- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #21.321
Anlamayi birak uzun zamandr hissediyor :))) bunu takip ettigim pedegog soyledi. Istenmeyen cocuk oldugunu o yuzden tartisildgni vs dusunuyormus. Yani sebebini soylemek aciklamak zorunda degiliz sadece onunla ilgili olmadigini onun yuzunden tartsmadgimizi bilsinler yeter annesi
Bizi anlarlar mı ki?bazen hormonların etkisiyle eşimi boğazlayasım oluyor.bu durumu çocuğa nasıl açıklayacam.anlamada daha iyi.babası sonuçta
Mesaneler patlasın artıkOy kiyamam hahaha babalar isteyken ne yaoicaz pekiklozetin ustunde emzirmek haha allah iyiligini versin tutucan artik yapcak bisey yok benim esim sabah 4 de kalkip ise gidiyo gece nobeto zorda gunduz bakicak oyle anlastik bide zaten emin ol severler sonra seslenirler ordan altina yapti agliyo durmuyo diye :)
Kayinvalidem erkek istiyodu cok zaten söyle catlicam diyo dedim mujdemi isterim ne istersen alacam dediAyyy benm esimde bazen diyo beni mi seviyosun kizimizi mi . sesli sesli tabikide kizimi diyorum. Sonra goz kas ediyorum seni ama duymasn. Sonra ben ona soruyorum o kizimi diyor goz kasta yapmiyor. Hepsi kiskanclgndan. Kuzum bi dogsun annelik hissi tam yerlessin
. neler yapicam. Ama esinin annesinin oyle yapmasi on numara olmus :)))) alissin simdiden. Torun cok baska oluyormus cunku. Yavrunun yavrusuu oyy yermm. Bizim kaynvaldeler geleneksek takiliyo yokmus gibi davraniyorlar esimle karşılıklı. Benm babam bile nerdeyse dayanamiyo belli esiyo kendini. Pasazadeler orali olmuyor . hic samimi.degil
Oy kiyamammmm olurmu istememek dikkat edicem buna iki gundur babasida her isten geldiginde seviyo baya artik onunda ilgilenmesi lazim 19. haftayi gectik babayida hissediyor esime soyledim simdi bidaha dikkat edelim yoksa keratayada laf anlatmamz gerekecek diyeEvet annesii kendini istenmeyen bebek saniyormus. Bende cok cigirtkanm cok buyuk bsy olmadigi surece hemen sakinlesirim . Sakinlesincede aklima geliyor konusuyorm hemen minnaklaa..Ask cocuuum benmm yaa. Hic istemez miyimm
Bende esime diyorum bisey olunca tekmi yaptim sanki sende ugrasicaksin :) babasi hevesli sagolsun her isten geldigimde ben bakarim sen kendi isini halledersin diyo zaten. Bebisler olunca hic birakip baska bisey yapmak istemicez bile babalara da kalmazlar kolay kolay. Benim 2 ay annem olcak sonra tekiz bi tek korkum yikamak esimde ögrenicek benimle beraber yikicaz mecburMesaneler patlasın artıkseverler severler zaten ağlayınca al annesi olur :)) bizim babada yoğun çalışıyo uykusu da ağırdır. Tek başıma mücadele etcem :) gündüzleri geç gittiğinde izinli olduğunda nöbet değişimi:)) emzirmeye alırım bi tek başımamı yaptım sanki :))))
Bizler şanslıyız canım benim elimde pek hevesli şimdiden görcez bakalım doğduktn snra :)) ama yardımcı olur eminim yemeği de ypar temizliğide. Benimde annem yakınında şükür:) çok minik oldukları için ilk onlarla yıkar öğreniriz sonra eşlerle devam. Ayy nasılda güzel kokarlarr ki şimdi cennet kokuşlular :*Bende esime diyorum bisey olunca tekmi yaptim sanki sende ugrasicaksin :) babasi hevesli sagolsun her isten geldigimde ben bakarim sen kendi isini halledersin diyo zaten. Bebisler olunca hic birakip baska bisey yapmak istemicez bile babalara da kalmazlar kolay kolay. Benim 2 ay annem olcak sonra tekiz bi tek korkum yikamak esimde ögrenicek benimle beraber yikicaz mecbur
Isim garibi ben bile dananin karnindaki.yaramazliklarndan afet bsy olacagini dusunuyorumm. Bal gibi olur yaa. Cok severm boyle kucuk serseri gibi oluyolar yaaa . bu gidisle daha coook kiskanacak malesef :)))))Kayinvalidem erkek istiyodu cok zaten söyle catlicam diyo dedim mujdemi isterim ne istersen alacam dedi
Artik ne isterim bilemedim osmanli tugrasi istiyodum aslinda kolye bi tane aldiririm :) esimde oglani kiskaniyo malesef doktordan beridir kizda bekliyoducatlasin ben oglusumla neler yapicam neler ohooo yatcaz uyucaz uslu uslu oyun oynucaz neler neler hayali cok guzelmis ama yatma kisminin realdeki karsiligi nasil olucak bilemem hep icimden geciyo arsiz bi cocugum olcak cok diyom basima gelmez umarim
Evet canm.hem bu ilerisi.icinde iyi olur varliklarina tamamen adapte olmaliyz. Onlarin ruhlari dunyalari cok hassas cok farklilar. Ne ekersek onu biceriz. Bana bagli beni her kosulda seven bi evladm.olur insaallahOy kiyamammmm olurmu istememek dikkat edicem buna iki gundur babasida her isten geldiginde seviyo baya artik onunda ilgilenmesi lazim 19. haftayi gectik babayida hissediyor esime soyledim simdi bidaha dikkat edelim yoksa keratayada laf anlatmamz gerekecek diye
Allahim o bebek kokusu burnuma geliyo dusundukce hevesim tavan yapti resmen :) gecen doktor esime yatmasi lazim yemegi temizligi sen yapcan dedi benim zavalli yemek yapmayi bilmiyom diyimce doktorda sandvic yap ozaman diye dalga gectiBizler şanslıyız canım benim elimde pek hevesli şimdiden görcez bakalım doğduktn snra :)) ama yardımcı olur eminim yemeği de ypar temizliğide. Benimde annem yakınında şükür:) çok minik oldukları için ilk onlarla yıkar öğreniriz sonra eşlerle devam. Ayy nasılda güzel kokarlarr ki şimdi cennet kokuşlular :*
Bi dogsun bak anne sen beni böyle anlatiyodun dimi al sana dicek kerata eminim :) ne yapalim kiskansinlar evlat herseyin önünde oluyoIsim garibi ben bile dananin karnindaki.yaramazliklarndan afet bsy olacagini dusunuyorumm. Bal gibi olur yaa. Cok severm boyle kucuk serseri gibi oluyolar yaaa . bu gidisle daha coook kiskanacak malesef :)))))
Evlat her turlu anneye bagli oluyo biz nasilsak onlarda öyle olucak. Bende asiri migde eksimesi oluyo surekli ya sizdede varmi? 2 hafta yada gecti oluyo annem bebegin saci cikiyo dedi bi yerdede okumustum bunuEvet canm.hem bu ilerisi.icinde iyi olur varliklarina tamamen adapte olmaliyz. Onlarin ruhlari dunyalari cok hassas cok farklilar. Ne ekersek onu biceriz. Bana bagli beni her kosulda seven bi evladm.olur insaallah
Duymustum o tarz bsy. Allaha sukur yok oyle skintim canm. Bastrableck syler ye.Evlat her turlu anneye bagli oluyo biz nasilsak onlarda öyle olucak. Bende asiri migde eksimesi oluyo surekli ya sizdede varmi? 2 hafta yada gecti oluyo annem bebegin saci cikiyo dedi bi yerdede okumustum bunu
Canm cook gecms olsunn. Ben face de bir sayfa begendim cankiri tuz lambasi satiyor. Yorunlarini okudum aldiklari gun oksurukleri kesilms. Bunlar astim bronsit hastalarydi hep. Bizim evdede hafif rutubet var bebek icin alicam ins. Bu tarzsa skintin dusunebilirsin 1 ay dile kolay. Ama grip tarzinda sanirm senin oksurugunu yinede kesr belki bilemedmIyi aksamlar kizlar.umarim guzel saglikli bir hamilelik geciriyorsunuzdur.uzun zamandir bakamiyordum sohbetin devam ettigine cok sevindim.kizlar 1 aydir öksürukle bogusuyorum.dr ilac vermedi dogal yontemler dedi.ihlamur portakal suyu falan derken tam azalmisken tekrardan artmaya basliyo.oksurmekten basim catliyo.napicam bilmiyorum cok zor durumdayim.gecelerim uykusuz lavobaya tasinmakla geciyo( kendinize cok ama cok dikkat edin.
Cnm hep oyle derler ama ilgisi yokmus.rahim buyudukce migdenin alani daraliyormus ve migde asidi yemek borusuna cikmaya basliyormus.ben ilk gebeligimde cok fena reflu olmustum.son aylarimda agzima lokma koyamiyordum.geceleri hep uykusuz kaliyodum agridan agliyodum.dr. gaviskon kullanmami soylemisti.benimde simdi basladi reflum bugun dr gaviskon yazdirdim 6 şise.az yiyin migdenizi kesinlikle fazla doldurmayin en onemlisi bu.eger sikayetin rahatsiz edici boyuttaysa dr gaviskon yazabilir cnm.saglikli bi hamilelik gecirmeniz dilegimle guzel anneler.Evlat her turlu anneye bagli oluyo biz nasilsak onlarda öyle olucak. Bende asiri migde eksimesi oluyo surekli ya sizdede varmi? 2 hafta yada gecti oluyo annem bebegin saci cikiyo dedi bi yerdede okumustum bunu
Cok sagol cnm.arastirirm bende mutlaka baska carem yok.cok yoruldum artik sinirden hem oksurup hem agliyorum.allah razi olsun.insallah sifa olur.Canm cook gecms olsunn. Ben face de bir sayfa begendim cankiri tuz lambasi satiyor. Yorunlarini okudum aldiklari gun oksurukleri kesilms. Bunlar astim bronsit hastalarydi hep. Bizim evdede hafif rutubet var bebek icin alicam ins. Bu tarzsa skintin dusunebilirsin 1 ay dile kolay. Ama grip tarzinda sanirm senin oksurugunu yinede kesr belki bilemedm
Ay seni cokmu gordum naptiim bu gun tursu ayran ustune bida tursu simdi.bisküvi napiym ben yaaEvlat her turlu anneye bagli oluyo biz nasilsak onlarda öyle olucak. Bende asiri migde eksimesi oluyo surekli ya sizdede varmi? 2 hafta yada gecti oluyo annem bebegin saci cikiyo dedi bi yerdede okumustum bunu
Ya bana inandirici gelmezdi boyle seyler ama yorumlarini okudum hep herkes faydasini gormus. Dusun insaallah. Allah sifani versnCok sagol cnm.arastirirm bende mutlaka baska carem yok.cok yoruldum artik sinirden hem oksurup hem agliyorum.allah razi olsun.insallah sifa olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?