- 9 Eylül 2016
- 119
- 101
- 18
- 32
- Konu Sahibi endless love
-
- #2.441
Evet ya heyecandan yanlış yazmışım kusura bakmayın okuyunca anladım şaşkın anne ben230 çıktığı 2 gün öncemiydi
Canım benide ekler misin yeliz0641@Gazel2110 ekledim seni de canım :)
Masallah masallahrabbim gun be gun buyumelerini ayni mutluluk heyecanla yasamayi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahh benimde randevu bayram cikisinda cuma gunu 1 hafta nasil gececek meraktan cildiriyorum kalp atislarini gorcez rabbim nasip ederse...
Canım benide ekler misin yeliz0641
Yaş 23
Kilo 80
İlk çocuk
Tahmini doğum tarihi 04-05-2017
Sehir kocaeli
Ev hanımı
Cinsiyet belirsiz
Son adet tarihi 27 temmuz
Sağol canım hepimiz sağlıkla alırız inşallah bugün kan sonucu mu aldım hcg ikiye katlanmış 508 olmuş dkr çok iyi sağlıklı bebek dedi bayramda sonra ultrasyonda keseye ve kalp atisina bakacaklarCanım hoşgrldin aramıza gözün aydın sağlıkla kavuşalım İnşallahh
Sagol cnmİnşallahhhh :)
Eklerim tabi canım :)
Sagol canimmmGecmiş olsun canım
Benim arada kasiklarima agri giriyor bugun bir sanci girdi nefesim kesildi resmen ter icinde kaldım o kadar şiddetliydi dedim tamam bitti simdi kan bosalicak Allahtan bisey olmadi gecti sonra hemenBugun bende oyleyim alt karin agrisi ve mide bulantisi var cok ablam geldi sagolsun her isimi yapti ben zaten yatar vaziyetteyim hala. Genel bir durummu acaba kizlar sizler nasilsinizzz ??
Benim arada kasiklarima agri giriyor bugun bir sanci girdi nefesim kesildi resmen ter icinde kaldım o kadar şiddetliydi dedim tamam bitti simdi kan bosalicak Allahtan bisey olmadi gecti sonra hemen
Normalmis canim benim dr.um cok rahatlatti beni o konuda hicbir riskin yok o kadar ağrı olacak dedi kese cok iyi yerleşmiş kanama alani fln da yok ama elde degil korkuyoruz işte
Iyiyiz cok şükürkizlarrr herkes iyi miiigiden var mi doktora benim icim icimi yiyo
Benim de 2. Gebelik ilki boş gebelikti anliyorum seni bu sefer farkli olacak insallah bu sefer yavrularimizi kucagimiza alacagiz sıkma canini kitap oku biseylerle ugras bak ben eve is getirdim bi sürü fatura var istersen birazini gondereyim kafan dagilir :)Benim bu 3. Hamileligim canim ilk hamileligimde de 2. Sinde de hic risk yoktu ama kaybettim ne yazikki rabbim boyle emretmis simdide dusuk riskinden dolayi yatiyorum progestanla, en ufak farkli bir durum o kadar tedirgin ediyo ki beni rabbim kimseye yasatmasin agrilar normal mide bulantilari normal ama kendime anlatamiyorum bazen tedirginlik tavan yapmis durumda
anne adı: miss Merve
ANNE ADI ŞEHİR MESLEK YAŞ SON ADET TARİHİ BEKLENEN DOĞUM TARİHİ CİNSİYET KAÇINCI BEBEK BEBEK İSMİ BAŞLANGIÇ KİLOSU ŞİMDİKİ KİLOSU MUTLU SON
Kızlar tablomuzu bu şekilde yapacam bilgilerinizi buna göre gönderirmisiniz?
Eklememi istediğiniz veya gereksiz gördüğünüz madde varsa söyleyin lütfen :)
endless love
Canim miniginin kalp atisini duymana cok sevindim darisi basimiza insallah
Bilgileri geceyim :)
Yas 29
Dogum tarihi 11.05.2017
Cinsiyet -
Sehir -
Calisiyorum
1. Bebek
Başlangıç kilo 59
Ben trakyaliyim, trakyada yasiyorum. Ayrica sehir belirtmeyeyim :)
kizlarrr herkes iyi miiigiden var mi doktora benim icim icimi yiyo
Ayy super olur faturalarla ugrasmayali o kadar cok zaman oldukiii ozledim valla yaaa ben deli gibi kitap okurum ne bulsam okurum simdi havalar biraz daha serinlerin orguye baslicam dergileri ipleri sisleri hazirladim ama sicaktan elime alamiyorumm :) insallah rabbimin izniyle hepimiz saglikla alicaz kucaklarimiza insallahhhhBenim de 2. Gebelik ilki boş gebelikti anliyorum seni bu sefer farkli olacak insallah bu sefer yavrularimizi kucagimiza alacagiz sıkma canini kitap oku biseylerle ugras bak ben eve is getirdim bi sürü fatura var istersen birazini gondereyim kafan dagilir :)
Yaa çok tatlı isim bile belli :)anne adı: miss Merve
Meslek: öğretmen
Son adet tarihi:26 Temmuz
Bebek ismi : kız olursa Elif masal erkek ise yağız Efe
Kaçıncı Bebek : ilk
Başlangıç kilo 64
Şimdiki kilo: 64
Olur canım Trakya diyelimTrakya yazdım canım :) olur değil mi?
Çok teşekkür ederim bu arada :)
Ben bugün gittim miniğimi gördüm kalp atışını dinledim çok tatlıydı :)
Inan özlenicek biseyi yok faturalarin :) ama kafa dagitiyor yine deAyy super olur faturalarla ugrasmayali o kadar cok zaman oldukiii ozledim valla yaaa ben deli gibi kitap okurum ne bulsam okurum simdi havalar biraz daha serinlerin orguye baslicam dergileri ipleri sisleri hazirladim ama sicaktan elime alamiyorumm :) insallah rabbimin izniyle hepimiz saglikla alicaz kucaklarimiza insallahhhh
Olur canım Trakya diyelim
Inan özlenicek biseyi yok faturalarin :) ama kafa dagitiyor yine de
Ben aksamlari bacaklarimi havaya dikip uzaniyorum elime de kitabimi aliyorum ohhh benden rahati yok. Orgu gelmez ama elimden sabirsizim biraz ilmek ilmek islemek bende stres yapiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?