2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
SEn içini ferah tuut olacagı varsa hayırlıysa olur Rabbim zamanını❤

Kızlar ya bnde cok gaz var bide şişkinlik normal mi psikolojik mi anlamadm cok erken ama göbek aldı basını gidio midem de bulanmıo
bendede durum aynı şekilde daha bu kadar erken zamanda göbek başladı bende pantolonlar olmuyor eskisi gibi tşirtler dar gelmeye başladı

Bende böyleydim canım şimdi 5+7 yim :) rahat ol düzenli yükselir İnşallah hcg degerin.gözün aydın canım:)

Gunaydin canim ben beylikduzu kolan a gidiyorum nihan hanimdan cok memnunum son 1 senedir kendisine gidiyorum gider gitmez cep telefonu numarasini veriyor ve istedigin an istedigin saattede ulasilabilir olmasi super.
Nihan tosunmu cnm bana biraz uzak ama yınede aklımda olsun:) İlgili olması çok önemli doktorun böyle bir doktorun karşına çıkması büyük şans:)

Bizde mayisciyiz ama doktor amcamız bize önden gittigimizi söyledi normalde 5+1 olmamız gerekirken 5+5 olmuşuz keseye gore inşallah iyiyizdor kalp atışı da bayram sonuna kaldı yaa( :)))
Gözün aydın hayır olsunn canım bende 5+5 de duyamadım bayram sonuna kaldıı ama normal duyulmaması çünkü küçük dedi dr mercimeğim

Hemen başla canım çok ilgiliymiş doktorun şanslısın her deeiğini yap minnakına saglıkla kavuş İnşallah ❤
Kizlar az once doktorum aradi Cuma gunu olan kan testim 30 cikmis. Cok cok erken dedi progestana baslatiyor gunde iki kere fitil olarak dedi. Kullanan varmi? Bir dusugum oldugu ve bu bebegi istedigim icin kullanman sar hemen bu aksam basla dedi.

Canım hayırlı olsun gözün audın saglıcakla kavuşalım İnşallah ❤☺

O kadar sıkıntıya girme rahat ol bi haftaya görünür İnşallah burdakı sıkıntılı sayfaları okumamanı tavsiye ederim çünkü ben çok etkilendiğimi biliyorum hamile kalmadan önce.. en sonunda buraya girmediğim ay hamile kaldım cidden :)

salı akşam kan verdim bugünde vereyim mi değeri görmek için.
Ver canım takip et en doğrusu bu zaten sonucu söyleyen degerlendirir iki gün önceki hcgni söylersen.iki kat artmalı iki güne bi saglıklı oldugunu anlamqk için bu takip önemli

Nihan tosunmu cnm bana biraz uzak ama yınede aklımda olsun:) İlgili olması çok önemli doktorun böyle bir doktorun karşına çıkması büyük şans:)
Evettt. Ben cok arastirdim canim acikcasi doktotun yaklasimi tipi bile bnim icin onemliydi kendime yakin hissetmem lazimdi yoksa rahat olamazdim. Doktordan ziyade arkadas hatta psikolog gibi hastasini rahatlatip bikmadan usanmadan anlatir sorulari cevaplarr sakin sakin en onemliside istedigim zaman ulasulabilir olmasiydi ki her isteklerime karsilik buldum doktorumdan allah razi olsun valla :)))) az kahrimi cekmedi :)))

Günaydın kızlar:) bebeğimin kalp atışları oluştu mu acaba çok merak ediyorum... acaba oluşunca hissedecek miyim. İnşallah oluşmuştur çok stresli günler şu günler
Ben bugun ve yarın farklı doktorlara gideceğim bu ilk gidişim olacak belki kalp atışını da görürüm diye umudum var inşallah. Dua edin bize ilk gebeliğimde kalp atışı 8. haftada durmuştu çok korkuyorum o yüzden hep erteledim

Bana da uzak orası sefaköy rumeliye gittim ben ama memleketteyim şuan burda da başka bi doktora gidiyorum.

İnşallah duyarsın kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…