- 7 Nisan 2016
- 1.101
- 662
- 43
- Konu Sahibi endless love
-
- #21.421
Güzelmiş canım, sen de pek almamışsın, böyle devam :) bebeklerimiz sağlıklı olsun da fazla alsak bile onlarla uğraşırken veririz sanırım doğduklarında :)Çok çok iyi canımm :) benim hamilelikten önceki kilom 57. Şuanda 61 kiloyum. Boyum da 1.65
Canim bence de bir perinatologa görün oncelikle, kadin dogum doktorlarinin ultrason cihazlari yeerince gelismis degil. Perinatologlar daha gelismis cihazlar ile bakiyorlar, once perinatolog baksin ve o seni yonlendirsin bence. Simdiden uzulme, rabbim yardimcin olacak bolca dua edicez senin ve bebegin icin. Bize güzel haberlerle donecegine inaniyorum. Hemen kötüyü düsünme, bir perinatologdan randevu al ve bebisine baktir canimKızlar dünyam başıma yıkıldı tutamıyorumki kendimi ztn zar zor elde ettik rabbim oğluma saglık versin ona üzülüyorum suan en cok bu halımı goruo onun guzel zamanlarını zehır edıyorum,ense kalınlıgımız 4.7,7 di ama 2test sonucu 796/1 cıkmıstı 29yasındayım dondurulmus emrıo ilk zmnlar burun kemıgı var dıen dpktor küçük biraz burun kemıgı dedi kalbindede ufak bı sıkıntı gördüm dedi bide bacaktamo bısı ölcülüomıs onda az kısalıkdedi o ıyı gobı ama dedı allak bullak etti bnm kendı cocugumada 10/1dendi bn yaptırdım 2.cocugum oldugu ıcın dedı sız sonuc kotu cıkarsa napcagınıza karar vermenız onemlı dedı bunu yaptırmayındusunuosanız dedi of allahım buda bnm sınavım galibaa ,peridonalog değil kadın dogum dr.u bildiginiz de varmı
Perinatolog un özel muayenehanesine gitmelisin. Hastanedeki cihazlar o kadar iyi olmuyor. Herşeyine bir güzel bakar doğru şekilde yönlendirir. Ben İstanbul'da değilim. Ama internetten iyi doktoru güzelce araştırıp en kısa zamanda git. Beni bir doktor çok panik yaptırmıştı aynı senin şuanki halin gibi öyle bir ağlamışım ki 15-10 olmuş tansiyonum. Akşamına hemen perinatolog a gittik, herşeyi açıklayarak beni rahatlattı. Stres bebişine zarar. Sakin olmalısın. Dualarımız seninle...Kızlar dünyam başıma yıkıldı tutamıyorumki kendimi ztn zar zor elde ettik rabbim oğluma saglık versin ona üzülüyorum suan en cok bu halımı goruo onun guzel zamanlarını zehır edıyorum,ense kalınlıgımız 4.7,7 di ama 2test sonucu 796/1 cıkmıstı 29yasındayım dondurulmus emrıo ilk zmnlar burun kemıgı var dıen dpktor küçük biraz burun kemıgı dedi kalbindede ufak bı sıkıntı gördüm dedi bide bacaktamo bısı ölcülüomıs onda az kısalıkdedi o ıyı gobı ama dedı allak bullak etti bnm kendı cocugumada 10/1dendi bn yaptırdım 2.cocugum oldugu ıcın dedı sız sonuc kotu cıkarsa napcagınıza karar vermenız onemlı dedı bunu yaptırmayındusunuosanız dedi of allahım buda bnm sınavım galibaa ,peridonalog değil kadın dogum dr.u bildiginiz de varmı
Canım kalp de parlaklık son iki ayda geçebilen birşey. Erkek olacak olmasına karsin duygularinu daha önce paylaşmıştın duyguların hic değişmedi mi?Kozlar doktordan çıktım hiç iyi değilimm oğlumuz geliomus dogruymus kız geçiodu gönlümden olmado üstüne doktor amniosentez uygulamak gerektıgını söyledi napıcam bennn aglıyorum baska dr da gıtmek istiyorumm nereye napım nerelere atım kendımı bılmıyorum aptla döndüm akıl verın kalbındede ufak bısı gördum gıbı bısı dedı ama olmayabılırde dedı yaptıran varmı amniosentez
Merhaba bende mayis ayinda dogum yapacagim neyse uzatmayayim tranqulity diyebir test yaptirdim bende.Ama sana iyi bir peridanolog onerebilirim merkezin adi fetus zeki bey.... uzulme bir peridanologa dokumanlarini topla git istanvulda bu merkez bagdat caddesinde....
Evet ilk canim o isin sakasi saglikli olsunda farketmez ama esim diyo ikinci erkek olursa bitane daha yapariz kiz olsun diyeTeşekkürler canım senin de hayirli olsun :)
İlk çocuk değil mi ?ikincisi kiz olur annesi ben de erkek isterim o zaman :)ilk çocuk şu an hiç farketmez :)
Canim alisip alismamak bence cocuga bagli beni annem yaninda yatirmadi ama hicbirzaman sorunlu olmadim bi örnekte kücük görümcem 15 yasinda galiba hala annesiyle yatiyo babaya yer yok yatakta onca senedir düsün :) her cocuk bir olmuyo dusundugun gibi olmayabiliyo bide bunlar ilk kiyamicaz aglicak hayir diyemicez kolay kolay bide ben cok gecmeden ikinciyi yapmayi dusunuyorum 28 e giricem ocakta :) allah kismet ederse durumum musait olursa bir yasina girince ikincinin calismalarina baslariz fazla ara olmasin birlikte buyusunlerBen pedagojik formasyon eğitimi aldim kuzu adem guneside takip ediyorum onun fikirleride kendi fikirlerimle karşılaştırınca birbirini tamamliyor. Çocuğun psikolojik acidan saglkli bir birey olmasi anne ile guvenli baglanmasindan geciyor. Buda ozellikle 2 yasina kadar anne kokusuyla uyumasi ve meme emmesi ile mumkun. Daha cok ayrinti varda en temeli bunlar. Sonrasinda 2 yasinda ayri yatak ama ayni oda. Mahremiyete de dikkat edecegz
Fedakarlik gosterecegz evlatlar icin. 4 yasindan sonra odalar ayriliyor. Cocuk bana baglanir diye korkuyor anneler. Ama tam aksi guvenli baglanan cocuk hayata 1 adim onde basliyor. En basitinden okula ilk basladgnda dahi aglamiyor. Cunku temel saglm. Cocuk anneye guvenli bagli. Bence bu konu cok onemli bir konu arastrmalisin. Ben bunu cok yerde soylemiyorum
Ozellikle akrabalara va. Cunku hemen kehanetlere basliyorlar cocugu bogarsin vs diye. Bunun onune gecmek icinde anne yani yatak dusunuyorum. Benm yatagmla ayni hizada. En azindan 2 yasa kadar idare edebilsin ins
Yok sekerim canim ama hamilelikte fazla yemek ve kilo iyi degil seker yapiyomus kuzenimle yengem dikkat etmesi lazimdi tatli yemiyorlardi gecen gittim onlarda hamile bende dikkat ediyorum. Hamilelik sekeri diyorlar ya ondan biraz korkum. Yemek konusunda sorun yok meyva yada meyvasuyuda karsiliyo sekeriAcimaa tabiii. Eskilerin deyimiyle iki canlisin sen :)))) sekerin mi var senn neden cikiyokii
Çok güzel gidiyor teyzesi kızım pek hareketli, pıt pıt tekmeler atıyor :) dün akşam kızımla başbaşa ilk kez müzik dinledik yakından, bilgisayarı dayadım yanına ve en sevdiğim şarkıcıyı açtım, ay nasıl değişik geldi böyle hareketlendi falan, çok tatlıydı, umarım sevmiştir :)))Pıtpıtlar nasıl gidiyor kızlarTek mutlu eden şey bu sıralar
Suan inan ona hiçtakılmıyorum sağlıklı olsun demekten başka tüp bebek oldugu ve daha sonra cpcuk dusunme ıhtımalım olmadıgı ıcın ona cok takılmıstım oncesınde ama şimdi içimdeki canlı onu gordukten sonra sağlıktan baska hıc bısı dusunemıyorum ağlamaktan gözlerım şişti sabahtan berıCanım kalp de parlaklık son iki ayda geçebilen birşey. Erkek olacak olmasına karsin duygularinu daha önce paylaşmıştın duyguların hic değişmedi mi?
cnm sen ağlama bak .Heşeyin detaylısını görecek olan perinatologa görün bak sana güzel şeyler söyleyecek herşeyi daha detaylı ayrıntılı görecek ve hiç birşeyi yok diyecek.Burda birisi yazmıştı bebekte sorun var diye başka doktora görünmüştü hiç bişeyi yok demiş.En basit örneği cinsiyette bile adam diyor yüzde yüz kız eminim diyor gelmiş 5.ayına. kadına bir hafta snra erkek diyorlar.Ve erkek çıkıyor.Yanılma payları var ve eminimki sende de öyle oldu.belki hiç birşeyi yok bebeğin.Belki de ufak tefek sorun vardır ama bunlar ilaçla düzelecek şeylerdir.Suan inan ona hiçtakılmıyorum sağlıklı olsun demekten başka tüp bebek oldugu ve daha sonra cpcuk dusunme ıhtımalım olmadıgı ıcın ona cok takılmıstım oncesınde ama şimdi içimdeki canlı onu gordukten sonra sağlıktan baska hıc bısı dusunemıyorum ağlamaktan gözlerım şişti sabahtan berı
Böyle durumlar için Kesinlikle yetersiz.ilaç en doğrusu ve sağlıklısıAnladım canım yapcak bşy yok işte keşke olsaDemiri gıdalardan almak yetmiyo demek ki
Ben hamile kaldıgım ay üç dört kere d vitamini almıstım hamileliğimi bilmeden hani eczanelerde satılan haftada bir ekmege bosaltılıp aç karna alınan minik tüpler varya onlardan işe yaramıslar demekki d vitamini hamile kalmaya engel diye duymustum çünkü
Benim bi arkadasımında bebeğinin kalbinde minik bir ısık gibi birşey gördüm demiş doktoru ama dogdu sapasağlam anne karnında söylenen hiçbirşey kesin olamaz Allaha sıgınKozlar doktordan çıktım hiç iyi değilimm oğlumuz geliomus dogruymus kız geçiodu gönlümden olmado üstüne doktor amniosentez uygulamak gerektıgını söyledi napıcam bennn aglıyorum baska dr da gıtmek istiyorumm nereye napım nerelere atım kendımı bılmıyorum aptla döndüm akıl verın kalbındede ufak bısı gördum gıbı bısı dedı ama olmayabılırde dedı yaptıran varmı amniosentez
Ben hamile kalmaya engel olmasın diye kullanmıstım onunla birlikte multivitamin hapıda kullanmıstım aynı ay folik asitte kullanmıstım ama hamile kalmayı gerçekten beklemiyordum şaşırmıstım çok suan decavit bende kullanıyorum herkese veriyordoktor buaylarda sanırım doguma kadarhımm ne kadar bilinçlisin ..benim hiç haberim yoktu..Kalçam ağrımaya başlayınca kendim istedim de tahlil yaptırdım
doktora kalsa daha yapmayacaktı..
decavit kullanıyorum o yeter dedi doktor
Tabi elbetteki bireysel farkliliklar var. Birde cocugun doğası var. Dogasina uyacak sekilde yetistiririz umarim. Gorumcen guvenli baglanamama konusunda tavan yapmis yanlzCanim alisip alismamak bence cocuga bagli beni annem yaninda yatirmadi ama hicbirzaman sorunlu olmadim bi örnekte kücük görümcem 15 yasinda galiba hala annesiyle yatiyo babaya yer yok yatakta onca senedir düsün :) her cocuk bir olmuyo dusundugun gibi olmayabiliyo bide bunlar ilk kiyamicaz aglicak hayir diyemicez kolay kolay bide ben cok gecmeden ikinciyi yapmayi dusunuyorum 28 e giricem ocakta :) allah kismet ederse durumum musait olursa bir yasina girince ikincinin calismalarina baslariz fazla ara olmasin birlikte buyusunler
Mrbb meselaaa tursuuu gibi miii :))))Merhaba bayanlar,
Hamilelik diiabeti gibi hamileliğe bağlı hiper tansiyon da çok önemli. Lütfen tuzlu yiyecekleri de abartmayalım :)
4 aydr tatli yemiyorum dupeduz. Cocuum isyanlar da belkide ama bu ara canm cekiyor. Dikkat edeym bilmiyordum tesekkrler cannmYok sekerim canim ama hamilelikte fazla yemek ve kilo iyi degil seker yapiyomus kuzenimle yengem dikkat etmesi lazimdi tatli yemiyorlardi gecen gittim onlarda hamile bende dikkat ediyorum. Hamilelik sekeri diyorlar ya ondan biraz korkum. Yemek konusunda sorun yok meyva yada meyvasuyuda karsiliyo sekeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?