2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kizlar selam.. dun doktor randevum vardi. dortlu test yapildi sonuclari 1 hafta sonra alacagim insallah.. dr kese toplanmis dedi. normalde kese oval olur ya benim ki ice cekilmisti. n harfi gibi ice girmisti. dr hareketlerine dikkat et dedi. bu ne demek ki. kese toplanmasi ne demek? bilgisi olan var mi?

Oy kiyamam hahaha babalar isteyken ne yaoicaz peki klozetin ustunde emzirmek haha allah iyiligini versin tutucan artik yapcak bisey yok benim esim sabah 4 de kalkip ise gidiyo gece nobeto zorda gunduz bakicak oyle anlastik bide zaten emin ol severler sonra seslenirler ordan altina yapti agliyo durmuyo diye :)

Teşekkürler canim öyle düşünme erkekler de anneye deli gibi düşkün oluyorlar canim kizlar babaci :)
Esimde ondan dolayi illa kiz istiyodu :) anasinin aski olucak oglusum ama ne bileyim kiz cocuklari bi baska oluyo yinede ya yegenim var hala dese ben eriyorum karsisinda öyle kiyamiyorum narin ya

Kizlar diyelim esinizle yuksek sesle konuştunuz, yada cok siddetli bagirip tartisiyorsunuz olabilir insanız birde malum hormonlar kuzularimiz ustune alinabiliyormus. Malum artik duymayada basladilar bizi. Boyle bir durumda elimizi karnimiza koyup bu sorunun babasiyla kendi aramizda oldugunu, onunla bir alakasinin olmadigini söyleyip sakinlestirmeliymisiz.

hayira ciksin insallah ruyannn.. benimde oglum var. simdi kiz insallah. 16. haftada kiz dedi dr.( insallah pipi cikmaz amin) :)) saka bi yana. oglum aralik bebesiydi. fazlaca iclik badymiz var. mavi beyaz. kiyafet olarak cogunu verdim ben yardima ihtiyaci olanlara. bu aksam esim gelsin bi bakicam ne var ne yok. ama mavi olanlarida evde giydiriveririz nolcek :)

Canım benim akşamları koltuğa uzanınca aynen öyle kalçama felç iniyor doktora sorduğumda bunlar iyi günlerin diyor ama yok böyle bi acı eşimin yardımıyla ayağa kalabiliyorum magnezyuma başladım doktor rahatlatır 15güne dedi hadi inşallah ama seninki de boyunmuş terse gelmiş olmasın

Ayyy benm esimde bazen diyo beni mi seviyosun kizimizi mi . sesli sesli tabikide kizimi diyorum. Sonra goz kas ediyorum seni ama duymasn. Sonra ben ona soruyorum o kizimi diyor goz kasta yapmiyor. Hepsi kiskanclgndan. Kuzum bi dogsun annelik hissi tam yerlessin
. neler yapicam. Ama esinin annesinin oyle yapmasi on numara olmus :)))) alissin simdiden. Torun cok baska oluyormus cunku. Yavrunun yavrusuu oyy yermm. Bizim kaynvaldeler geleneksek takiliyo yokmus gibi davraniyorlar esimle karşılıklı. Benm babam bile nerdeyse dayanamiyo belli esiyo kendini. Pasazadeler orali olmuyor . hic samimi.degil

Aynen ya nolucak erkeğe pembe gitmez ama kıza maviş de olur

Hadi canim o kadar anliyorlarmiymis :) bende cabuk sinirlenip bagiriyorum bak dikkat edeyim ona askim alinmasin üstüne.

Hadi canim o kadar anliyorlarmiymis :) bende cabuk sinirlenip bagiriyorum bak dikkat edeyim ona askim alinmasin üstüne.
Evet annesii kendini istenmeyen bebek saniyormus. Bende cok cigirtkanm cok buyuk bsy olmadigi surece hemen sakinlesirim . Sakinlesincede aklima geliyor konusuyorm hemen minnaklaa..Ask cocuuum benmm yaa. Hic istemez miyimm

Bizi anlarlar mı ki?bazen hormonların etkisiyle eşimi boğazlayasım oluyor.bu durumu çocuğa nasıl açıklayacam.anlamada daha iyi.babası sonuçta

İlk defa duydum ama acaba çok öne egilince olan birşey mi ki.bende bu ara fazla öne eğilmek zorunda kaldım.sonra da rahatsız oluyorum bebegimi sıkıştırdım mı yoksa diye.

Ben de bir hafta öncesine kadar oturdum mu kalkamiyordum.kasik bolgemdeki kemiklerin ağrıyordu.simdi kendiliğinden gecti ama geçmese bende Dr söyleyecektim artık.ilk hamileliğinde olmamıştı.bunda hep böyle mi geçecek demeye başlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…