- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #21.381
Burda yanls hatirlamiyosam 250-300 frank arasi olmasi lazimdi ayni fiyat nerdeyseOrtalama 700-800 tl Türkiye'de Can'ım.sizde fiyat ne?
Eskiden gunluk tatli yerdim artik canim o kadar cekmiyo dikkat etmeye calisiyorum sekerim cikmasin diye. Yemek olunca yiyorum zaten acimam hayatta :)hep ekdi yedim. Simdi normale dönmüştüm ne gorsem canim istiyor. Zararli seylerde jelibon cola. Ne cekiosa ye anasi jalmasn pasanin gozu. Yemeyecgm varsa bile minnak icin yiyiyorm
Boyu kisa sanirim bunun gecen bi yatak yollamistim ya onunki 60-120 cm sanirim 2 yasina kadar sigar galiba oyle birseye ama yanimda yatirmak konusunda kararsizim o kadar uzun sure mutlaka ayni odada kalicak tabikiBen bunun 2 yasina kadar olanini istiyorum. Ins bulurum 2 yadina kadar anne yani cok onemli ama begendm cok sk ve guzelms
aynı durumdayım. normalde suyu çok tüketirim ama hamilelikte hiç istemiyor canım hatta bir kere bir bardak suyun üstüne kustum gece gece. günde iki bardak içiyorum iki litre yerineKızlar cok sukur benim bulantılarm gecti sayılabilcek derede azaldı . Sdece sabahları bulantı yasıyorm o da her gun degil şükür ki. Ben de imom kullanıyorm omega hapı olarak . Fakat bişey sorucam size cok su içmemizi öneriyo doktor ama ben normalde suyla aram iyiyken hamile olduktan sonra suyu cok az tuketmeye basladım sankı cok su icince bulantım da baslıo gibi geliyo . Sizin su tüketiminzdeki durum nasıl ?
O bebek kokusuna kim hasta değil ki parfümü olsada alsammAllahim o bebek kokusu burnuma geliyo dusundukce hevesim tavan yapti resmen :) gecen doktor esime yatmasi lazim yemegi temizligi sen yapcan dedi benim zavalli yemek yapmayi bilmiyom diyimce doktorda sandvic yap ozaman diye dalga gectiyemek haric herseyi cok iyi yapiyo temiz yapiyo ama yemek deme adama hic istegi yok bi yumurta yapar elinede yakismiyo beceremiyo
Çok geçmiş olsun, siyah turpu bir kaseye koyup, ortasından küçücük delip içine bal dökülüyor. Sabah bu baldan yemek öksürüğü kesin kesiyor diye duydum hamilelikte zararı olur mu bilmiyorum ama doktoruna danışabilirsin.Iyi aksamlar kizlar.umarim guzel saglikli bir hamilelik geciriyorsunuzdur.uzun zamandir bakamiyordum sohbetin devam ettigine cok sevindim.kizlar 1 aydir öksürukle bogusuyorum.dr ilac vermedi dogal yontemler dedi.ihlamur portakal suyu falan derken tam azalmisken tekrardan artmaya basliyo.oksurmekten basim catliyo.napicam bilmiyorum cok zor durumdayim.gecelerim uykusuz lavobaya tasinmakla geciyo( kendinize cok ama cok dikkat edin.
Bende hamilelik oncesi cok su icerdim, bulantilarimdan dolayi su tüketimim azaldi. Bir haftadir dikkat ediyorum, iki litreye yakin icmeye calisiyorum ve kendimi zorluyorum. Cidden zorla su iciyorum yaniKızlar cok sukur benim bulantılarm gecti sayılabilcek derede azaldı . Sdece sabahları bulantı yasıyorm o da her gun degil şükür ki. Ben de imom kullanıyorm omega hapı olarak . Fakat bişey sorucam size cok su içmemizi öneriyo doktor ama ben normalde suyla aram iyiyken hamile olduktan sonra suyu cok az tuketmeye basladım sankı cok su icince bulantım da baslıo gibi geliyo . Sizin su tüketiminzdeki durum nasıl ?
Acimaa tabiii. Eskilerin deyimiyle iki canlisin sen :)))) sekerin mi var senn neden cikiyokiiEskiden gunluk tatli yerdim artik canim o kadar cekmiyo dikkat etmeye calisiyorum sekerim cikmasin diye. Yemek olunca yiyorum zaten acimam hayatta :)
Günaydn cnm.Evet canm benimde 10-11 haftalarda başım çatlıyordu.Yeniden başladı bendede 1 haftadır ara ara vuruyor ağrı çok kötü.Allahtan uzun sürmüyor .Geçmiş olsun cnm .İnşallah geçer.Gunaydin kizlar.basim catliyor cok kotuyum tam gecti artik diyodum tekrar basladi
Gecsin ya gercekten kotu bir agriGünaydn cnm.Evet canm benimde 10-11 haftalarda başım çatlıyordu.Yeniden başladı bendede 1 haftadır ara ara vuruyor ağrı çok kötü.Allahtan uzun sürmüyor .Geçmiş olsun cnm .İnşallah geçer.
Ben pedagojik formasyon eğitimi aldim kuzu adem guneside takip ediyorum onun fikirleride kendi fikirlerimle karşılaştırınca birbirini tamamliyor. Çocuğun psikolojik acidan saglkli bir birey olmasi anne ile guvenli baglanmasindan geciyor. Buda ozellikle 2 yasina kadar anne kokusuyla uyumasi ve meme emmesi ile mumkun. Daha cok ayrinti varda en temeli bunlar. Sonrasinda 2 yasinda ayri yatak ama ayni oda. Mahremiyete de dikkat edecegzBoyu kisa sanirim bunun gecen bi yatak yollamistim ya onunki 60-120 cm sanirim 2 yasina kadar sigar galiba oyle birseye ama yanimda yatirmak konusunda kararsizim o kadar uzun sure mutlaka ayni odada kalicak tabiki
Bi kac yil once ayni sekilde cocugun yanina yatmistim uyandimki eyvah eyvah kipirdamak ne mumkun.gercekten felc oldugumu sanmistim.esim giydirmisti ustumu dogru acile.tabi kas gevsetici igne vs yapildi ilaclar verildi ama gebelere uygun kas gevsetici varmidir bilmiyorum.biz ozaman surekli utu ile havlu isitip koymustuk baya yumusatiyodu boynumu.bir hafta sopa yutmus gibi gezdim sadece havlu isittigim zamanlar rahat ediyodum.sende bol bol havlu isitip koy boynunu sicak tut parol ic faydasi olucaktir.acile gidicem demissin suanda nasil oldun?Kizlaaarr cok kotuyum sabah kizimi uyuturken yanina uzandim ve bi daha kalkamadim boynum tutuldu birden ama oyle boyle bi tutulma deil inanin boynum kirildi yada felc oldum sandim agridan agladim.hamilelikte boyle durumlarda ilac veriolarmi aksam acile gidicem ama bileniniz varmi bi soruyum dedim.parol icrim hafifletmedi bile wc ye bile gidemiorum :,(
Ben hamile kaldıgım ay üç dört kere d vitamini almıstım hamileliğimi bilmeden hani eczanelerde satılan haftada bir ekmege bosaltılıp aç karna alınan minik tüpler varya onlardan işe yaramıslar demekki d vitamini hamile kalmaya engel diye duymustum çünkü32 ise gayet iyi benimki 6 yanında da ciddi yetersizlik yazıyor yani en kötü seviye
Bende yiyorum malesef kiloda almaya basladımKızlar şişlik başlamış bende bugün okuldan gelince farkettim kollarım da badinin izi olmuş bileklerimde çorabın izi... Tuzlu mu yiyorum ne bilim yaa şimdiden böyle olursa... İştahım acayip yerinde korkuyorum çok kilo almaktan
Ya gerçekten miiYapar kesin bilgi yayalım:)
Teşekkürler canım senin de hayirli olsun :)Hayırlı olsun canım, ben de bugün öğrendim minik bir prensesim olacağınısağlıkla gelsinler inş :)
İlk çocuk değil mi ?ikincisi kiz olur annesi ben de erkek isterim o zaman :)ilk çocuk şu an hiç farketmez :)Esimde ondan dolayi illa kiz istiyodu :) anasinin aski olucak oglusum ama ne bileyim kiz cocuklari bi baska oluyo yinede ya yegenim var hala dese ben eriyorum karsisinda öyle kiyamiyorum narin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?