2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
sen ne zaman öğrenmiştin ki düşük dedi
Benimki gec dollenme oldu canim adetim bir hafta gecti anca silik gozuktu gecen Cuma 30 cikti degerim. Sonrasinda iki gunde bir kan testi yapmadim daha stres oluyorum. Beklicem haftaya kadar bu hafta gelme zaten gozukmez kese dedi doktorum.

Kızlarrrr gündüz demiştim ya Dr gideceğim yarın 5+4 olacağım. Dr muhtemel rutin kan tahlili falan isteyecektir aç karnına mı tok karnına mı gitmeliyim?

Cok nazlilar cok hele benimkini bi gorsen teyzesi 7/24 dusuk tehlikesinden yatiyorum cok daraldim ama anneligin bu daha ucu bakalim ilerde neler yasiycaz saglikla bi alalimda kucaklarimiza hayirlisiyla :) :)
Ay ben bi gün karın ağrısından uzandım anlıyorum seni çok sıkıcı evet daha neler görücez bide doğum var ay ben çok korkuyorum nasıl olucak acaba

sevimlimmm, post: 48016587, member: 757033"]İnşallah canım benim ilk gidişimdi Allahım hepimize bu mutluluğu yaşatsın:)[/QUOTE]
Kaç haftalıkken duydun bide alttanmı baktılar yoksa karındanmı bakıldı sana sevimlimmm

sevimlimmm, post: 48016587, member: 757033"]İnşallah canım benim ilk gidişimdi Allahım hepimize bu mutluluğu yaşatsın:)
Kaç haftalıkken duydun bide alttanmı baktılar yoksa karındanmı bakıldı sana sevimlimmm [/QUOTE]
6 hafta 3 günlük canım karindan baktı sadece önceki deneyimim den dolayi bol su içerek gittim.

Kızlar ben bugün kalp atışlarıni da gördüm Allahım inşallah sorunsuz atlatmamizi nasip eder. Benimle aynı zamanda olan arkadaşlara belki yardimci olurum diye yazmak istedim.
Gözün aydin, senin mesajını bekliyordum:) seninle günümüz aynı ve yarın sabah kontrolüm var Dr görmemiz gerek demişti. Bense erkenmiymis acaba diye endiseleniyorum. Darısı basima inşallah.

Gözün aydin, senin mesajını bekliyordum:) seninle günümüz aynı ve yarın sabah kontrolüm var Dr görmemiz gerek demişti. Bense erkenmiymis acaba diye endiseleniyorum. Darısı basima inşallah.
İnşallah canım karindan görüldü ama bol su içerek gittim daha rahat görulsun diye seninde öyle gitmende fayda var sende görürsün inşallah

eşim idrar testine bile kızdı Dr 12 Eylül'de yaptır dedi kanda testi benim ki ölse erken yaptırmaz ki bide canım senden cesaret Alıp Yaptım yoksa hayatta yapamazdım
Iyi yaptin bak en azindan kendine daha da dikkat eder ozenli olursun benim dusuk tehlikem ve kan pihtilasma sorunum oldugu icin erken ogrenmek durumundaydim ona gore aspirin ve progestan kullanmaya basladim benim 2 dusugum var oncesinden cunku. Birde hipotiroid hastasi oldugum icin ilac doz ayarlarinun bir an once yapilmasi gerekiyordu onceki gebeligimde tiroidim 15 firlamisti onune gecememistik cok zorlanmistik gebelikte belli bir doz ustune cikilamadigindan malesef. Burda senin adina ne dualar ediyorum meraktan esin nasil dayaniyo sabrediyo helal olsun valla cok sabirliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…