- 26 Kasım 2016
- 513
- 535
- 18
- 34
- Konu Sahibi endless love
-
- #21.441
Valla anlamadimki canim bi anda oldu kizimla yatioduk ben bi daha kalkamadim aksam kalkabildim biraz iyilesiorum heralde dedim ama bugun yine kotuyum belime ve sag koluma vurdu iyiceCanım benim akşamları koltuğa uzanınca aynen öyle kalçama felç iniyor doktora sorduğumda bunlar iyi günlerin diyor ama yok böyle bi acı eşimin yardımıyla ayağa kalabiliyorum magnezyuma başladım doktor rahatlatır 15güne dedi hadi inşallah ama seninki de boyunmuş terse gelmiş olmasın
Benüm tansiyon tek rakamlarda sürekli,bu da çarpıntı başta olmak üzere halsizlik baş dönmesi yapıyor.bol da turşu yiyorum ama.benim bünyede bi gariplik var sanırımMerhaba bayanlar,
Hamilelik diiabeti gibi hamileliğe bağlı hiper tansiyon da çok önemli. Lütfen tuzlu yiyecekleri de abartmayalım :)
Ayy basmaa yaramaa. Ben benm tembelden umudu kestm. Yaa elini karnina koymadanda hissedebiliyomusun minnakkiii. Bir kez net hissettim bayada hareketlendiPıtpıtlar nasıl gidiyor kızlarTek mutlu eden şey bu sıralar
Gecmis olsun canim parol ic benimde cok agrio hafifken icersen gecirio agirlasinca fayda etmio banaGunaydin kizlar.basim catliyor cok kotuyum tam gecti artik diyodum tekrar basladi
Bence kış bebekleri böyle hep çünlü biz uyuşuğuz onlar mı olmayacak.hasta olmayalım diye nerdeyse battaniye altından çıkmayacam.hamileliğün zor zamanlarıAyy basmaa yaramaa. Ben benm tembelden umudu kestm. Yaa elini karnina koymadanda hissedebiliyomusun minnakkiii. Bir kez net hissettim bayada hareketlendi
Dahada yok. Arada pit pit bsyler oluyo ama elimi.koyuyorm bsy yok. Bazen elimle yokluyorm bakiyrm yatista daha da orali olmuyorm:) kuseyim diyorum kiyamiyorumda:)
Canim guclu ol sen annesin yavrununda sana ihtiyaci var sen hemen yikilirsan o napsin annesi.guclu ol bol bol dua et bi uzmana gorun allahin izniyle bisey cikmaz.Kozlar doktordan çıktım hiç iyi değilimm oğlumuz geliomus dogruymus kız geçiodu gönlümden olmado üstüne doktor amniosentez uygulamak gerektıgını söyledi napıcam bennn aglıyorum baska dr da gıtmek istiyorumm nereye napım nerelere atım kendımı bılmıyorum aptla döndüm akıl verın kalbındede ufak bısı gördum gıbı bısı dedı ama olmayabılırde dedı yaptıran varmı amniosentez
Canim istanbuldaysan zeki Şahinoğlu nu bende öneririm.gercekten isinin ehli bir Dr.ikili testimi de detaylı ultrasonu da ona yaptırdım.insallah güzel haberlerle gelirsinKozlar doktordan çıktım hiç iyi değilimm oğlumuz geliomus dogruymus kız geçiodu gönlümden olmado üstüne doktor amniosentez uygulamak gerektıgını söyledi napıcam bennn aglıyorum baska dr da gıtmek istiyorumm nereye napım nerelere atım kendımı bılmıyorum aptla döndüm akıl verın kalbındede ufak bısı gördum gıbı bısı dedı ama olmayabılırde dedı yaptıran varmı amniosentez
Birde bizm ev soguk 60 da yakiyiruz kombiyi bana misin demiyorBence kış bebekleri böyle hep çünlü biz uyuşuğuz onlar mı olmayacak.hasta olmayalım diye nerdeyse battaniye altından çıkmayacam.hamileliğün zor zamanları
Erken alinma konusu beni dusundurdu, ihtimal de olsa hep yukari cikabilir diyorlardi simdi gercekle yuzlesince tedirgin oldum bende bu sali gidecegim detayli ya zeki beye. Kendimi bari senden duyduklarima hazirliyim. 2 li testte bana yukari cikabilir bebek buraya yapisik degil demisti. Simdiye kadar cikmadi.Canim istanbuldaysan zeki Şahinoğlu nu bende öneririm.gercekten isinin ehli bir Dr.ikili testimi de detaylı ultrasonu da ona yaptırdım.insallah güzel haberlerle gelirsin
Bende bugün detaylı ultrasona girdim.cok şükür herşey yolunda.bir elini başına bir elini çenesinin altına koymuş yatıyordu kızım :) evet cinsiyeti de kesinleşti.kizimiz oluyor...yalnız plesantam asagidaymis.28-30.haftalarda kesinleşir yukarı çıkıp çıkmadığı ona göre erken alınabilir ve kesi farklı olabilir dedi.ama inşallah yukarı çıkar.
Gözün aydin canim, bu arada detayli ultrason fiyati nedir? Ben de Zeki Bey'e gitmeyi dusunuyorumdaCanim istanbuldaysan zeki Şahinoğlu nu bende öneririm.gercekten isinin ehli bir Dr.ikili testimi de detaylı ultrasonu da ona yaptırdım.insallah güzel haberlerle gelirsin
Bende bugün detaylı ultrasona girdim.cok şükür herşey yolunda.bir elini başına bir elini çenesinin altına koymuş yatıyordu kızım :) evet cinsiyeti de kesinleşti.kizimiz oluyor...yalnız plesantam asagidaymis.28-30.haftalarda kesinleşir yukarı çıkıp çıkmadığı ona göre erken alınabilir ve kesi farklı olabilir dedi.ama inşallah yukarı çıkar.
Bende de varis bol canım hamilelikte artıyor evet.hiç bakmadım belki artmıştır:)sabah uyandım dudağımın 2 tarafında uçuk çıkmış.vücudum sinyal veriyor hasta olacaksın diye.brokoli çorbası yapıyorum şimdi belki iyi gelir diye.hemen nar kivi mandalina yedim önden inşallah hasta olmam.Kizlar bende dogustan varis vardi. Cok nadir agrirdi . ama gebelikte felakett olmus. Hic disardan damar belli olmazdi. Kabar kabar olmuslar. Iki baldirimn da tam arkasi kilcal damarlar cikmis mor mor cok sasrdm. Biliyorsm hamilelikte arttgini ama bu kadar beklemiyodum. Benim gibi olan var mi ne yaptiniz. Agrim sizim yok. Dr gtsen rontgen fln cekiliyo. Cunku bir kez gtmstm. E rontgende olmaz. Ama skintili bir durum. Goruntu umrumda degilde. Saglk acisindan
Ben de uyurken extra ısıtıcı kullanıyorum sabaha kadar.yoksa üşüyorum.daha uzun bir Zaman'ımız var lütfen tüm anne adayları dikkat etsin kendisine.boş meyve sebze diyorumBirde bizm ev soguk 60 da yakiyiruz kombiyi bana misin demiyordogru diyosun bn cok uyusugumdr cok girmemeliym cadiyaa:))))
cnm sen ağlama bak .Heşeyin detaylısını görecek olan perinatologa görün bak sana güzel şeyler söyleyecek herşeyi daha detaylı ayrıntılı görecek ve hiç birşeyi yok diyecek.Burda birisi yazmıştı bebekte sorun var diye başka doktora görünmüştü hiç bişeyi yok demiş.En basit örneği cinsiyette bile adam diyor yüzde yüz kız eminim diyor gelmiş 5.ayına. kadına bir hafta snra erkek diyorlar.Ve erkek çıkıyor.Yanılma payları var ve eminimki sende de öyle oldu.belki hiç birşeyi yok bebeğin.Belki de ufak tefek sorun vardır ama bunlar ilaçla düzelecek şeylerdir.
Doktorun büyüttüğü kadar değildir.Sen uzmana görünmeye çalış güzelim ve üzme kendini.Bak görceksin doktor hiç bişey yok bu bebekte gayet iyi diyecek sana.
Sen duanı et içini ferah tut.Ve geciktirmeden git bugün / yarın mesela hemen baksın neyse söylesin.Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin öpüp koklamayı inşallaahh.
Benm cok kotu olmuss. Yoksa dikkatszmdr anlamazdm. Aman dikkat ett canm bol portakal ye nane limon iccBende de varis bol canım hamilelikte artıyor evet.hiç bakmadım belki artmıştır:)sabah uyandım dudağımın 2 tarafında uçuk çıkmış.vücudum sinyal veriyor hasta olacaksın diye.brokoli çorbası yapıyorum şimdi belki iyi gelir diye.hemen nar kivi mandalina yedim önden inşallah hasta olmam.
Yurtdışına gönderilen kan testi var ya ondan yaptırmalısın ya da iyi bir yerde amniyosentez. Prena test yaptırdım ben, 2300₺ civarı tutuyor baya pahalı ama amniyosentez istemiyorsan mecbur ondan yaptıracaksın için rahat etsin. Beni de bir doktorum çok korkuttu ben gidip o kan testinden yaptırdım mecburen. Annenin kanından alıyorlar 2 tüp koldan. Oradan bebeğin dna sına bakıyorlar.Amin cnm perinatologa geldik şimdi uzaktan bı akrabamızmış kayınvalidemin 3saat yol geldik
Şimdide cıktık muayneden 4,7 cıkan sonuc burda 2,7 çıktı bi ölctü 3,0 cıktı drda her yandan ölctü 4,7gibi bişi nasıl cıkmıs dedi ama sonuc olarak risk yok değil her zaman vardır simdi siz orda bole olcmusler burda bole bı sıkıntı yok kalpte ve burunda dedi ama bu sızın kararınız rısk her zmn var engebede kalmıssınız 23haftadan sonra mudahalede edılemez emniosentez onerdı kafanız eahat etsin dedi.dr yok bısı de dıemıo haklı sonra bısı olsa dıe rısk almıo sımdı bn napcam kafam karıstı kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?