2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok şükür canım. Bazen cihazlar bozuk olabiliyor bazen anlık kötü şeyler olabiliyor. Felaket tellallığı yapmış doktorun neyseki yolunda her şey. Rabbim yaşatmasın bir daha.

Evet öksürürken bile karnım sallanıyor özür dilerim bebeğim diyorum kendime bakamadım diye vicdan azabıda çekiyorum kendim çok hasta olsamda acaba o da hastaoldumu ben hastayım diye oda kilo verirmi diye düşünüyorum anne olmak cok farklı birşey gerçekten kendimden çok onu düşünüyorum her konuda

Üçlü tarama yaptırdım bugün . Geç döllenme vardı 10 gün . Sat ı güncellenmişti doktorum bugüne kadar o şekilde takip yapılıyordu . Bugün bi hafta önde çıktı takip ettiğimiz tarihe göre ve ben kan verirken sat tarihini söyleyemedim . Bi sorun olurmu BPD ye uyumlu olan doktorun bugün kü ölçümü yazıyor sadece

Aminnn Allah razı olsun canımm
hepimizden canım bu dönemde stres yapma kendine gayet rahat olmaya çalış Allah inancı olan kişileriz çok şükür sen elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak o herşeyi bizden daha iyi biliyor

Gecmis olsun canim. Allah sifalar versin.

Kizlar gunaydin kizim olcak isimde cok kararsizim fikir verseniz bana
Miray
Asya
Derin
Duru
Beren

Sizce hangisi manalari hepsi guzel ama kararsizim

maşşallah canımm ona çok güzel bi duygu yaa

kızlar ben geldim ayrıntılı ultrasondan.. herşeyi çok iyiymiş o kdr tatlıydı ki 348 gr. 23 cm annesi kurban olur ona çok hareketliydi doktor yaramaz güzel bi çocuk geliyorr dedi kalbi öle gzel atıyordu ki maşallah sıpama video çktirdimm açıp açıp izliycemm artkk çok heyecanlandımm valla eve nasıl geldim bilmyrmm

Kızlar benim karnımda minik minik sivri ısırığı gibi şeyler çıktı göbeğimde. 7-8 tane var. Ama alerji olduğunu sanmıyorum.
Sadece karnımda var ve kaşınıyor sadeece o benekler.

Maşallah... Benimde bebeğimi gördüğüm gün içim içime sığmıyor..

Ne güzel Allahım banada nasip etsin inşalah o vakitleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…