2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ooohhh maşallah Allah sağlıkla giydirmeyide nasip eder insallah bende bir iki hafta içinde alısveriş yapmayı düşünüyorum insallah

benimde aynı cok sükür benmde hiç kanamam olmadı ve agrımda olmadı bende cuma kontrole gidicem ins düzelmiştir

Hakkaten cnm bende kendimr bisy almiyrm hic.. Anne olunca anlarsn dediklri bu olsa gerek

Canim markasi vs hc onemli degil. Bebek belirleyecek hangi bezi kullanacagmzi belkide bilinmeyen bir marka. Onun cildinin türünü va bilemeyecegz ki. Denerken cildine uygun olani anlaycgz ins.

aynen o yüzden bez stoklamak şuan saçma biraz.
ilk aşamada premium care deneyeceğim. sonrası kısmet artık.
Kenara para atmak lazım sadece, şuan tek yapmamız gereken o :)
Geçen gün bir cinnetle , carters-chicco ne kadar beğendiğim zıbın çıtçıtlı atlet varsa aldım. Elimde kalacak hepsi ya

Aynı konuşma bizdede oldu canımm eşim sana yeni bir mont alalım ister misin dedi bende aynen "yok yaa yeterince var benim yavruma bişeyler alırız onun yerine" dedim. Demekki daha kucağa bile almadan insan o duyguyu hissediyor ve kendini ikinci plana atabiliyormuş

Mont demişken benim montlar kavuşmuyor ya önü açik geziyorum acilen almam lazim ..benim gibi göbüşü çikmiş olan var mi:)

Kesinlikle canm.insanin icinden gelmiyor yaa :))) ki ben hic yetinmeyen bi insandm bizde kuzularla beraber buyuyoruz olgunlasiyoruz:)

Evet canm ilk bi aliriz begenrse hanmlar beyler devam edreriz:) benide annem frenliyor. Buyuyecek hemen alma diye:)

Selam kizlar
Bugun kendi doktoruma detayli ultrason oncesi muayeneye gittim :) bi sorun görmüyorum dedi. Haftaya sali da yonlendirdigi doktora gidecegiz asıl detayli ultrasona. Insallah oradan da guzel haberlerle doneriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…