- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #23.821
Tamam canım şubatta yaparım bunları ancak inşallah ben bayılırım süse aldiklarimi atmaya çalışıyorum atılmıyor ya yarn kardeşimin telefondan denycem insallahYaptıklarını at canım biz de görelim daha sonra ben de bişeyler yapmaya çalışıcam inşallah
Telefon değil de site ile alakali dosya boyutu büyük diyor atilmiyor her fotoğrafTamam canım şubatta yaparım bunları ancak inşallah ben bayılırım süse aldiklarimi atmaya çalışıyorum atılmıyor ya yarn kardeşimin telefondan denycem insallah
Sen artık yogun bir şekilde hissedersin artık geçen doktor cinsiyeti görnek için zıplatti ama ben hiçbişey hissetmedim yavrumu boşa zıplatti göremediCanım rahmim atiyo pıt pıt sanki afedersin alttan açılıp kapaniyo bugun akşam sanki zipladi durdu ayağıyla üzüm ezer gibi icimde alt kasıkta
Ben de ilk ultrasonda doktor ikiz desin diye çok baktım ama tek olsun sağlıklı olsunlar da önemli olan oya sorma annem hemen iki battaniye ördü çok komikne alırsak iki tane :) eşim bebişleri karıştırmayız dimi diyor :)
Bende Android uygulaması var hiç bise atılmıyor telefondan alışamadım Android'e iPhone unumu bırakmasaydim keşke :/ yeniden donucem sevemedim ayrılığıTelefon değil de site ile alakali dosya boyutu büyük diyor atilmiyor her fotoğraf
Canım o kadar yoğunda değil bazen hissediyorum bazen yok yani şimdide 26 haftayı bekle sertlesiyomus diyolar bekle babam bekleSen artık yogun bir şekilde hissedersin artık geçen doktor cinsiyeti görnek için zıplatti ama ben hiçbişey hissetmedim yavrumu boşa zıplatti göremedi
Canım iki kuzenimin de ikizleri var inan benim yerim de olsan ikiz lafını duyunca kacardin bazen bana bırakıp gidiyorlardı kendimi lavobaya kilitleyesim geliyodu.. şimdi birinin ki okula başladı hergun rehber öğretmeni ariyo kimine ayakkabı fırlatmışlar kimine sayıp sovmusler anneleri eylülden bu yana 6 kilo verdi hiç bişey yapmadan Allah'ım tek versin dedim hep bana çift yumurtladigim olduğundan korkuyodum rabbim tek ver sağlıklı ver nolur diyodumBen de ilk ultrasonda doktor ikiz desin diye çok baktım ama tek olsun sağlıklı olsunlar da önemli olan o
Ben de çok sık idrara çıkma var bu sabah yarım saatte iki kez çıktım ama bebis de hareketlilik hissetmedim dünden beri ama karın yumusamasi nasıl oluyor bnm çok geriliyor hem içeriden hem dışarıdan sanki sündürüyorlar gibiCanım o kadar yoğunda değil bazen hissediyorum bazen yok yani şimdide 26 haftayı bekle sertlesiyomus diyolar bekle babam bekleSende de bazen idrara az çıkma oluyomu ben aksam her dakika cikiyodum gece hiç cikmadim şimdi gittim karnımda hafif yumuşamış hemen bi korku aliyo tek miyim acaba şimdi bu sıpa oynamaz aç akşam oynar anca hatta ben endilendim ya akşamda oynamaz gıcık
Yok ben onu hiç yaşamadım ama karnım sanki daha yumuşadı akşam şuan yine iyi ama açlık hat safhada dün kalp atışlarını dinledim sağlık ocağında akşamda oynuyordu yinede korkuyorummBen de çok sık idrara çıkma var bu sabah yarım saatte iki kez çıktım ama bebis de hareketlilik hissetmedim dünden beri ama karın yumusamasi nasıl oluyor bnm çok geriliyor hem içeriden hem dışarıdan sanki sündürüyorlar gibi
Canim hepinizden Allah razı olsun, özür dilerim bilgi veremedim sizlere...Nickimi değiştirdim bi açıklama yapmak istemediğim için..Burada ne kadar endişeli beklediğimizi bir ben bilirim, yaşadıklarımı sizlerle paylaşarak sizleri üzmek, moralinizi bozmak istemedim...Çok ama çok zor ve acı günler atlattımGünlerdir onu arıyorum ben de bulamamıştımÇok merak etmiştim, keşke daha güzel bir haberini alabilseydik ama herşey Allah'tan... Gerçekten çok üzüldüm. Nickini değiştirdiyse belki çok konuşmak istemiyor olabilir, etiketle rahatsız etmeyelim arkadaşlar, Rabbim ona en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah... Etrafta çocuk isteyen bir sürü tatlı anne adayı var bebeği henüz olmayan, bol bol dua edelim onlara da, bizim dualarımız kabul olur belki...
Evet çok zor tahmin edebiliyorum bnm arkadaşımın da üçüzleri var bnm eşim kaç sene çocuk istemedi biraz fazla aç gözlü oldum o yüzden sanki bi taneyi doğurdum da iki tane istiyorum sağlıkla bunu bi dogursak da inşallahCanım iki kuzenimin de ikizleri var inan benim yerim de olsan ikiz lafını duyunca kacardin bazen bana bırakıp gidiyorlardı kendimi lavobaya kilitleyesim geliyodu.. şimdi birinin ki okula başladı hergun rehber öğretmeni ariyo kimine ayakkabı fırlatmışlar kimine sayıp sovmusler anneleri eylülden bu yana 6 kilo verdi hiç bişey yapmadan Allah'ım tek versin dedim hep bana çift yumurtladigim olduğundan korkuyodum rabbim tek ver sağlıklı ver nolur diyodumallahım çok sabırlı olanlara versin ikiz ben oturur ağlarım ya diğerininki yeni doğdu erken doğdular 27+5 de ikizlerde dikkatli olmak gerekiyor sık kontrol gerekiyor erken doguyolar Allah korusun ikiside erken doğuruyordu bi kuzenimin sancısını kestiler alttan dikiş attılar ikizleri büyüyenin ama diğerinin kesemediler bebek rahim ağzına sokmuş kafasını açılma vardı doğdular şuan minicik 3.5 aylık ikizlerimiz var:) bunlar şuan çok uslu inşallah böyle kalırlar tabi yinede bakmak çok zor Allah'ım yardım etsin valla ne demek ben biliyorm yanında bi kisi yoksa bakmak zor :/
Canim dualarimizdasin elbette kolay değil Allah yardimcin olsun en kisa zamanda sağlıklı bir bebek Rabbim sana da bize de nasip etsin isteyen herkese Rabbim bol bol versin çok üzüldük canım sen sağlıklı ol Rabbim yine verir onun hazinesi geniş bol bol dua et cnmCanim hepinizden Allah razı olsun, özür dilerim bilgi veremedim sizlere...Nickimi değiştirdim bi açıklama yapmak istemediğim için..Burada ne kadar endişeli beklediğimizi bir ben bilirim, yaşadıklarımı sizlerle paylaşarak sizleri üzmek, moralinizi bozmak istemedim...Çok ama çok zor ve acı günler atlattımşuan toparlamaya çalışıyorum,farklı konularla kendimi oyalamaya, yaşadıklarımı unutmaya çalışıyorum.yazistikca konuştukça yaram kanıyor, istemiyorum bunu...Tüm dualarim sizlerle güzel anneler, Rabbim sizlere sağlıklı cook güzel bebisler nasip etsin inşallah, sagsalim kucağınıza almak nasip olsun bebislerinizi..Kalbim sizlerle fakat ben uzaklaşmak istiyorum bu konulardan...Su an anne olamıyorum ama sayenizde bir suru cook güzel yeğenim olacak inşallah..Hepiniz kendinize cook iyi bakın, Allah'a emanet olun....
tek çift sağlıklı olsunlarda canım önemli olan bu.Ben de ilk ultrasonda doktor ikiz desin diye çok baktım ama tek olsun sağlıklı olsunlar da önemli olan o
çok ilginç ya hamileyiz ama adet döngüsü geldiğinde yine o dönemdeki sıkıntıları yaşıyoruzBendede o ara bel agrisi baslio canm
Canm ballı süt, ballı su azcık karabiber kat içine iç onu.Yumuşatır boğazını.Ve tabiki sar çemberle boğazını soğuk almasın sertleşmesin daha fazla.Arkadaşlar günaydın
Çok fena soğuk aldım vücudum VE boğazlarım çok ağrıyor zor yutkunuyorum bana bir Öner'iniz var mı
Ben neden yaşamıyorum acaba ya da farkında değilim :) adet ağrısı vs mi oluyor kızlar?çok ilginç ya hamileyiz ama adet döngüsü geldiğinde yine o dönemdeki sıkıntıları yaşıyoruz
Gözün Aydın canımTeyzelerrrrrr herkeze selam olsun (dna) test sonucumuzu aldıkkk çok şükürr normalllll çıktııı@jasminetea hepinize yanımızda oldugunuz ıcın cok ama cok tesekkurrler
tam olarak adet ağrısı gibi olmasada ağrılar biraz daha artıyo gibi canım boşver yaşamadığın daha iyi :)Ben neden yaşamıyorum acaba ya da farkında değilim :) adet ağrısı vs mi oluyor kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?