- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #21.261
Benim doktorumda 16. Haftada gittigimizde plesenta suan asagida ama dogum kanalinda degil hersey yoldunda dedi. Zaten ilerleyen haftalarda yukari cikacak dedi. İliski de serbest dedi ama benim hala bulantilar var hala kankayizAynen öyleymiş. Doktor benimkine tam aşağıyı kapatmıyor komple ama aşağıda dedi. Arkadaşım da yukarı çıkabileceğini söyledi. Bakalım bekleyip göreceğiz. Perinatolog a gidicem 18. Haftada. O daha ayrıntılı inceler. Hayırlısı....
Bana da kendi doktorum irşey söylemedi nöbetçi gittiğim baska doktor demişti haftaya randevum var bakalım ozaman ne diyecrkCanım bende hiç olmadı ama bana doktor özellikle plesantan onde demedi iki duruş şekli olurmuş benimki önde 32.haftaya kadar ilişki serbest dedi hatta başka kac tane doktora gittim onlarda bise demedi herşey yolunda dedi benimki başka bise demek ki:/
Vallahi ben hamile kaldığımdan beri kocişle kankayım :) Daha önce düşük yapmış tüm tanıdıklarım da bu konuda beni uyardı başta hiçbir problemim olmamasına rağmen. Belki de ilişki yaşasak başıma kötü bişey gelebilirdi baksana aşağıdaymış plesenta. Kanamam oldu durduk yere. Belki de Allah korusun bir sıkıntı olabilirdi... Sen bulantın geçse de dikkat et bence nolur nolmaz...Benim doktorumda 16. Haftada gittigimizde plesenta suan asagida ama dogum kanalinda degil hersey yoldunda dedi. Zaten ilerleyen haftalarda yukari cikacak dedi. İliski de serbest dedi ama benim hala bulantilar var hala kankayiz
Ayy gece uykudan sıçrayarak uyanmaları istiyorum bende hemen gelsinler :)) şimdi bile uyuyamıyrm zaten tvalete gidip gelmekten:). Bende daha çok oturunca hissediyorum. Karnımıza bakınca da belli olsa keşke bide ufak ayaklarını görsek ya çokmu şey istiyozzz :)Hahahha sonu guzeldi cilekes ananbende bi laf ediyorum sonra yok annem sana demedim sen tekmele diyorum 20. haftadan sonra sanirim tepki vericekler artik herseye o zaman laf edemicez yoksa uyutmazlar gece hakkimizdan gelirler. Ben surekli yatmak istiyorum tekmelerini hissedeyim diye isim olunca cok sinirli oluyorum uzanamiyorum az hissettim diye :)
Hiii tamam o zaman coook teşekkürlerhayır meraklanmayın bebek büyüdükçe rahim yukarı doğru çıkarmış hamileliğin doğasında olan bir durum yani
Insallah az kaldi rabbimin izniyle :) ben o gün rüyamda gördüm o minnacik elini karnima dayamis itiyodu belli oluyodu 5 parmaginin izi yavrumun sabah uyandim tekmeleri o andn itibaren daha guclu hissetmeye basladim. Zaman cabuk gecsin ya dogsunlar kipir kipir olsunlar surekli memede dursunlar annesiz olmak istemesinler babalarimiz catlasin :)Ayy gece uykudan sıçrayarak uyanmaları istiyorum bende hemen gelsinler :)) şimdi bile uyuyamıyrm zaten tvalete gidip gelmekten:). Bende daha çok oturunca hissediyorum. Karnımıza bakınca da belli olsa keşke bide ufak ayaklarını görsek ya çokmu şey istiyozzz :)
Biz indirim takip ediyoruz açıkçası. Mesela bi tane bebek arabası begendik, şu anda fiyatı da uygun geldi. Alabiliriz bu ara. Cok sona bırakmak da istemiyorum, o koca göbekle magaza magaza dolasmak zor olabilirSelam kızlar bebek alışverisinizi topyekûn ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz??
Aynen teyzesi :)) ayy bende gördüm geçenlerde ayak parmakları hala gözümün önünde o kadar belliydi ki dokunuyom elini tutuym. Kalktım duygulandm kiInsallah az kaldi rabbimin izniyle :) ben o gün rüyamda gördüm o minnacik elini karnima dayamis itiyodu belli oluyodu 5 parmaginin izi yavrumun sabah uyandim tekmeleri o andn itibaren daha guclu hissetmeye basladim. Zaman cabuk gecsin ya dogsunlar kipir kipir olsunlar surekli memede dursunlar annesiz olmak istemesinler babalarimiz catlasin :)
beni de 6 aylık sanıyorlarCanm benim göbeğim 6 aylık gibi.Görsen şaşırırsın.Bi ara göbeklerimizi yükleyelim
ben imom omega kullanıyorum yatmadan alıyorum yoksa kusuyorum ben de.Bana demir hapi kustuma ya da bulanti yapmadi. Benim omega hapiyla ilgili sorunum varkadin dogum doktoruna gidince tekrar belirt bel agrilarini ve de kan tahlillerini mutlaka goster canim. Sahsen saglik ocagindaki doktorun verecegi ilaclari kullanmak yerine, kadin dogum uzmanin verdigi ilaclari kullanmayi tercih ediyorum ben. Her isi uzmanina birakmak gerek
Hahah zavalli babalar napsin ancak eve ekmek getirmeleri lazim :) yarisi gitti yarisi kaldi hayirlisiyla rabbim o güzel günleri görmeyi nasip etsin bizlere insallah. Dusununce bile insan mutlu oluyo ya bide geldiklerinde nasil olucakAynen teyzesi :)) ayy bende gördüm geçenlerde ayak parmakları hala gözümün önünde o kadar belliydi ki dokunuyom elini tutuym. Kalktım duygulandm kiinşş görcez canım yanıbaşında bekliycez nefes alışlarını izliycez. Babalarda kudursun ohh bize daha yakınlar :)))
Boğaz 2 idi 3 olacakHahah zavalli babalar napsin ancak eve ekmek getirmeleri lazim :) yarisi gitti yarisi kaldi hayirlisiyla rabbim o güzel günleri görmeyi nasip etsin bizlere insallah. Dusununce bile insan mutlu oluyo ya bide geldiklerinde nasil olucak
1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
10. Bol bol Yasin okunur.
11. Terfice, tüncina hatimleri okunur.
----------------------------------------------------------------------
Sütü az olan kadın
Bir kimse "Yâ Metîn" ismini bir yemek üzerine yazsa ve sütü az olan kadına yedirse sütü çok olur.
Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
Çocuğun Huyunun Güzelleşmesi
Kötü huylu çocuğu olan bir kimse:
"Ya Mukît" ismini 7 kere bir boş kaba okusa ve o kabı su ile doldurup o kötü huylu çocuğuna içirse Allah'ın izniyle o çocuğun huyu güzelleşir.
''Hayra vesile olan, Hayrı yapan gibidir'' (Hadis-i Şerif)
Bez cok gidiyo baslarda aman yesinlerde yapsinlar bisey olmazBoğaz 2 idi 3 olacakhele bez parası kısmetleriyle gelsin minnaklar:)) amiinn inşş canım yarıladık şükür geri sayımı başlattık gibi gibi heyecan hat safhada bendede
Aynen bizde kankayızVallahi ben hamile kaldığımdan beri kocişle kankayım :) Daha önce düşük yapmış tüm tanıdıklarım da bu konuda beni uyardı başta hiçbir problemim olmamasına rağmen. Belki de ilişki yaşasak başıma kötü bişey gelebilirdi baksana aşağıdaymış plesenta. Kanamam oldu durduk yere. Belki de Allah korusun bir sıkıntı olabilirdi... Sen bulantın geçse de dikkat et bence nolur nolmaz...
Bende çok karasızım canım pişik yapmayan kuru tutan hangisiyse. İlk molfixi denemek istiyorum göbek bağ oyuntulu olan bi paket alayım diyorum. Prima en iyisi onada İsrail malı diyolar kafalar yine karışkBez cok gidiyo baslarda aman yesinlerde yapsinlar bisey olmazbez konusu beni dusunduruyo sanki primanin bi kac cesidimi var ne? Burda pampers markasi prima yani ayni hangisi daha iyi acaba? Tecrubesizlik zor is yahu
Kimin maliysa artik cocuklar icin hangisi daha iyiyse mecbur onu kullanicaz :) bizden baska kim dusunuyo sanki kimin mali diye herkes isine geldigi gibi. Bi etrafada sorayim ben ama pampers var en bilindik marka burda digerlerini pek kullanan gormedimBende çok karasızım canım pişik yapmayan kuru tutan hangisiyse. İlk molfixi denemek istiyorum göbek bağ oyuntulu olan bi paket alayım diyorum. Prima en iyisi onada İsrail malı diyolar kafalar yine karışk
Ins geçer benimki de. sicak tutmak lazim bir de kilo almamak lazimYa benmde oyleydi kendiliginden gecti sanki belim açık arkadan ruzgar vuruyordu bir garipti. Boyle bsyler sarip sicak tutyordm daha iyi hissediyordum
Bi al dene canım iyi gelirse devam edersin artık. Her çocukta aynı etkiyi göstermiyor. Primayı sevmeyen bebeklerde oluyor. Bakcasss artık :) Bende öyle deniycem pişik zorluyor onları da o yüzden minnak totişleri hangisini severse ondan yanayız bizde:)))Kimin maliysa artik cocuklar icin hangisi daha iyiyse mecbur onu kullanicaz :) bizden baska kim dusunuyo sanki kimin mali diye herkes isine geldigi gibi. Bi etrafada sorayim ben ama pampers var en bilindik marka burda digerlerini pek kullanan gormedim
Ablam 3 cocuk büyüttü türlü türlü bezler denedi en iyisi prima diyor bebek bakim ürünleri olarak da Mustela çok başariliBende çok karasızım canım pişik yapmayan kuru tutan hangisiyse. İlk molfixi denemek istiyorum göbek bağ oyuntulu olan bi paket alayım diyorum. Prima en iyisi onada İsrail malı diyolar kafalar yine karışk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?