2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok sabırlı davranmışsın bence canım. En güzeli de seninki belki inşallah kalp atışlarını da duyarsız bebişinin

Çok sabırlı davranmışsın bence canım. En güzeli de seninki belki inşallah kalp atışlarını da duyarsız bebişinin
Tesekkur ederim canım, genelde test sonucundan 15 gün sonra ilk gebelik muayenesi uygun olur diyorlar. Ben de bayramdan once görmüş olmayı diledim hep. Insaallah yarın sonuc guzel olur

Cok guzel bi calisma olmus cnm eline saglk

Kafamı kaldıramıyorum kuzum ya hiç bu kadar kötü olmamıştım midem de bulanıyor
Bugun bende oyleyim alt karin agrisi ve mide bulantisi var cok ablam geldi sagolsun her isimi yapti ben zaten yatar vaziyetteyim hala. Genel bir durummu acaba kizlar sizler nasilsinizzz ??

Bugun bende oyleyim alt karin agrisi ve mide bulantisi var cok ablam geldi sagolsun her isimi yapti ben zaten yatar vaziyetteyim hala. Genel bir durummu acaba kizlar sizler nasilsinizzz ??

Benim annemde rahatsız ya hiç dinleneniyorum kendimi dinlemeye vakitte bulamadım zaten ama bugün zorla yemek yaptım anneme inşallah bu halsizlik ve bulantı geçer

Amin canım benim ama bugün çok mutluyum minnakım büyümüş ya :)
Masallah masallah rabbim gun be gun buyumelerini ayni mutluluk heyecanla yasamayi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahh benimde randevu bayram cikisinda cuma gunu 1 hafta nasil gececek meraktan cildiriyorum kalp atislarini gorcez rabbim nasip ederse...

Kizlar doktordan geldim simdi 2 gün önce 17 olan değerin 59.9 olmuş doktor gayet iyi dedi.2 hafta sonra keseyi görebiliriz dedi.Çok yeni oluşan bir gebelik dedi.

Hayirli olsun benimki gibi iste bu merak bir yerde iyi bisey degil simdi gunler gecmiyor. Haftaya gidicem bende doktora kese gormek icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…