikmiş düsşükten hemen sonra hamile kalmışım cok mutluyumHayatim ellerimde canım naptın gittinmi dr a
Benim cikmisti canim seninde cikar bence :)Amin canım ama bat 13 Eylül idrarda test yapsam çıkmaz dimi
Oy yesin onu teyzesi:)
Ben de unutuyorum hamile oldugunu kaptiriyorum kendimi biseylere cok fazla hareket ediyorum sonra kasik agrisiyla hatirlatiyor kendini :)bende sat a göre 5+3 üm. yarın gdeceğim keseyi görmeye. bazen hamile olduğumu unutuyorum :)
Evettt. Ben cok arastirdim canim acikcasi doktotun yaklasimi tipi bile bnim icin onemliydi kendime yakin hissetmem lazimdi yoksa rahat olamazdim. Doktordan ziyade arkadas hatta psikolog gibi hastasini rahatlatip bikmadan usanmadan anlatir sorulari cevaplarr sakin sakin en onemliside istedigim zaman ulasulabilir olmasiydi ki her isteklerime karsilik buldum doktorumdan allah razi olsun valla :)))) az kahrimi cekmedi :)))Nihan tosunmu cnm bana biraz uzak ama yınede aklımda olsun:) İlgili olması çok önemli doktorun böyle bir doktorun karşına çıkması büyük şans:)
Ben bugun ve yarın farklı doktorlara gideceğim bu ilk gidişim olacak belki kalp atışını da görürüm diye umudum var inşallah. Dua edin bize ilk gebeliğimde kalp atışı 8. haftada durmuştu çok korkuyorum o yüzden hep erteledimGünaydın kızlar:) bebeğimin kalp atışları oluştu mu acaba çok merak ediyorum... acaba oluşunca hissedecek miyim. İnşallah oluşmuştur çok stresli günler şu günler
Bata kac kala çıktı canimBenim cikmisti canim seninde cikar bence :)
Nihan tosunmu cnm bana biraz uzak ama yınede aklımda olsun:) İlgili olması çok önemli doktorun böyle bir doktorun karşına çıkması büyük şans:)
Ben bugun ve yarın farklı doktorlara gideceğim bu ilk gidişim olacak belki kalp atışını da görürüm diye umudum var inşallah. Dua edin bize ilk gebeliğimde kalp atışı 8. haftada durmuştu çok korkuyorum o yüzden hep erteledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?