2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim doktorumda 16. Haftada gittigimizde plesenta suan asagida ama dogum kanalinda degil hersey yoldunda dedi. Zaten ilerleyen haftalarda yukari cikacak dedi. İliski de serbest dedi ama benim hala bulantilar var hala kankayiz

Bana da kendi doktorum irşey söylemedi nöbetçi gittiğim baska doktor demişti haftaya randevum var bakalım ozaman ne diyecrk

Benim doktorumda 16. Haftada gittigimizde plesenta suan asagida ama dogum kanalinda degil hersey yoldunda dedi. Zaten ilerleyen haftalarda yukari cikacak dedi. İliski de serbest dedi ama benim hala bulantilar var hala kankayiz
Vallahi ben hamile kaldığımdan beri kocişle kankayım :) Daha önce düşük yapmış tüm tanıdıklarım da bu konuda beni uyardı başta hiçbir problemim olmamasına rağmen. Belki de ilişki yaşasak başıma kötü bişey gelebilirdi baksana aşağıdaymış plesenta. Kanamam oldu durduk yere. Belki de Allah korusun bir sıkıntı olabilirdi... Sen bulantın geçse de dikkat et bence nolur nolmaz...

Ayy gece uykudan sıçrayarak uyanmaları istiyorum bende hemen gelsinler :)) şimdi bile uyuyamıyrm zaten tvalete gidip gelmekten:). Bende daha çok oturunca hissediyorum. Karnımıza bakınca da belli olsa keşke bide ufak ayaklarını görsek ya çokmu şey istiyozzz :)

Insallah az kaldi rabbimin izniyle :) ben o gün rüyamda gördüm o minnacik elini karnima dayamis itiyodu belli oluyodu 5 parmaginin izi yavrumun sabah uyandim tekmeleri o andn itibaren daha guclu hissetmeye basladim. Zaman cabuk gecsin ya dogsunlar kipir kipir olsunlar surekli memede dursunlar annesiz olmak istemesinler babalarimiz catlasin :)

Selam kızlar bebek alışverisinizi topyekûn ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz??
Biz indirim takip ediyoruz açıkçası. Mesela bi tane bebek arabası begendik, şu anda fiyatı da uygun geldi. Alabiliriz bu ara. Cok sona bırakmak da istemiyorum, o koca göbekle magaza magaza dolasmak zor olabilir Zamana yayarak yavas yavas olur heralde.

Aynen teyzesi :)) ayy bende gördüm geçenlerde ayak parmakları hala gözümün önünde o kadar belliydi ki dokunuyom elini tutuym. Kalktım duygulandm ki inşş görcez canım yanıbaşında bekliycez nefes alışlarını izliycez. Babalarda kudursun ohh bize daha yakınlar :)))

ben imom omega kullanıyorum yatmadan alıyorum yoksa kusuyorum ben de.

Hahah zavalli babalar napsin ancak eve ekmek getirmeleri lazim :) yarisi gitti yarisi kaldi hayirlisiyla rabbim o güzel günleri görmeyi nasip etsin bizlere insallah. Dusununce bile insan mutlu oluyo ya bide geldiklerinde nasil olucak

Hahah zavalli babalar napsin ancak eve ekmek getirmeleri lazim :) yarisi gitti yarisi kaldi hayirlisiyla rabbim o güzel günleri görmeyi nasip etsin bizlere insallah. Dusununce bile insan mutlu oluyo ya bide geldiklerinde nasil olucak
Boğaz 2 idi 3 olacak hele bez parası kısmetleriyle gelsin minnaklar:)) amiinn inşş canım yarıladık şükür geri sayımı başlattık gibi gibi heyecan hat safhada bendede

Çok güzel bu yazı canım teşekkürler :)

Boğaz 2 idi 3 olacak hele bez parası kısmetleriyle gelsin minnaklar:)) amiinn inşş canım yarıladık şükür geri sayımı başlattık gibi gibi heyecan hat safhada bendede
Bez cok gidiyo baslarda aman yesinlerde yapsinlar bisey olmaz bez konusu beni dusunduruyo sanki primanin bi kac cesidimi var ne? Burda pampers markasi prima yani ayni hangisi daha iyi acaba? Tecrubesizlik zor is yahu

Aynen bizde kankayız düşük yalatan çiftlerde en büyük korku o oluyor bence şimdiden fedakarlık yeterki meleklere bişey olmasın düşüncesi... maşallah bnm eşimde hiç söylenmedi karnım sevip uyuyor inşallah böle devam ederiz

Bez cok gidiyo baslarda aman yesinlerde yapsinlar bisey olmaz bez konusu beni dusunduruyo sanki primanin bi kac cesidimi var ne? Burda pampers markasi prima yani ayni hangisi daha iyi acaba? Tecrubesizlik zor is yahu
Bende çok karasızım canım pişik yapmayan kuru tutan hangisiyse. İlk molfixi denemek istiyorum göbek bağ oyuntulu olan bi paket alayım diyorum. Prima en iyisi onada İsrail malı diyolar kafalar yine karışk

Bende çok karasızım canım pişik yapmayan kuru tutan hangisiyse. İlk molfixi denemek istiyorum göbek bağ oyuntulu olan bi paket alayım diyorum. Prima en iyisi onada İsrail malı diyolar kafalar yine karışk
Kimin maliysa artik cocuklar icin hangisi daha iyiyse mecbur onu kullanicaz :) bizden baska kim dusunuyo sanki kimin mali diye herkes isine geldigi gibi. Bi etrafada sorayim ben ama pampers var en bilindik marka burda digerlerini pek kullanan gormedim

Bi al dene canım iyi gelirse devam edersin artık. Her çocukta aynı etkiyi göstermiyor. Primayı sevmeyen bebeklerde oluyor. Bakcasss artık :) Bende öyle deniycem pişik zorluyor onları da o yüzden minnak totişleri hangisini severse ondan yanayız bizde:)))

Ablam 3 cocuk büyüttü türlü türlü bezler denedi en iyisi prima diyor bebek bakim ürünleri olarak da Mustela çok başarili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…