2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar bende bugun öğrendim hayırlısı ile bir oğlum olacak inş gönlümden kız geçiyordu ama Rabbimin takdiri biraz üzüldüm ama yapacak bi şey yok

Kızlar yürüyüş yapıyor musunuz?malum havalar spor yapmak çok gerekli ama zor.hareketsiz bir döneme denk geldik
Ben anneme gidip geliyorum yuruyerek markete gidiyorum ancak dolaniyorum falan :) ama ne bileyim gozum almiyo sogukta yurumeyi buz tutarim bi saatte gerci eskiden sabah zamanim olmayinca evin icinde salon koridor yuruyodum baya

Benim kasin agrilarina doktor magnezyum verdi ama kuyruk sokumu en berbati ozellikle ben biraz egileyim agrisi gunlerce gecmiyo ama gayet normalmis doktor genisliyo ondan oluyo dedi
Aynen canım bende baktımda netten şimdi bi Dr açıklamış çok normalmis kuyruk sokumu ağrıları. Cücükler iyi olsnda biz razıyız fedakarlık yapmaya:)). Ayy yok teyzesi aksine bizim minnak sevdi sanırım asit baloncuklarını patlatıyor gibi ufak ufak tekmeledi annesinin meleğiiii oyy:))

kızlar ben hala tekme hissetmedim normal mi bu sizce arada seğirme gibi oluyo ama tekme değil

Kızlar bende bugun öğrendim hayırlısı ile bir oğlum olacak inş gönlümden kız geçiyordu ama Rabbimin takdiri biraz üzüldüm ama yapacak bi şey yok
Rabbim sag salim kucaklarimiza aldirsin, hayirlisi olsun insallah bizimde ayni oldu doktor %51 erkek dedi kiz bekliyorduk alisiyo insan birkac gunde merak etme evlat olunca

kızlar ben hala tekme hissetmedim normal mi bu sizce arada seğirme gibi oluyo ama tekme değil
Normal canım, bugün doktorum bebeğin çok hareketli ama hissedemezsin henüz erken dedi ben de aaa olur mu hem de nasıl hissediyorum dedim, peki aksini iddia etmeyeceğim dedi :)) yani normal hissetmemek ama ben hissediyorum karnım mı ince ne :) dün gece 2de kıpır kıpırdı bir elimi koydum biraz bekledim tam avucumun içine bir tekme salladı ağlamaya başladım hatta eşimi uyandırdım :))

ya ne güzel işte bende hissetmek istiyorumm böle hissedenleri görünce de bi sorunmu var diyorum zırt pırt doktora da gitmek istemiyorum ayy inşş yaa bi an önce başlasın bizimki de tekmelere bi de erk yani

Yerim o minnagi ben ya hersey onlar icin tabiki iyi olsunlar katlanicaz gerisine 9 ay alti ustu gecer onlari kucagimiza alinca aklimiza bile gelmez bu gunler emin ol :) temizlik yapiyorum dogrulamiyorum yatakta dönemiyorum oturcak yerlerim agriyo diyip duruyorum surekli ama o pit pit tekmeleyince dünyayi unutuyo insan

Aynen evlat bambaşka bişeymiş canından bi parça olduğunu bilmek bile mükemmelken bide minnak teknelerini hissettikçe daha başka oluyo:) bende aynen ne kadarda şikayet etsem söylensem de o anlıyo sanki şiişt duyuyom ama der gbi yok annem dipçik gibiyim sen keyfine bak içerde çilekeş anan herşeye razı diom

Hahahha sonu guzeldi cilekes anan bende bi laf ediyorum sonra yok annem sana demedim sen tekmele diyorum 20. haftadan sonra sanirim tepki vericekler artik herseye o zaman laf edemicez yoksa uyutmazlar gece hakkimizdan gelirler. Ben surekli yatmak istiyorum tekmelerini hissedeyim diye isim olunca cok sinirli oluyorum uzanamiyorum az hissettim diye :)

Içimi rahatlattın canım isallah birşey olmaz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza

Evet canim baya mantikli, bende tecrubeli arkadaslarimla oturup liste yapacagim simdiden kampanyalara felan bakacagim. Bikac ay sonra da alisverise baslarim. Suan birikim yapiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…