2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Totislerini yerim onlarin ben :) o zamanlar gelsinde tecrube paylasalim artik :) forumda yeni dogan anneleri anlatiyo gözüm korkmuyo degil bi kez baktim bidaha bakmadim memede surekli wcye gidemiyorum diyenler surekli agliyo hic uyumuyo gunlerdir uyumadim diyenler ohoo

Kizlar bugün cinsiyeti öğrendik kizim olcakmiş. çok duygulandim Bestem geliyorbelimin ağrisini unuttum resmen :)
Hayirlisi olsun annesi ne mutlu size ya bizim erkek sanirsam oyle dedi doktor kizi olanlar daha sansli :)

Hayirlisi olsun annesi ne mutlu size ya bizim erkek sanirsam oyle dedi doktor kizi olanlar daha sansli :)
Ozaman bugünlerin tadını çıkarmak lazım canımm :)) artık klozetlerin üstünde emzir ayy çokta huysuz olmasnlar ben hele uykuya dayanamam :) gece bile tuvalete tek göz gidiyom :))) artık babalarla nöbetleşek

Kizlar bugün cinsiyeti öğrendik kizim olcakmiş. çok duygulandim Bestem geliyorbelimin ağrisini unuttum resmen :)
Sende bizdensin teyzesi :)) gözünüz aydın hayırla sağlıkla gelsinler inşallah minik mucilerimiz. Hayırlı evlatlar olsunlar.

Merhaba bayanlar bugun sağlık ocağına gittim tansiyonumu ölçtürüyüm dedim orda bi bayan hamilelere eğitim veriyomuş. Beni bazı konularda uyardı sizede yazmak istedim. Çamaşır suyu ve yumuşatıcı kesinlikle kullanma karbonat ve sirkeyle hallet işini özellikle çamaşır suyu aşırı zararlı dedi. Saç kurutma makinesi ve mikrodalga fırından uzak dur dedi radyosyan varmış özellikle saç kurutmaya şaşırıdm ben bilmiyodum.Haftada 3 defa baklagil haftada 2 defa balık yememi önerdi ama malesef ben yiyemiyorum balık hapını alıcam artık . Bu uygulama baya hoşuma gitti çok ilgilendiler sağolsunlar bundan sonrada dvm edicekmiş bilgilendrme :)

Ah teşekkürler bu değerli bilgileri bizle paylaştığınız için.devamını bekliyoruz ayrıca

Bizde hic tehlike olmadi ama ben yinede tedirginim ya nolur nolmaz diye, eşimde arada bi dillendiriyor ama napain o da katlaniyo tabi uzun calismalar sonrasi durulmak zor geldi adama ama hala mide problemlerim var benim yaa gecmedi bir turlu, hele aksamlari baya kotu oluyorum

Slm kızlar.yarin detaylı ultrason için randevum var.insallah herşey yolundadır.kontrol günleri yaklaştıkça nedense acaba iyi mi bebeğim diye strese giriyorum

Bu sabah güzel bir rüya gördüm.kontrole gitmisiz bebegimi gösteriyorlar ama sanki video izliyor gibiyim.o kadar canlı görüntüler.ogluma benzetiyoruz falan tam o sırada yanımda birini hissettim.meger sabah olmus ve minik oğlum uyanmış yanıma yatmaya çalışıyor :)
Alışverişi de son aylara bırakmayın bence arkadaşlar.agirlasiyor ve çabuk yoruluyor insan.ben zaten bu sefer çok büyük alışveriş yapmayacağım için rahatim.yatagimiz var zaten.kiyafet de fazla almayı dusunmuyorum.buyuk ihtimal kızımız olacak ama oglumdan kalan ortak renkli kıyafetleri giydiririm gene.birde yazın bir citcitli badiyle ile geçiriz.oglumda öyle olmustu.ilk ay sadece kıyafet giyer ondan sonra zaten sıcak olduğu için fazla birşey giymez diyorum.ocak-subat gibi sadece bir kaç parça kıyafet-emzik- biberon- gogus kalkanı-banyo filesi almayı düşünüyorum.en azından şimdilik aklıma gelen temel ihtiyaclarim bunlar.

Kızlar yürüyüş yapıyor musunuz?malum havalar spor yapmak çok gerekli ama zor.hareketsiz bir döneme denk geldik
ben hergün yürümeye çalışıyorum soğukta olsa koşu bandım var aslında ama dısarıda hava alarak yurumek daha hoş oluyo oksijenli oksijenli:) henuz bir kilo aldım bakalım inş çok almam

Ablam 3 cocuk büyüttü türlü türlü bezler denedi en iyisi prima diyor bebek bakim ürünleri olarak da Mustela çok başarili
Deneyip görcez canım prima kaliteli tabii. Mustela yı hiç duymamıştım. Tecrübe kazancaz böyle böyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…