2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Esim bazen severken minnaki diyor ki kiz cikmak istemiyodr disari korkuyodr senden . Bazen yerni anlamk icin karnima bastriyirm goruyo diyo cocuga icerdede rahat vermiosn ne yapack bu cocuk bilmiyoki biz kuzumla ne guzel vaktler gecrcez
O bastirma olayina annemde kiziyo esimde bi yerine bisey yapcan cocugun diyorlar :)) aman kimse karismasin yavrularla aramiza biz iyiyiz onlar anlamaz

Allah başımız dan eksik etmesin onları. Bende içicem şimdi bak kaygılandm hadi kızım eriyip buhar olursa :))) annelik iç güdüsü canımm ya :)) Dr a gıcıklık olsun diyede sorabilir var öyle cinsler
Hahahahaha cok güldüm yaaaaa eridimi?

Benim kasin agrilarina doktor magnezyum verdi ama kuyruk sokumu en berbati ozellikle ben biraz egileyim agrisi gunlerce gecmiyo ama gayet normalmis doktor genisliyo ondan oluyo dedi

Merhaba kızlar bugün dr kontrolüne gittim çok şükür sağlıklı dedi elimi ayagını yüzünü gösterdi cinsiyeti de erkekmiş Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin küçük tansiyonun 9 olursa gel bigün yatırcam seni takibe alıcam tansiyon önemli dedi iki haftada 3 kez tansiyonum yükseldi de şimdi de dinleniyorum

Kizlaaarr cok kotuyum sabah kizimi uyuturken yanina uzandim ve bi daha kalkamadim boynum tutuldu birden ama oyle boyle bi tutulma deil inanin boynum kirildi yada felc oldum sandim agridan agladim.hamilelikte boyle durumlarda ilac veriolarmi aksam acile gidicem ama bileniniz varmi bi soruyum dedim.parol icrim hafifletmedi bile wc ye bile gidemiorum :,(

Kızlar yürüyüş yapıyor musunuz?malum havalar spor yapmak çok gerekli ama zor.hareketsiz bir döneme denk geldik

Günlerimiz aynı Cnm ve bnmde hala cinsiyet belli değil merak ediyor insan randevum 2 hafta sonra inşallah artık netleşir... sen nzmn gideceksin?
Ben haftaya gidecem insallah cok mersk ediyorum hem cinsiyetini hem bebegim iyimi diye.
gecmis olsun cnm benimde bi kere öyle olmustu hamile degildim ama. Bana o zaman kas gevsetici sprey vermistiler

Kızlar yürüyüş yapıyor musunuz?malum havalar spor yapmak çok gerekli ama zor.hareketsiz bir döneme denk geldik
Haftada 4gun 3 km kadar yuruyorum canm. Burasida soguk ama dogu kadar degl tabi ski ski sarinp cikiyorm. Sonra sick bile basıyor. Son dinemlerde ozellikle cok daha onemli yuruyus. Mart nisan aynda daha guzel olacak bahar aylarii miss

E teyzesi Elimle yoklamayinca yerini anlamiyorumki kuzunun oyy onlara zarar verirmiyz hicc bag bu bag
Kurban olurum minnoslara ben ya tabiki anneden zarar gelmez catlasin herkes biz hissediyoruz ya onlar etmiyo kiskaniyolar esim oglan oldugunu duyinca biraz kiskanmaya basladi sanki annesi bile diyo benim oglum o halbuki benimkine cok duskun papucu dama gitti zavalli kocam benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…