2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Mont demişken benim montlar kavuşmuyor ya önü açik geziyorum acilen almam lazim ..benim gibi göbüşü çikmiş olan var mi:)
Valla bnmde çıktı ama şimdilik kavuşuyor sanırım bir ay fln daha rahat giyerim eşimde hem onu düşünüyor hem de daha sıcak tutacak bişiler mi alsak diyor o da yavrusuna kıyamıyor şimdiden hasta olmada diyor

kız bebek anneleri sizin herşeyiniz çok güzel valla insanın içi gidiyor oğluşum alınmasın ama :)

Gozun aydin canim. Bende su an Zeki Bey de sira bekliyorum.

Kimisi gozumu korkutmaya calisiyr dogumdn sonra bile diyck msn bakalm diye de ins ayni fikirde kalirizz yaa ins kolay dogumlarimiz olur pespese bebis buytrzz
aynı şeyleri bende duyuyorum canım çevremden ama Rabbim kolaylığını verir zaten yaşım şuan 26 oğluşumu doğurunca 27 olcam yaş geçiyor valla

Selam kizlarrr..:) bebekleri hissetmeye basladiniz mi böyle karninizda garip seyler oluyo mu sizin de
galiba ben hissetmeye dün başladım sonunda:)

karnımda değil de göneğin altında kasıkta ama... sanki içimde bişeyler dönüyor gibi, baloncuk gibi falan... fırt fırt dönüyor sanki, muhtemelen bebek :)))) hatta az önce yine oldu..

Selam kizlarrr..:) bebekleri hissetmeye basladiniz mi böyle karninizda garip seyler oluyo mu sizin de
ben dün pıt pıt çok hissettim ama doktorum daha çok küçük düzensiz hareketler hissedersin hissetsende dedi bir sonraki kontrolümde 22. haftaya girmiş olcam o zaman tam olarak hissedersin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…