2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
hep ekdi yedim. Simdi normale dönmüştüm ne gorsem canim istiyor. Zararli seylerde jelibon cola. Ne cekiosa ye anasi jalmasn pasanin gozu. Yemeyecgm varsa bile minnak icin yiyiyorm
Eskiden gunluk tatli yerdim artik canim o kadar cekmiyo dikkat etmeye calisiyorum sekerim cikmasin diye. Yemek olunca yiyorum zaten acimam hayatta :)

Ben bunun 2 yasina kadar olanini istiyorum. Ins bulurum 2 yadina kadar anne yani cok onemli ama begendm cok sk ve guzelms
Boyu kisa sanirim bunun gecen bi yatak yollamistim ya onunki 60-120 cm sanirim 2 yasina kadar sigar galiba oyle birseye ama yanimda yatirmak konusunda kararsizim o kadar uzun sure mutlaka ayni odada kalicak tabiki

Kızlar cok sukur benim bulantılarm gecti sayılabilcek derede azaldı . Sdece sabahları bulantı yasıyorm o da her gun degil şükür ki. Ben de imom kullanıyorm omega hapı olarak . Fakat bişey sorucam size cok su içmemizi öneriyo doktor ama ben normalde suyla aram iyiyken hamile olduktan sonra suyu cok az tuketmeye basladım sankı cok su icince bulantım da baslıo gibi geliyo . Sizin su tüketiminzdeki durum nasıl ?

aynı durumdayım. normalde suyu çok tüketirim ama hamilelikte hiç istemiyor canım hatta bir kere bir bardak suyun üstüne kustum gece gece. günde iki bardak içiyorum iki litre yerine

O bebek kokusuna kim hasta değil ki parfümü olsada alsamm o derece. Haklı Dr :)) bi yumurtayı da kırsınlar biz anamızın evinde mi öğrendk herşeyi Yine de şükretmeliyiz annem der her zaman erken gelmişiz dünyaya diye :))) şimdi ki eşler gerçekten yardımcı ellerinden geldiğince yapmaya çalışıyolar :)) Kaynanam görmesin duymasın oğlunun ev hallerini hayat müşterek napak gözleri öyle alışsın.

Çok geçmiş olsun, siyah turpu bir kaseye koyup, ortasından küçücük delip içine bal dökülüyor. Sabah bu baldan yemek öksürüğü kesin kesiyor diye duydum hamilelikte zararı olur mu bilmiyorum ama doktoruna danışabilirsin.

Bende hamilelik oncesi cok su icerdim, bulantilarimdan dolayi su tüketimim azaldi. Bir haftadir dikkat ediyorum, iki litreye yakin icmeye calisiyorum ve kendimi zorluyorum. Cidden zorla su iciyorum yani Su bana da bulanti yapiyo ama mecbur iciyorum

Gunaydin kizlar.basim catliyor cok kotuyum tam gecti artik diyodum tekrar basladi
Günaydn cnm.Evet canm benimde 10-11 haftalarda başım çatlıyordu.Yeniden başladı bendede 1 haftadır ara ara vuruyor ağrı çok kötü.Allahtan uzun sürmüyor .Geçmiş olsun cnm .İnşallah geçer.

Günaydn cnm.Evet canm benimde 10-11 haftalarda başım çatlıyordu.Yeniden başladı bendede 1 haftadır ara ara vuruyor ağrı çok kötü.Allahtan uzun sürmüyor .Geçmiş olsun cnm .İnşallah geçer.
Gecsin ya gercekten kotu bir agri
Gece agriya uyaniyorum cekicle enseme vuruyolar sanki Allah beterinden esirgesin.migrenim var benim gozden vururdu bu agri daha farkli bir agri.sanada cok gecmis olsun canim biter gider insallah

Boyu kisa sanirim bunun gecen bi yatak yollamistim ya onunki 60-120 cm sanirim 2 yasina kadar sigar galiba oyle birseye ama yanimda yatirmak konusunda kararsizim o kadar uzun sure mutlaka ayni odada kalicak tabiki
Ben pedagojik formasyon eğitimi aldim kuzu adem guneside takip ediyorum onun fikirleride kendi fikirlerimle karşılaştırınca birbirini tamamliyor. Çocuğun psikolojik acidan saglkli bir birey olmasi anne ile guvenli baglanmasindan geciyor. Buda ozellikle 2 yasina kadar anne kokusuyla uyumasi ve meme emmesi ile mumkun. Daha cok ayrinti varda en temeli bunlar. Sonrasinda 2 yasinda ayri yatak ama ayni oda. Mahremiyete de dikkat edecegz
Fedakarlik gosterecegz evlatlar icin. 4 yasindan sonra odalar ayriliyor. Cocuk bana baglanir diye korkuyor anneler. Ama tam aksi guvenli baglanan cocuk hayata 1 adim onde basliyor. En basitinden okula ilk basladgnda dahi aglamiyor. Cunku temel saglm. Cocuk anneye guvenli bagli. Bence bu konu cok onemli bir konu arastrmalisin. Ben bunu cok yerde soylemiyorum
Ozellikle akrabalara va. Cunku hemen kehanetlere basliyorlar cocugu bogarsin vs diye. Bunun onune gecmek icinde anne yani yatak dusunuyorum. Benm yatagmla ayni hizada. En azindan 2 yasa kadar idare edebilsin ins

Bi kac yil once ayni sekilde cocugun yanina yatmistim uyandimki eyvah eyvah kipirdamak ne mumkun.gercekten felc oldugumu sanmistim.esim giydirmisti ustumu dogru acile.tabi kas gevsetici igne vs yapildi ilaclar verildi ama gebelere uygun kas gevsetici varmidir bilmiyorum.biz ozaman surekli utu ile havlu isitip koymustuk baya yumusatiyodu boynumu.bir hafta sopa yutmus gibi gezdim sadece havlu isittigim zamanlar rahat ediyodum.sende bol bol havlu isitip koy boynunu sicak tut parol ic faydasi olucaktir.acile gidicem demissin suanda nasil oldun?

Bakin kizlar buda anne yani besik cok uygun 1 bucuk yasa kadarmis. Ahsap. İnternetten satis yapiyorlar. Face de gordum. Show bebe diye. 2 yas olsa buyuk ihtimal alirdim. Icinin yatagi cok.kaliteli olmayabilir. Değiştirilir oda skinti degil.

Eklentiler

• FB_IMG_1481354518983.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 38
32 ise gayet iyi benimki 6 yanında da ciddi yetersizlik yazıyor yani en kötü seviye
Ben hamile kaldıgım ay üç dört kere d vitamini almıstım hamileliğimi bilmeden hani eczanelerde satılan haftada bir ekmege bosaltılıp aç karna alınan minik tüpler varya onlardan işe yaramıslar demekki d vitamini hamile kalmaya engel diye duymustum çünkü

Merhaba arkadaslar acilden yeni ciktim allahım anne olmak ne kadar endıse verıcı bır durummus.annelerımızı daha ıyı anladım hep cocugum ıyımı saglıgı yerınde mı nerede kaldı basınq ıs mı geldı demelerı bosuna degılmıs.hamıle oldugumu ılk ogrendıgım andan ıtıbarem hem sukredıyprum hem arada kanamalarım oldugu ıcın endıse ıcındeyım

Hayırlı olsun canım, ben de bugün öğrendim minik bir prensesim olacağını sağlıkla gelsinler inş :)
Teşekkürler canım senin de hayirli olsun :)
Esimde ondan dolayi illa kiz istiyodu :) anasinin aski olucak oglusum ama ne bileyim kiz cocuklari bi baska oluyo yinede ya yegenim var hala dese ben eriyorum karsisinda öyle kiyamiyorum narin ya
İlk çocuk değil mi ?ikincisi kiz olur annesi ben de erkek isterim o zaman :)ilk çocuk şu an hiç farketmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…