2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım bu çok iyi oldu teşekkürler paylaşım için. Burdan takip edeyim ben de. Buna göre Şu ana kadar almam gereken minimum kilonun 700 gram daha eksiğini almışım bu kötü bir şey mi emin olamadım ama önümüzdeki haftalar için buffer'ım olsun bu daha iyi galiba :))

bak bu buffer fikir çok iyiydi, senin vücut kitle endeksin nasıl çıktı canım

Kozlar doktordan çıktım hiç iyi değilimm oğlumuz geliomus dogruymus kız geçiodu gönlümden olmado üstüne doktor amniosentez uygulamak gerektıgını söyledi napıcam bennn aglıyorum baska dr da gıtmek istiyorumm nereye napım nerelere atım kendımı bılmıyorum aptla döndüm akıl verın kalbındede ufak bısı gördum gıbı bısı dedı ama olmayabılırde dedı yaptıran varmı amniosentez

bak bu buffer fikir çok iyiydi, senin vücut kitle endeksin nasıl çıktı canım
Aynen önümüzdeki haftalarda kullanıcam eksik kalan kısmı eminim 20.7 çıktı canım vücut kitle index'i hamilelik öncesi. 16.haftada olmam gereken minimum kilo 53.7, ben 17.haftada 52.9'um. 800 gram varmış arada pardon yazınca fark ettim :)) prensesim aklımı başımdan aldııı sen ne durumdasın canım?

Canım ikili tarama sonucun nasıldı? Ense kalınlığı kaçtı? Ne gibi bir problem görmüş doktor? Benim yaptıran tanıdıklarım var sağlıkla doğum yaptılar canım üzülme sakın. Bakan doktor perinatolog muydu? Eğer değilse acilen iyi bir perinatologa görünüp fikrini almanı öneririm.

Cinsiyet icin bi kere hic uzulme..yeterki saglikli olsun.tarama testin nasil cikmisti ?baska bir doktora daha gorun mutlaka .unutma nice insanlar boyle seyler duyup gayet saglikli dogumlar gerceklestiriyor aglama annesi strese girer bebegin elde degil biliyoruz hepimiz ama bir doktora daha gorunmeden birakma kendini lutfen

Neden amniyosentez istedi canim?

Kızlar dünyam başıma yıkıldı tutamıyorumki kendimi ztn zar zor elde ettik rabbim oğluma saglık versin ona üzülüyorum suan en cok bu halımı goruo onun guzel zamanlarını zehır edıyorum,ense kalınlıgımız 4.7,7 di ama 2test sonucu 796/1 cıkmıstı 29yasındayım dondurulmus emrıo ilk zmnlar burun kemıgı var dıen dpktor küçük biraz burun kemıgı dedi kalbindede ufak bı sıkıntı gördüm dedi bide bacaktamo bısı ölcülüomıs onda az kısalıkdedi o ıyı gobı ama dedı allak bullak etti bnm kendı cocugumada 10/1dendi bn yaptırdım 2.cocugum oldugu ıcın dedı sız sonuc kotu cıkarsa napcagınıza karar vermenız onemlı dedı bunu yaptırmayındusunuosanız dedi of allahım buda bnm sınavım galibaa ,peridonalog değil kadın dogum dr.u bildiginiz de varmı

Çok iyiiiii Hem çok sevindim hem kıskandııım hamile kaldığın kilon ve şimdiki kilon kaç canım
51.1 kilo hamile kaldım canım şu an 52.9 kiloyum :) aslında her seneki normal kilomun üzerinde hamile kaldım normalde ortalama 49 kilo oluyordum ben yazları ama geçen baharda demir ve b12 eksikliği başlamıştı ve sürekli demir ilacı ve vitamin kullanıp hep et-balık yemek zorunda kalmıştım o yüzden kilo aldım ama şükür tüm depolarımı doldurmuşum öyle hamile kaldım, kan testi sonuçlarım çok iyi çıkmıştı hamile kaldıktan sonra yapılan. Bu arada boyum biraz kısa o yüzden boyuma göre zayıf değilim yani normalim; 1,57. Minyon bir anne adayıyım umarım yerlerde yuvarlanacak kıvama gelmem hamilelik sonunda senin nasıl boy kilo ve şuanki durum?

Merhaba bende mayis ayinda dogum yapacagim neyse uzatmayayim tranqulity diyebir test yaptirdim bende.Ama sana iyi bir peridanolog onerebilirim merkezin adi fetus zeki bey.... uzulme bir peridanologa dokumanlarini topla git istanvulda bu merkez bagdat caddesinde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…