2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay seni cokmu gordum naptiim bu gun tursu ayran ustune bida tursu simdi.bisküvi napiym ben yaa
Hahaha ay tursu dedin canim cekti bide daha sut icicem ya aklima soktun olur oyle seyler mesela ben normal hayattada asiri tatli bisey yedigimde ustune mutlaka tuzlu yerim migdem bulanmasin diye sonrada canim yine tatli ceker

Malesef teyzesii totosunu buyutmekle mesgul :) bi iki pit pit bsyler var ama emn olamıyorum
Aman büyütsün de lazım değil ne yapalım nazlansınlar.benimkş de çok düzensiz ve seyrek hareket ediyor.artık üstüne düşmüyorum paşa gönlü bilir:)))

Hahaha ay tursu dedin canim cekti bide daha sut icicem ya aklima soktun olur oyle seyler mesela ben normal hayattada asiri tatli bisey yedigimde ustune mutlaka tuzlu yerim migdem bulanmasin diye sonrada canim yine tatli ceker
boyle yiyince sen aklima geldn:)) 2. Bidon bitti 3 e gectm
Cips gibi tursu yiyorum artik tv izlerken falan.

Aman büyütsün de lazım değil ne yapalım nazlansınlar.benimkş de çok düzensiz ve seyrek hareket ediyor.artık üstüne düşmüyorum paşa gönlü bilir:)))
Bende dusmuyorum elim karnmda geznca canm skiliyo:)))) neyse bi kerede olsa yasatti ya o hissi devami gelck insaallah :))

Annem dedi inanmadim netten baktim yaziyodu bebegin saci ciktiginda olur diye :) sindirim sistemimi kaldi tatlim ya wc ye gittigim zaman sukrediyorum benimde bu aksm uzun surdu migdem eksi hissediyorum uzanip kalkinca agzima geliyo cok kötü ya az yemistim bende 6 gibi yemekten sonra oldu zaten meyva yedim 2 saat once falanda

Hey gidi günler hey. Ben de mayıs 2012 annesiydim bir zamanlar :) sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum yavrularınızı. Sevgiler hepinize

boyle yiyince sen aklima geldn:)) 2. Bidon bitti 3 e gectm
Cips gibi tursu yiyorum artik tv izlerken falan.
Ben yumusak seker varya onun eksi olanlarini canim istiyo bu ara hep onun disinda canim ne eksi istedi ne tursu bi anneme gelince aklima geliyo :) ama göz hakki benimki oglusum ac surekli

Hey gidi günler hey. Ben de mayıs 2012 annesiydim bir zamanlar :) sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum yavrularınızı. Sevgiler hepinize
Darısı başımıza inşallah.siz tekrardan hamilesiniz heralde Siz de sağlıkla mutlulukla kucaklayın yavrunuzu inşallah.sorunsuz bir hamilelik diliyorum

Ben yumusak seker varya onun eksi olanlarini canim istiyo bu ara hep onun disinda canim ne eksi istedi ne tursu bi anneme gelince aklima geliyo :) ama göz hakki benimki oglusum ac surekli
hep ekdi yedim. Simdi normale dönmüştüm ne gorsem canim istiyor. Zararli seylerde jelibon cola. Ne cekiosa ye anasi jalmasn pasanin gozu. Yemeyecgm varsa bile minnak icin yiyiyorm

Darısı başımıza inşallah.siz tekrardan hamilesiniz heralde Siz de sağlıkla mutlulukla kucaklayın yavrunuzu inşallah.sorunsuz bir hamilelik diliyorum
Evet şu anda agustos annesiyim sürpriz bir şekilde :) çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. Topicinizi görünce duygulandım malum hormonlar :) hoşçakalın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…