- Konu Sahibi endless love
-
- #21.341
Amin cnm alah razi olsun.bakiyorum simdi insallah faydasini gorurum bende.korkuyorum artik zaturre falan olucam diye.hamileligimden bisey anlayamadimYa bana inandirici gelmezdi boyle seyler ama yorumlarini okudum hep herkes faydasini gormus. Dusun insaallah. Allah sifani versn
evet canım daha dört gün önce başladım. ama hergün iç dedi doktorum.Ben de yatmadan once iceyim bari, o sekilde daha iyi sanirim. Her gun iciyor musun omega hapini?
Tuzlamba FaydalarıYa bana inandirici gelmezdi boyle seyler ama yorumlarini okudum hep herkes faydasini gormus. Dusun insaallah. Allah sifani versn
Aminnn insaallah. Bnde hamilelgn basnda yakalanmstm gecmk bilmemisti insaallah sifa olur. Facen varsa cankiri uzun tuz lamba yaznca cikiyor. Diger yerler sahte olur falanAmin cnm alah razi olsun.bakiyorum simdi insallah faydasini gorurum bende.korkuyorum artik zaturre falan olucam diye.hamileligimden bisey anlayamadimtam bebegimin hareketini hissediyorum oksuruk bi basliyo.ne hareket ne bisey cok yorgun bedenim artik.allahim yardim etsin
Cnm yazisinida buldum.simdi netten aliyorum tuz lambasini.faydasini gorursem sizlerle paylasicam insallah.tekrardan cok sagol.Ya bana inandirici gelmezdi boyle seyler ama yorumlarini okudum hep herkes faydasini gormus. Dusun insaallah. Allah sifani versn
Can'ım kendini öncelikle sıcak tut.adaçayı ile harcata yapabilirsin.faydalı oluyor.kendisini içmek istemezsen(zararı var mı araştırmak gerekir,çünkü bitki çayları pek önerilmiyor hamileliklerde)bağışıklığımız çok düşük ufacık cereyandan hasta oluyoruz.bol nar ye sistemiAmin cnm alah razi olsun.bakiyorum simdi insallah faydasini gorurum bende.korkuyorum artik zaturre falan olucam diye.hamileligimden bisey anlayamadimtam bebegimin hareketini hissediyorum oksuruk bi basliyo.ne hareket ne bisey cok yorgun bedenim artik.allahim yardim etsin
A cok sevindm gribe vs de iyi geliyormus. Sifa bul insssCnm yazisinida buldum.simdi netten aliyorum tuz lambasini.faydasini gorursem sizlerle paylasicam insallah.tekrardan cok sagol.
Kendi sayfalari varmis cnm ordan aliyorum.Aminnn insaallah. Bnde hamilelgn basnda yakalanmstm gecmk bilmemisti insaallah sifa olur. Facen varsa cankiri uzun tuz lamba yaznca cikiyor. Diger yerler sahte olur falan
Cok sagol cnm allah razi olsun.yapiyorum biseyler ama hic etkilemiyo artik.allah yardimcim olsun.kendinize cok dikkat edin allahim saglik versin.tamda kışa denk geldik allah yardimcimiz olsun.Can'ım kendini öncelikle sıcak tut.adaçayı ile harcata yapabilirsin.faydalı oluyor.kendisini içmek istemezsen(zararı var mı araştırmak gerekir,çünkü bitki çayları pek önerilmiyor hamileliklerde)bağışıklığımız çok düşük ufacık cereyandan hasta oluyoruz.bol nar ye sistemi
Güçlendirmeye çalış.ben bol meyve yiyorum ama biliyorum ki ufak bir soğuk algınlığı fena hasta edecek beni.bol dinlen .diyeceklerim bu kadar
Amin cnm sagolsun.sebep oldun allah razi olsun.zaten cok sk faranjit olurum insallah bu bana sifa olur.cumlemize insallahA cok sevindm gribe vs de iyi geliyormus. Sifa bul insss
Can'ım kullan ve yorum yap bize iyi geldiyse sana biz de edinelim.malum kış uzuuuuunAmin cnm sagolsun.sebep oldun allah razi olsun.zaten cok sk faranjit olurum insallah bu bana sifa olur.cumlemize insallah
Insallah cnm.aldim simdi 2 gune elinizde olur dediler.cankiri tuz lambasi diye kendi sayfalari. 4 kiloluk islenmemis kargo dahil 53 tl.insallah sifasini gorurum.yazicam mutlaka sizlere. Asumnur cnm tavsiyen icin cok tesekkur ederim.Can'ım kullan ve yorum yap bize iyi geldiyse sana biz de edinelim.malum kış uzuuuuun
Aminnn insaallah canim. Ilk gunden faydasini gormus alanlr sende gorursun umarimAmin cnm sagolsun.sebep oldun allah razi olsun.zaten cok sk faranjit olurum insallah bu bana sifa olur.cumlemize insallah
Senin sultan naapıyor var mı hareket annesi?Aminnn insaallah canim. Ilk gunden faydasini gormus alanlr sende gorursun umarim
Ne bastirir bilmiyorum bi bakmaliyim boyle migdem tuhaf ya 18. haftadan sonrada cogalir diyodu gecmek yerineDuymustum o tarz bsy. Allaha sukur yok oyle skintim canm. Bastrableck syler ye.
Canim yurtdisindayim ben doktora sorarim birsey onerirmi bilmiyorum halbuki aksamustu baya az yedim oda hafif biseydi yani ayin 30 unda rahim göbek deligime gelmisti ne kadar yukari cikti 10 gunde bilmiyorum olabilirde zaten diyo 18. haftadan sonra cogalir diyeCnm hep oyle derler ama ilgisi yokmus.rahim buyudukce migdenin alani daraliyormus ve migde asidi yemek borusuna cikmaya basliyormus.ben ilk gebeligimde cok fena reflu olmustum.son aylarimda agzima lokma koyamiyordum.geceleri hep uykusuz kaliyodum agridan agliyodum.dr. gaviskon kullanmami soylemisti.benimde simdi basladi reflum bugun dr gaviskon yazdirdim 6 şise.az yiyin migdenizi kesinlikle fazla doldurmayin en onemlisi bu.eger sikayetin rahatsiz edici boyuttaysa dr gaviskon yazabilir cnm.saglikli bi hamilelik gecirmeniz dilegimle guzel anneler.
Benim de üç gündür fena.akşam 6 da yemek yedim şimdiye sindirmiş olmam lazımdı ki öyle ağır bir yemek de değildi.ama şu an tam olarak Boğaz'ımın hemen altımda duruyor.benek büyüdükçe bizim şimşirim sistemi iflas ediyor ondan.kocakarı inanışı da bebeğin saçı çıkıyor ondan.(ki bu da doğru bu haftalarda saç çıkıyor)Ne bastirir bilmiyorum bi bakmaliyim boyle migdem tuhaf ya 18. haftadan sonrada cogalir diyodu gecmek yerine
Malesef teyzesii totosunu buyutmekle mesgul :) bi iki pit pit bsyler var ama emn olamıyorumSenin sultan naapıyor var mı hareket annesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?